Kaç yaşında evlendiniz ne zmn çocuk aldınız
Bir seneden fazla durunca çocuk olmaz diyorlar tecrübesi olanlar bu ne kadar dogru
Bir seneden fazla durunca çocuk olmaz diyorlar tecrübesi olanlar bu ne kadar dogru
25 yaşımda evlendim şuanda 1 yaşında oğlum var. 6 ay sonra hamile kaldım. Korunduğum yönteme göre değişir hamilelik olayı. Eğer ailede kısırlık öyküsü varsa doktora gitmekte fayda var. Genç yaşta daha çabuk hamile kalınıyor. Yediğin içtiğin şeylere dikkat ederden eğer hamile kalmak için zorlanmazsın. Çok fazla abiye cümbür tüketmek gebeliğe engel oluyor. Evlendikten sonra en as 1 sene çocuk yapılmamalı bence. Eşler birbirini anca tanıyor anlaşıyor. Anlaşmazlık olursa en azından çocuk ortada mahvolmaz.
Hemen başlamalı çalışmalara. Oyun mu evlilik. Boşansan ne olacak dul diyecekler. Erkeği bağlamak istiyorsan çocuk şart. Ha sonra erkek zaten daha fazla bağlanır tabi hayırsız değilse.
Cevap
3Cevap
bu sizin kararınız.. ne zaman hazır olursanız
Evliyim. En az 3 sene çocuksuz geçmeli. 3 sene ve 8 sene sonra çocuklar geldi
1 seneden fazla durunca çocuk neden olmasın nasıl bir mantıksal ve bilimsel açıklaması olabilir ki bunun tamamen saçmalık.
Şu an bile yapsan olur ama bence evlilikten 1 yil sonra yapilmasi tam ideal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?