Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendine güvenen ve ben kendimi çok güzel yetiştirdim, bir çocuğa da hayatı ve insanları öğretebilirim diyenler için evet. Gayet yerinde bir karar. Ama ülkemizde bilince ve mantığa pek rastlayamadığımız için herkesin kendine sorması ve tarafsızca cevaplaması gereken bir soru.
Hayatımızdaki tüm mutluluklarımızı heveslerimizi uktelerimizi zamanın şartlarına kurban ediyoruz. Evet memleketin hali hal değil. Nereye evrileceğiz belli değil. Ekonomi berbat. Ahlaki çürüme her yerde ama yapmak isteyen anne baba olmak isteyen biri varsa bence olmalı. 2 çocuk yapma 1 çocuk yap ama anneliği babalığı tat. Bütün ilgini sevgini ona ver. Ada.
Cevap
25Cevap
hayır kesinlikle doğru değil
Kimin aklı varsa ne evlenir nede çocuk yapar
ne üzücü durum abla
ne yapacaz peki evlenmeden nasıl olacak
@uyanmakzorundayiz iyi biri denk gelirse tabi ki de evlenebilir sın
nasip abla
Bu ülke şartlarında düşünmüyorum. İyi bi gelecek veremeyeceğim belli çünkü. Kimsenin hayatını mahvetmeye gerek yok
Çocuk için devir hiç uygun değil salgın hastalık savaşlar ekonomi her açıdan gereksiz
evlenmeden çocuk yapmadan hastalıkta yaşlılıkta tek başımıza ne yapacağız? ben de yapmam diyordum çok pişmanım keşke 20li yaşlarda evlenseydim
çocuk büyük masraf evet ama eve bir yardımcı bulmak da büyük masraf + bekar erkeğe kimse gelmek istemiyor ayrıca çocuk manevi yönden de avantajlı sever saygı duyar evet tersi de olabilir ama yalnızlık zor
çocuk yapmanın zamanı mı olurmuş. çocuk evin neşesi ailenin direği kişinin geleceğidir. yapın gitsin.
Biraz zor bir durum çocuk şu şartlarda. Maddiyat ile alakalı değil tamamen manevi.
Değil tabiki ekonomi berbat çocuğun masrafı yetişkinlerden daha çok eğitimi var bir de
34 yaşındayım, şahsen çocuğumun olmasını çok isterim, lakin henüz evlilik yapmadım bu yaştan sonra da çok zor 😞
nasip
Sonuçlar açıklanmadı. Hoca soruları açıklayınca bakacağız. Umarım doğrudur ya
Maddi durumunuz yetmiyorsa, ona iyi bir hayat, eğitim, gelecek veremeyecekseniz hatta hiç yapmayın.
kadının kucağına bi çocuk verecenki, sana fazla bulaşmasın
Bir ah çekse çocuk hakkını ödeyemezsin böyle bir hayat şartları olan günümüzde
Onu bunu bilmem ben eşimin içini dollerim yapip yapmamak ona kalmış
Asla değil. Asla. Aslaaa.
Hiç doğru değil bence. ~☆😂😂
Çocuğa iyi bi eğitim verecek olan aile yapar
Bence yer kalmadı artık dünyada
Çocuk candır
Olsa iyi olur
Değil ve ben çok korkuyorum
Doğru ama iyi bir ebeveyn olabilecek isen
İmkanlar göre değişir