Çocuk & Ebeveyn Doğacak kızıma Işıl ve Duru ismi arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi güzel? ernurka Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Işıl Duru Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Doğacak kızıma Işıl ve Duru ismi arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi güzel? Cevapla İş Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Işıl ismi çok güzel bir isim bunu koyun bence.. ama siz bilirsiniz elbette 3 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Işıl da çok güzel bence ama Duru'nun yeri bende ayrıdır. Duru daha hoş 🌸 2 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sağlıkla ve huzurla kucağına almanı diliyorum. Duru ismi hoşuma gitti. 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 667 cevap paylaştı. Işıl daha güzel.. Kımıl, kımıl, canlı bir vurgusu, hissi var. 0 0 Yorumla
siyainci Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Işıl/Duru isimlerini verebilirsin ikisinin arasında kalmamış olursun 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Işıl koy bence çok güzel isim Rabbim sağlık uzun ömürler versin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Işıl daha iyi. Yeğenimin adı Duru. Durum diyolar severken çok kötü oluyo. Bundan dolayı nefret ettim duru isminden😂😂 0 0 Yorumla
acelya_gokmennsu Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Duru kulağa çok hoş geliyor. Allah analı babalı büyütsün şimdiden:) 1 0 Yorumla
Şahin06_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Sabun markasi gibi geldi ikiside 🤭 1 2 Yorumla ernurka +1 yıl Oğlum olursa da Hacı Şakir koyarım işte fena mı hahdjf Yorumla Şahin06_ +1 yıl Bak o zaman olur iste jdjdhdh Yorumla
hayatcokzoraglarim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Işıl olsun. Bu arada 19 musun? 0 2 Yorumla ernurka +1 yıl 26 yaşındayım. Sisteme yanlış girmiştim, umursamadım. ☺️ Yorumla hayatcokzoraglarim +1 yıl Anladım sorun değil. Yorumla
skwifj Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Begenmedim 2si de zor 0 1 Yorumla skwifj +1 yıl Işıldayıpduru koy 2si birden Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 405 cevap paylaştı. Tanıdığım ışıllar çok gariplerdi😂 En iyisi Duru 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl U harfini pek sevmem.. Işıl olsun.. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 313 cevap paylaştı. Duru daha güzel 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Duru belki ama lusifer daha iyi işık getiren :) 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkiside kötü. 1 0 Yorumla
murteza_yilmaz74 Takip Et Xper 1 Yaş: 110 +1 yıl Rukiye koy rahmetli anamin ismiysi 0 1 Yorumla ernurka +1 yıl Mekanı cennet olsun abicim nur içinde yatsın Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. ışıl ismi güzel 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 548 cevap paylaştı. kalbini dinle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Işıl ismi çok güzel bir isim bunu koyun bence.. ama siz bilirsiniz elbette
Işıl da çok güzel bence ama Duru'nun yeri bende ayrıdır. Duru daha hoş 🌸
Sağlıkla ve huzurla kucağına almanı diliyorum. Duru ismi hoşuma gitti.
Işıl daha güzel.. Kımıl, kımıl, canlı bir vurgusu, hissi var.
Işıl/Duru isimlerini verebilirsin ikisinin arasında kalmamış olursun
Işıl koy bence çok güzel isim Rabbim sağlık uzun ömürler versin
Işıl daha iyi. Yeğenimin adı Duru. Durum diyolar severken çok kötü oluyo. Bundan dolayı nefret ettim duru isminden😂😂
İkisini de koy Işıl Duru olsun ya da Duru Işıl
Tabi ki de Işıl 🥰
Duru kulağa çok hoş geliyor. Allah analı babalı büyütsün şimdiden:)
Sabun markasi gibi geldi ikiside 🤭
Oğlum olursa da Hacı Şakir koyarım işte fena mı hahdjf
Bak o zaman olur iste jdjdhdh
Işıl olsun. Bu arada 19 musun?
26 yaşındayım. Sisteme yanlış girmiştim, umursamadım. ☺️
Anladım sorun değil.
Begenmedim 2si de zor
Işıldayıpduru koy 2si birden
Tanıdığım ışıllar çok gariplerdi😂 En iyisi Duru
U harfini pek sevmem.. Işıl olsun..
Duru diyorum. Yeğenimin ismi 🖤
Işıl duru olsun bence
Duru daha güzel
İkiside güzel
ışıl ismi çok güzel <3
Duru belki ama lusifer daha iyi işık getiren :)
Duru daha iyi ve hoş.
İkiside kötü.
duşıl olabilir
Duru daha iyi ş harfi bozuyor ismi.
Isil daha iyi duru duru ne be
Rukiye koy rahmetli anamin ismiysi
Mekanı cennet olsun abicim nur içinde yatsın
ışıl ismi güzel
Duru iyidir
Duru
umay da güzel isim hanzade ya da
ikiside güzel değil