Kocamın ailesinin sürekli torun istediklerini söylemesi ayıp değil mi?

Arkadaşlar 3 senelik evliyim ben 21 kocam 26 yasinda daha erken olduğunu düşünüyorum ben ve çocuk istemiyorum kocam da kararıma saygı gösteriyor zaten pek cinsel anlamda hayatımız yok esimin mesleginden oturu. Ne zaman izne çıksa gelse kayinvalidemlere gitsek ki ne zaman gitsek hep amcasinin oğlu ve eşi orada oluyor beni hep kıskanan bir kadındı kendisi bir şeyler yaptiramamis içinde kalmıştı ben yaptirinca bana düşman olmuştu. Surekli sanki çok normalmis gibi sofrada vesaire ee bebek yok mu yol da sevelim ya biraz geç kalmadınız mi diyor kayinbabamin yanında kayinvalidem de duyar duymaz onaylıyor çok bekliyoruz valla da kızımız da bir şey yok galiba diyor çok utanıyorum eşim biz düşünmüyoruz dese de çok agirima gidiyor bir şey ima ediyorlar sanki sizce sıkıntı bende mi ya ben çocuk istemiyorum biraz eşimle vakit geçireyim eğleneyim sonra olur diyorum eşime de söyledim o çok istediği halde saygı duydu bana kalsa daha 6 sene daha dusunmuyorum sizce ne yapmalıyım ya çok agirima gitmeye başladı gitmek bile istemiyorum

Kocamın ailesinin sürekli torun istediklerini söylemesi ayıp değil mi?