Güncellemeler
+1 yıl
Az önce 4. Adetimi de oldum artık korkulacak bir durum yok değil mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ella içtim ilişkimden sonraki ilk 20 dk içinde ama normal tarihimden 9 gün gecikmem oldu ardından kırmızımsı ve akıntılı şeklinde regl oldum 3 kere, hamile olabilir miyim? (5 gün sürdü ve ilk 2~3 gün baya yoğundu) şu anda grip olduğum için çok fazla ağrı kesici kullandım ve adetim gecikti, endişeleniyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şu ilacın prospektüsünü okuyun ne olur
ertesi gün hapları gecikme, kanamada yoğunluk vs yapabilir
Okumuştum ama şu an 4. Reglim gecikti ve endişelendim açıkçası ( birkaç kişi Ella kullanmasına rağmen hamile olduğunu söyleş) ondan korkuyorum açıkçası..
4. ke zgecikene kadar hamile olduğunu anlardın inan bana
Yani değilim demi 🥹
yemin ederim anatomi bilmeyene seks yasaklanmalı
değilsin
Benim sorum var bende ayni sekilde iliski yasadik hicbirsekilde icine sperm gelmesi ama garanti olsun diye ella aldi kiz arkadasim. Şu an 11 gun oldu reglisi gecikti biraz isten dolayida streside var hamile degildir dimi? Iliski sonrasi hemen aldi max 20 dk icerisinde
@Kartal2 stres de gecikme yapar ve ben bu konuları çok düşününce midem bulanıyor stres olduğum için bu tarz belirtiler gebelikte de var evet ama ne şişman bunu düşünmeyi bıraktığımda her şey geçiyor gibi oluyor. Ayrıca regl’ı geciktiyse doğal yollarla yani (ben adaçayı kullanmıştım) adatini söktürebilir.
Test sonucu negatif ama 12. Gun okdu hala bi regli yok normalmidir bu
@Kartal2 benim de 9. gün bugün, 15 güne kadar gecikme olabilirmiş bazı kişilerde bu süre daha fazla oluyormuş ama çok stresli bir süreç
Ella reglide gecikme yapabilir hamile değilsindir
Çok teşekkür ederim, birkaç kişi Ella kullandıktan sonra hemile kaldıklarını söylemişler ve bu beni çok endişelendirdi😢
Gec kullanılırsa olabilir ama sen ilişkiden hemen sonra kullanmissn sorun olmaz
Çok teşekkür ederim, gerçekten rahatlattınız beni..
Rica. ederim 👃☺️
Ben yorum yazdim az yukarida gormussunuzdur belki dun test yapti negatif cikti 13. gun bugun ve daha regli olmadi negatif ciktigi icin rahat ama neden hala olmadi
Evet 2 gundur adacayi iciyor stress yapmazsa olur ozaman diyorsunuz
Ella korur seni
Hamile değilsin ella korur seni
Test yap
Çocuk dusunuyirmusunuz
Hayır, henüz düşünmüyorum 😢
Evlimisin
Bişey olmaz korkma
Evli değilim ama nişanlıyım 😊
Ya özür dilerim niye kondom falan kullanmadiniz
Kullanmıştık fakat ilişki sırasında kondomun yırtıldığını fark ettik ve hemen ayağa kalkıp temizlemeye çalıştım ve ardından ilk 20 dk içinde Ella habını içtim
Hım boşalma Oldumu yani kondom yirtikken
Sanırım evet o yüzden temizledim ve Ella kullandım 😢 bir sorun olur mu?
Olmaz korkma neye güvencez bizde seks yaocaz nişanlıyız korkuyom cidden
Ama daha düğünümüze var baya eğer hamile isem 4. Ayı doldurmuş olurum..
Olmazsın korkma tesettürlü musunuz bide artık yaparsanız çok dikkatli olun
Tesettürlü değilim, ve bir daha ilişki istemiyorum. Biraz nişanlımın fazla ısrarıyla gerçekleşmişti..
Hım ya içeri boşalmasa geri çıksaydı keşke
O da kondoma güvendi ve kondom bir anda yırtılınca o da ne yapacağını bilemedi.. ayrıca öyle söylediniz ki endişelendiriyorsunuz beni 😢
Bişey olmaz korkma millet bosaliyir sorun olmuyur sen içine bosaldigini hisettinmi
Yaslsriniz kaç ne iş yapıyorsunuz umarım ömür boyu mutlu olursunuz
Hissetmedim o anda çünkü ilk ilişkimde ve hiç zevk almıyordum zaten çünkü ben istemiyordum ama bosaldiğini o söyledi yanlışlıkla olduğunu söyledi ve kondomun yırtılmış olabileceğini söyledi ve gerçekten de yırtılmıştı kendim temizlerken de gördüm yani
Sorun olmaz bişey olmaz korkma
Hangi pozisyon da oldunuz
Ben 24, nişanlım ise 25 yaşında, ben mimarlık bölümü mezunuyum nişanlım da inşaat mühendisi 😊
Ne güzel ya bişey sorucam mimarlık zormu
Bu soru biraz özel değil mi sence? Bunun benim hamile olup olmamamla ne alakası var ki?
Sordum sadece yoksa ihtimal yoo zaten
Mimarlık zormu
Yani ben severek okudum o yüzden bence zor değil ama henüz mesleğime tamamen başlamadım
Hım umarım olur bizde nişanlıyız sizden sonra ilişki yaşamaya korktum ya
Umarım mutlu evllik olur sizin icin
Hiç stres yapmayın
Bide mimarlık iş sahası iyimi
Henüz mesleğime başlamadığım için bu konuda bir şey söyleyemem 😕
Anladım
Şimdi gerçekten endişelenmeme gerek yok mu?
Çünkü sonuçta 3 kez adet oldum sonrasında
Adet olduyysan sorun yok bişey sorucam iznin olursa ilişki zormu bizde yapicazda
Ben bu ilişkiyi yaşamak istemiyordum ama nişanlımın ısrarıyla oldu ve ben istekli olmadığım için benim açımdan zordu, eğer sizin partneriniz istekliyse bu konuda ve eğer sizce partnerinize karşı yavaş, dikkatli ve canını yakmayacak şekilde ani hamlelerde bulunmazsanız zor olacağını sanmıyorum.. ilk ilişkini mi olucak?
Evet özür dilerim acı oldumu
Evet benim canım yanmıştı çünkü ilk ilişkimdi 🥲
Ayrıca şu an regl oldum (4.) artık hiç bir sorun kalmamıştır demi
Yoktur bişey sorucam cokmu acıdı
Tabii, elbette bi ağrı oluyor.. ayrıca evde hamilelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı (tek çizgi) hamilelik testinin yanlış sonuç vermiş olma ihtimali yoktur değil mi sizce?
Evet