- Çocuk & Ebeveyn konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu adamla önce anlaşıp anlaşamayacağını gözden geçir. Bu da Kızılcık Şerbeti dizisindeki Fatih gibi çocuğu elinden almaya kalkabilir. Çocuk çok büyük sorumluluk ve böyle evlilikte daha büyük sorunlara sebep olur. Çocuk sevgiyle ve ilgiyle büyür, kavgayla değil. O yüzden iyi düşün ve iyi korun. Mutlaka doğum kontrol hapı kullan ki hamile kalmayasın. Yoksa hayat senin için daha zor olacak.
03 Yorumla- +1 yıl
@jaaaow sa lakk olan sensin. Ben bir örnek verdim. Onun gibi hatta ondan daha beter bir ton insan var dışarda.
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle bir insanla hala evli kalıyosun?
Neyse sana engel olamam kaderinde pişmanlık varsa yaşarsın bu yüzden sadece tavsiye vericem uymazsan da Allah yardım etsin.
Çocuk yaparsan hayatın kararır bağlı kalırsın o adama asla boşanamazsın boşanabildin diyelim Allah bilir seni neler bekliyor o çocuğa bari acı tek senin hayatın değil çocuğun hayatı da kararıcak zaten yaşıyıcağın pişmanlık bataklığından bahsetmiyorum bile.
Ama bu yazılarım bi kulağından girip diğerinden çıkarsa da cidden Allah yardımcın olsun çünkü seni büyük bir sınav bekliyor02 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum zaten cocuk falan hayatta yapmam o cocuguda rezil edemem ben soylicegimi soyledim yine hata benim Şu an onun gozunde ama yapcak bisey yok
- +1 yıl
Abla ben sana söylüyorum böyle bir insanla ömür geç-mez.
Geç değil boşan bişey yap kendi hayatına bak inan pişman olmazsın
Tabi demesi kolay biliyorum ne yaşadığını bi sen bilirsin de işte...
Madem o adama katlanıyorsun şunu unutma hiç bir zaman kendini suçlamamalısın yanlış bir insanla evlisin ve fikirleri de onun kadar yanlış seni ne kadar değersizleştirse de kendi değerini bil ve Rabbinden şaşma
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında bu tamamen ailelerinizle ilgili anne-babalarınız sizleri nasıl yetiştirdi önemli olan... İyi ise yapın çünkü atalarınızın bu emeği ve çabayı hak etmesi demek... fakat babanız ananız bk gibiyse benim gibi uğraşmayaın çocukla çünkü çocuk eninde sonunda telef olup gidicektir... İyi bir anayı boşverinde babanız kötüyse harbiden çocuk yapmayın asla. kamu spotu olsun bu da... Kötü baba eşittir= Zaman kaybı, emek kaybıdır hayat için gelecek için. Ya babanızı silin tamamen torunu görmesin bile yani tanımasın bile ya da yapmayın.
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Evliliğiniz çetin bir savaş içerisinde seyrediyor.
Bu gibi durumlarda eşler yardım almalıdır velakin siz Yardım konusunu çoktan geçmişsiniz.
Sırf seviyorum diye bir ömrü ve bir çocuğun ömrünü kimse için heba etmeyin.
Siz boşanmış bir kişi olarak hayatınızı idame ettirirken olan yalnızca o çocuğa olacaktır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılNormaldir tabi ki de
10 Yorumla
+1 yılŞu aileler araya neden girer karismasinlar abi iki kişinin aynı evde ne yaşadığını onlar bilir sadece aileler aman ele güne rezil olmayalım elalem ne der vs vs zoraki evlilik surduruyolar.. üç günlük dünya mutsuzsan bosanicaksin.. ayrıca çocuk olcak diye biseyde yok her evlenenede bı çocuk baskısı çevre baskısı kim ne bu bikdigin izek hayattir ama yok bu çevre illa milletin hayatına sokucak o burunlarini.. hayat senin hayatın bikere geliniyo dünyaya hiç bir şey ertelemeye değmez içinden ne geliyorsa öyle davran...
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılAsla çocuk yapmamalısın bir süre daha çocuk yapmak mesele değil ona iyi bir gelecek hazırlamak gerekir böyle bir ailede büyümek istemez ona bunu yapamazsınız düzelmeden. Ayrıca milletin ne düşündüğünü eşin neden bu kadar umursuyor ben senin yerinde olsam git başkasından yap derim böyle bir adama
21 Yorumla
Soran+1 yılCok dusunuyo ya sinir oluyorum o huyuna millet ne dicek yok sunu dicek dedim banane milletten yaa zaten durumumuz yok dedim onlarmi bakicak cocuga dedimm kim sana ne diyosa gelip bana desin dedimm
+1 yılCocuk yapma eger olursa git ve aldir. O ruh hastasindan da uzaklas bence bosan. Yoksa haberlerde gormemiz muhtemel seni. Uzgunum ama o erkek musvettesinin kafa yapisi bu. Zaten ne geliyosa bu igrenc Turk aile yapisindan geliyo basimiza. Sonra vah kizim gitti. (!) Keske kadinlar ailelere sorunum var dediginde sus otur simarma falan demeyip baslarindan savmaya calismasalar ve anlamaya calissalar. Yazik hepimize gercekten
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcaba birileri aklına girip de senin için veya eşin için kısır demiş ve eşin de böyle bir şey olmadığını kanıtlamaya çalışıyor olabilir mi? Ve bence de kesinlikle yapmamalısın çünkü böyle adamlar düzelmez eğer baktın gerçekten düzeldi sen kararını zaten verirsin ama şuanlık bence de çocuk yapmamalısınız
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ondan eminim zatenn kesin birileri bisey diyo. Yapmamakla kararliyim zaten
+1 yılHerkes kisir ki sanacakmisb🤣🤣🤣 erkeklrin bu erkekliklerini gisterme cabasi ne yaa sakin sen istemeden hicbise yapma hamile kalican herkesenduyurcak sonrasi ikinizi de eziyet ne zaman hazirsan o zaman yap
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben istemiyorum zaten istemeden hayatta yapmam herkes onu kısır sancak diye bi duzune cocuk yapcam sanki ona😂
+1 yılBence onun sana saygi duyarak yaklaşması gerekir sakince onunla konuşmayı dene ve zaten esini taniyorsun onun kafa yapısına giderek sakince konusmayi dene cocuk istemek tabikide normal birsey ama cocugu bir figur veya cocuk oyuncagi olarak gormesin veya milletin laflarina gore hareket etmesin o konuda cunku evlilik ve düzen kurmak nasil onemli ve ciddi bir konuysa cocukta o kadar önemli ve ciddi bir konudur senin hazır hissetmemen cok normal kadinsin sonucta sana bu konuda saygi duymasi gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılAma saygı duymuyor maalesef kendi kafasinin dikine gidiyo
İlişkinin daha başında çok sarsıntılı bir dönem geçirmişsin anlattıklarına ve tecrübelerime göre ilişkinin geleceği çok sağlıklı durmuyor onun için çocuk yapmaktan kaçınmanı haklı buluyorum üzgünüm ama bence evliliğin yürümeyecek zaten
00 YorumlaBu durumda cocuk istenmez sürekli kalvga varsa sıkıntılı bir durum çocuk içinde kötü yanı ama her şey normal seyrinde gidiyor dedin düzelme aşaması varsa çocuk bi yuvanın meyvesidir gelen rızkıyla gelir
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir ilişkide çocuk yapmak, önce o çocuğa haksızlık sonra kendine 👍
31 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
+1 yılHerkes çocuk ister ama gerçekten sevdiği, güvendiği, yarı yolda kalmayacağı birinden çocuğu olmasını ister. Anladığım kadarıyla sen ona güvenmiyorsun. Bana sorarsan haklısın da. Ayrıca şayet anlaşamıyorsanız, sık sık kavga ediyorsanız asla çocuk yapmamalısınız. Ayrıca sizi rahat rahat çekip gitmekten alıkoyacağı için demiyorum bunu. Çocuklar evliliği düzeltmez zira. Bir çocuk anne babanın bir olduğu evde değil, huzur bulduğu bir evde daha rahat büyür. Bir çocuğa zindan hayatı yaşatmayın derim.
10 Yorumlacocuk herseyi baglar bacim, eger yaparsan o cocuga yazik, sizin sonunuz iyi degil, kendinize degilse cocuga aciyin, yapmayin
20 Yorumla
+1 yılEvlilikte gelecek görüyorsan çocuk yapmalısın. Yoksa ayrılık durumunda büyük sıkıntı olur
10 Yorumla1 buçuk yıl boyunca kavga eden bir çift olduğunuza göre, çocuk yapmanız sizin için sıkıntılı olur.
Ayrıca çocuğu 9 ay taşıyacak olan sizsiniz ve tüm sancılara dayanması gereken sizsiniz, bu yüzden eşinizin bir söz hakkı olsa da bu konuda fazla ileri gitmemesi lazım, sizi çocuk yapmak için zorlayamaz, zorlamamalı.00 Yorumla
+1 yılEvliliğiniz bu durumdayken çocuk yapmak büyük hata yarın çocuk olsa o çocuk üzerinden sana yüklenecek kavga çıkardığında
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende oyle dusunuyorum iste bu yuzden istemiyorumm
- +1 yıl
Çocuğun hayatını zehir etmesine izin verme o zaman çocuk yapmamak en iyisi
Düzelecek bir durumu olsa derim ki çocuk yapın her şey güzel olacak
Ama senin anlattığın gibiyse yanından bile geçmemek en doğrusu
Soran+1 yılEvet ikimiz icinde boyle iyi
- +1 yıl
İyi bakalım gönlünüzce olsun her şey
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar
Bence ilk kadın doğuma git belki hiç çocuk olmuycağını söyliycek ya da belli bir zaman söyliycek ona göre karar ver ve haklısın şuanda istememekle çok doğru bir karar. Eşüne ilk doktora gitmek istediğini söyle baktın hiçbir problem yok ve hala istemiyorsun isteyene kadar doğum kontrol ilacı kullan
00 Yorumla
+1 yılSen haklısın ama şöyle de düşün, her çocuk nasibiyle gelir. Allah onun nasibini verir. Eğer her şey düzeldiyse bir denemeni tavsiye ederim.
09 Yorumla
Soran+1 yılTamam oyle ama cocuk olupta degismeyen insanlarida gordum ben cocukla rezil olmak istemiyorumm
- +1 yıl
Güvenmiyorsan orası ayrı o zaman zaten evlilik diye bişey kalmamış sizde
Soran+1 yılBen guvenmiyorum zaten
- +1 yıl
O zaman Benim düşüncem tabi yollarınızı ayırın yani böyle nereye kadar gidecek güven yok sevgi yok çocuk yok
Soran+1 yılSonumuz yok zaten farkindayim ama babamdan korkuyorumm
- +1 yıl
Hanı bunda korkacak bişey yok ki zorla nereye kadar gidebilir zorla olacak bişey olmasın zaten
Soran+1 yılBi kac kere ayrildigimiz icin babamin bunun son oldugunu ve bir daha olursa sakin kalmicagini soyledi o yuzden
- +1 yıl
Peki zorla ben bununla hayat geçirmek zorunda mıyım diye sormadın mi babana
Soran+1 yılBabam zaten benim her zaman arkamda ondan bi suphem yok. Ama babam iyi hos olsada bi okadarda sert ve takintili biri kafaya onlara takarsa kotu olucak kavga cikcak ondan korktugum icin bisey diyemiyorumm
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılönceki yaşananalar ve hazır hissetmemenden dolayı sen ama oda baba olmak istiyo olunca değişirmi bilemedim
08 Yorumla
Soran+1 yılCok gordum cocuk olursa degisir diyipyte cocuk olunca daha beter olup hayatini zehir eden insanlari o yuzden bende bundsn korkuyorum
- +1 yıl
bencede biraz korka sonra çocuk var boşanamıyorum diye soru sorarsın
Soran+1 yılOnu yasamamak icin zaten istemiyorumm
- +1 yıl
bencede şu aralar korunman önemli bi süre daha istesin dursuun sen kendindn emin olunca yap annelik çok güzel ama çok zor
Soran+1 yılEvet annelik cok guzeel cok hevesim vardi kim istemezki anne olmayi ama iste heves gittimi yerine gelmiyoo
- +1 yıl
yani getiremediği için hevesin yok istemediğin bi çcuğuda yapma zaten mutsuz ortamda büyümesin
Soran+1 yılAynen yapmam zatenn tesekkur ederim yorumlariniz icin.
- +1 yıl
ricalar
Bu kadar anlaşmazlık ve kavga için soruyorum. Nasıl evlenme kararı alıyorsunuz? Hiç mi tanımadınız bir birinizi?
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 sene sevgililik gecirdik 1 senede nisanli hersey cok iyiydi adam evlendikten sonrs degisti bunun herkes farkinda zaten degistigini bi tek ben degil boyle olcagini bilseydim zaten evlenmezdim
- +1 yıl
Hiç bir şey için geç değildir sözü buradan geliyor :D Yanlış anlamayın lütfen bir şey ima etmiyorum. Oldukça uzun bir süreçten bahsediyorsunuz.. Aynısının kadın versiyonu bende oldu ve ebediyen vedalaştık. Bu kadar basit. İnsan neyse o olmalı. Evlenince ne oluyor da değişiyorlar çıldıricim. D
Üzüldüm umarım düzelir ve istediğiniz gibi olur hayat...
Mutluluklar.
Soran+1 yılTesekkur ederimm
+1 yılErkekler gazla çalışır biri kocanı gazliyo gaza getiriyor kesin kocanda bu nedenle korkup gaza geliyor olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende oyle dusunuyorum. Cunku kim sorarsa sorsun daha zamani var diyen adam 2 gundur basimin etini yiyo. Yigenleri var bazdn onlarla denk geliyoruz ondan sonrami bu dusuncelere giriyo yoksa birimi dolduruyo bilmiyorumm
- +1 yıl
Biri doldurmasa seni bu kadar darlamazdı işin içinde farklı şeyler var
Soran+1 yılEvet ya haklisin kesin ailesi. Cunku dun annem babamin yasi geciyo onlarda gormek ister dedi benim ailemi katmadi. Niye dedim benim annemlerde istemiyomu dedimm tek kendi aileni katiyosun dedimm sustu bisey demedi
- +1 yıl
Çocuk yapmakda sorumluluk ister araniz tekrar cocukdan sonra bozulur eşinin de kafası rahat olur çocuk da var artık hiç bir yere gidemez der ki cidden çocuğu bırakıp gitmek istemezsin buda bir açıdan kötü onu biraz gözlemle deki ne zaman iyi bir eş ve iyi bir baba kanaatini getirirsem o zaman çocuk yaparım seninle ona göre davran de
Soran+1 yılAynen oyle bende oyle dusunuyorum iste tamda oyle dusuncek bi adamm zatenn
- +1 yıl
Aha yandın önce onu bir gozlemle adam olduğuna kanaat getirdikten sonra yaparsınız çocuk
- +1 yıl
ya da arkana bakmadan kac yani cocuk olduktan sonra bjr tartışma çıkarsa hem cocuk yanar hemde sen
Soran+1 yılAynen oylee sabrim tasiyo zatenn bakalimm hakkimda hayirlisii. Cok tesekkur ederim bu aradaa
- +1 yıl
Rica ederim ne demekk
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal bir şey zaten sıkıntılı bir evliliğin var hazır değilim diyorsun olan çocuğa olur eşin seni kendisine bağlamak çocukla tehdit etmek için çocuk istiyor korunmasız ilişkiye girme
11 Yorumla
Soran+1 yılOna baglanmam icin degil millet kisir sanmasin diye istiyo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSakin cocuk falan yapma. Bugun degilse yarin bosanacaksiniz. Bosuna eziyet etmeyin kendi yolunuza bakin. Bu filmden cok izledim emin ol
41 Yorumla
+1 yılGayet normal bir şey istememek. Bence yapma böyle bir geçimsizlik çekiyorsan sonra çocuk olursa boşanmak çok zor oluyor.
00 Yorumla
+1 yılSizin ilişkiniz bitmiş sen ona güvenmiyor sun
Bu net02 Yorumla
Soran+1 yılGuvenmiyorum zaten bunu oda biliyo
- +1 yıl
O zaman ayrıl bu seni bitirir ikinizde bitirir bu ilişki
+1 yılpsikoloğa gidin ya da ayrılın bacım geri kafalılıkta dınır tanımıyor seninki
02 Yorumla
Soran+1 yılAboo onu demekle en buyuk yalnisi yaparim delimiyim ben der
- +1 yıl
Senin kocan sıkıntılı yavrucum ben bu kadar söylüyorum benim başımda da bir andaval vardı çok şükür kurtuldum
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılZaten sıkıntılı evliliğin var birde çocuğu zor ortama sokmanın anlamı yok
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben boyle dusundugum icin istemiyorum zaten ne olcagimz belli degil kendisine dedim ayni seyi hic bisey demiyo istiyorumda istiyorumm cok bencil davraniyoo demiyoki ben sana biseyler yasattim onun yzunden boylesin hersey duzelicek dese yine icim bi tek hos olur ama yok
- +1 yıl
Sıkıntılı durum , çocuk olsa sen ona mecbur gibi olacaksın ayrılık olsa çocukla tehdit edecek felan
Soran+1 yılEvet iste bu yuzden istemiyorumk
- +1 yıl
Sen haklısın , bırak o ne derse desin zamana bırak
normal kişisel tercih de evlenmeden konuşulması gereken konuların başında geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden konustuk zaten. Bende cok istiyodum cocuk ama yasadiklarimizdan dolayi heves falan kalmadi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKekem çocuk risk. Doktor bekliyorsun torbacı oluyor sıkıntı yani. En iyisi hiç olmaması. He ama dersen denemen oldu mu. Manitaylayken korunduk birkaç kez şarjordeki doğmamış çocuklarımı kklozete döküp sifonlamıştım
00 Yorumla
+1 yılDaha sizin aranızda sağlıklı bir bağ yok ki çocuğa ne vereceksiniz?
10 Yorumla
+1 yılAnlaşılan çocuğu yarabandi olarak kullanmak istiyor
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu Pamuk ipliğine bağlı ilişkide evlilikte çocuk yapmak Hiç mantıklı değil
10 Yorumla 3 senede olmadıysa zaten yani bu soruyu da sotmussunjz
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi kafa yapısına sahip yaratıkların evlenmesini Kanunen yasaklamak lazım
00 Yorumla
+1 yılÇocuk evliliği kurtarmaz. Ruh eşin değilse sakın çocuk yapma hayatın zindan olur.
00 Yorumla
+1 yılZırt bırt her tartışmada anasının evine giden kadınla evlilik zor yani... eşine sabır diliyorum.
00 Yorumla
+1 yılYa kısır şansa ne olur ki sanki eşi sen değil misin? Niye insanları onemsiyosunuz bu kadar?
00 Yorumla
+1 yılSonu yok yeni evliyken bu kadar sorunla karşılaşmışsan daha çok sorun yaşarsın
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende oyle dusunuyorumm sonumuz yok zaten
- +1 yıl
Severek mi evlendiniz
Soran+1 yılEvet severek
- +1 yıl
Hep severek evlenenler böyle oluyor ya
Soran+1 yılSanırım evlendikten sonra cok degisiyolar
- +1 yıl
Herkes değişiyor ya
+1 yılPeki sen bunlari açıkça anlattin mi eşine şu sebeblerden istemiyorum diye
00 Yorumla
+1 yılBu adamın kendisi çocuk zaten çocuk yapmana gerek yok bundan 😂
00 Yorumla
+1 yılböyle bir evliliğe yaşama bir çocuk getirip onunda hayatını zindan etmeyin
00 Yorumla
+1 yılAllah'ın sunnetullah ilkesine aykırı olduğu için günahtır
00 Yorumla
+1 yılbence çocuk yapma tam anlmıyla evliliğiniz oturmamış
00 Yorumla
+1 yılgüvenemiyorsan sakın yapma hatta bence boşan
01 Yorumla
Soran+1 yılGuvenim yok zaten onu buds biliyo ama defalarca babamin evine gittim babam iyi hos ama bi okadarda sert biri bisey olcak diye korkumdan ve tekrar yuzum olmadigi icin bisey yapamiyorumm
+1 yılBu andavalları pazarda mı satıyolar çok mu arıyosunuz
Kendi doğurucak herhalde00 Yorumla
+1 yılAyril şundan ya valla çocuğunda yok ayrilin gitsin ağlayip ağlayip durmayin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklısın gerçekten riskle bi evlilikte çocuk olması yanlış bi karar olur derim olan o çocuğa ömür yarın bi gün
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOlan o çocuğa olur yarın bi gün
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğu seni daha iyi kontrol etmek için istiyor anlaşılan
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ama ona o istedigini vermicem
+1 yılKarşındaki adam sana pek saygı duymuyor gibi sanki. Ona saygı duymayı öğret. Konuyu açıkla. Bana güven verirsen ben de bebiş isterim tabii ki de. Birazcık suyuna gidebilirsin sonuçta sevdiğin adam.
03 Yorumla
Soran+1 yılDedimm ama anlamıyo isticeksin diyip duruyo ben soyumu yürütcem diyo
- +1 yıl
Zamanı olduğunu söyle. Durumu açıkla. Şu an için erken olduğunu söyle
Soran+1 yılSoyledim zaten 3 sene olmuss 50 yasindami baba olucam diyo soz geciremiyorumm yani
+1 yılBence dogru bir karar vermişsin. Cocuk cok büyük baglayıcı etken. Çekip gitmeye cesaret edersen coxugun için katlanırsın. Vijdan azabı yasamaktansa yapmamak daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl3 senelik evliyim 1.5 yasinda oglum var çok boşanma eşiğinden döndük şu an babamin evindeyim kavgaliyiz o yuzden sakın acele etme dediğin gibi biriyse sana saygı duymuyorsa asla cocuk yapma asla
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle yapmayi dusunmuyorumm cocuk yap duzelir diyenlerede kulak asmiyorumm
Cevap sahibi+1 yılcocuk olunca hersey daha kotu oluyo düzelmiyo
+1 yılÇocuk olursa garantiye alıcak herşeyi çocuk olursa istediğin an bırakmasın çocukla kendinink vazgeçilmez kılıcak ondan istiyor bence çocuk doğurmamalısınız..
00 Yorumla
+1 yılYa anlamıyorum siz evlenmeden önce hiç konuşmadınızmı bu konuları? çocuk istiyormusunuz yokmu ya da ne zaman kaç çocuk istediğinizi konuşmadınızmı?
03 Yorumla
Soran+1 yılKonustuk zaten 2 sene falan yapmayalim evliligimiz otursun dedim oda kabul etti zaten 2 sene olmadan cok sorunlar yasadik dedigim gibi bosanma surecindende gectik sonradan guvenim gitti hevesimde gitti zatne kendisinde pek zaman istemiyodu durumlardsn dolayi simdi noldu bilmiyorum istiyorum diyip duruyo
- +1 yıl
Belki kocan çocuk ne zaman sorusundan bıkmıştır hem 3 sene olmuş 2 seneyi geçmişsiniz belki çocuk olursa kavga olmaz çünkü hep çocuk üzerine kavga ediyormuşsunuz gibi geldi bana
Soran+1 yılHayir daha once hic bu koni uzerine tartisma olmadi su 2 gundur mevzuyu acti
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal cocuklular hep mutsuz ayol kocanla opusup sevisemiyosun bile ya gelir ortana oturur ya gelir kocani optun diye paat sana vurur olur olmaz aglar ama cocuksuz öylemi tüm vakit ikinizin 😄
30 YorumlaSenin bu konuda kararsız olabilmene bile şok oldum gerçekten böyle bir adamdan çocuk düşünebiliyor musun
10 Yorumla
+1 yılBence normal çok büyük sorumluluk isteyen bir olay bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öylee
- +1 yıl
Sorumluluk sahibi olmaktan öte bir olay bu bence allah isteyene versin ama gerçekten o sorumluluk sahibi olana versin
+1 yılAbla sen önünü göremez Ken çoçuk yapıp o adama iyice bağlı kalmanı tavsiye etmem çocuğa da sana da yazık
00 YorumlaBu durumda çocuk istememeniz gerektiğini bilmenizden ötürü sizi tebrik ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılYapma iyice tanımadan, sonra çocuk için katlanılır bir evliliğe dönüşmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz de eşimle konuştuk. yapmıyoruz hala. ikimiz de hazır olana kadar bekleyeceğiz. anlaşılması çok zor olmasa gerek
00 YorumlaBebek evin neşesidir yapın inşallah daha mutlu mesut olursunuz
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne