14 aylik bi bebegim var ve SUREKLIIIII agliyor yani surekli 5 dakikada olsa mizlamiyordur ya diceksiniz hayir. Hep mizliyor hep huysuz doktora goturuyorum biseyi yok bebek tabiki aglar diyip gonderiyorlar anlamiyorum karni tok uykusunu uyumus olsa bile hep aglar bendende ayrilamiyor surekli pacamda bende robot degilim bazen gormemezlikten geliyorum az aglar susar diye ozamanda aglamaktan morariyor zaten beyaz tenli hemen kizariyor morariyor cocuk nefessiz kaliyor gibi oluyor kafayi yicem artik kendime 5 dakika ayirmayi gectim bebegime okadar uzuluyorumki yorulmuyorda mizlamaktan aglamaktan, babasida yardimci olsun diceksiniz fakat bosandik ve haftada sadece 1 gun gelip yarim saat kucagina alir ve gider. Ailemle kaliyorum babam zaten cocuga yetemedigimi soyleyip duruyor zoruma gidiyor kimseye birakmiyorum cocugumu daha dogrusu birakamiyorum ablamin 3 tane cocuguna bakan annem onceden yani benim bebegime asla bakmaz bakamaz yani. Huysuz olusunu bahane ediyo herkes. Banada cok bagli ne yapmaliyim bilmiyorum...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence babasından ayrıldığı için böyle. Şöyle basit bir örnek vereyim canım, eşimin tayini çıktı ev olmadığı için şuanda biz İstanbul'da kaldık o da gitti. Oğlum 14 aylık, normalde eşime çok bağlı eve gelince dibinden ayrılmaz sesini duyunca hemen ayağa kalkar ama bırakıp gittiğinden beri eşim görüntülü arayınca yüzüne bakmıyor. İlk gittiğinde izne geldi görüntülüde yüzüne bakmayan oğlum babasına sarıldı omuzuna yaslandı öyle yarım saat kaldı. Bebek diyoruz anlamaz diyoruz aklı ermez diyoruz ama maalesef anlıyorlar ve etkileniyorlar. Babasını özlüyor bırakıp gittiği için seninde bırakacağını düşünüyor. Zaten bu aylarda ayrılma kaygısı yaşanıyor bir de boşanma olunca daha çok oluyor.
Yaaa cok uzuldum Şu an benden kimseye gitmeyen bebek haftada 1 yarim saat gordugu babasindan bana gelmiyo 6-7 aylikken geldim annemgile yine huysuzlanmisti 1 ay kadar birlikte durduk yine ve normale donmustu acaba cidden babasindanmi diye dusunmeye basladim
Evet babasını arıyor çünkü her şeyin farkında. Sadece dili yok bebeklerin ama her şeyi anlıyorlar. Zaten 2-2.5 yalına kadar ayrılma kaygısı oluyor. Tuvalete bile gitseniz ağlıyor kapıda ama böyle bir durumda iyice kötü oluyor. Eğer eşinizle arada kötü bir şey yoksa tekrar deneyebilirsiniz çocuk için çünkü bunlar büyüdüğü zaman etkileyecek hayatını. Bazen babasının yokluğunu çok hissedince aradığı zaman telefonu öpüyor, ya da telefonu yanağına bastırıyor babası öpsün diye. Böyle anlatınca bile çok üzülüyorum bu haline. Ayrıca çok hırçınlaştı babası gittiğinden beri. Normalde laf söz dinler ama babası gidince arsız oldu onu özlediği için. Annemler inanmıyordu ama anladılar şimdi. Babası varken gıkı çıkmaz oynar saldırmaz ama babası yok diye hıncını yeğenimden alıyor dövüyor ısırıyor. Normalde parmağı zorlasam bile ısırmaz ama yeğenimi yakalayıp kaşla göz fası yanağını ısırıyor saçını çekiyor
Aldatti beni ve kotu aliskanliklari vardi artik duzeldigini soyluyor barisalim diyor ama bukadar seyden sonra ailem onu kabul etmez. Ayrildiktan sonra bana ne kufurler ne tehditler yuz yuze gelince bisey yok ama telefonda
O zaman size kalmış ama babası en azından her akşam gelip görse iyi olur
Evet napicagimi sasirdim inan barissam nasil olur barismasam cocugumun boynu bukuk
Koyamam ya hep çocuklara olan oluyor Allah yardımcınız olsun
Sana bi psikolojik baskı var gibi geliyor bana ama bebeğine yansıtma bu durumu, bebek o illa ağlar belki bir yeri ağrıyodur
agriyormu diye doktora goturuyorum biseyi yok diyip gonderiyorlar nazar falan mi var diye dusunuyorum dua aciyorum yine ayni
Hocaya götür o zaman bide ayrilik ve aile sebebindende yetersiz hissediyorsan kendini oda olabilir sut felan doyurmuyosa
İciyorsa eger ama
Emzirmiyorum zaten babasi aldatti beni ve kotu aliskanliklari vardi onla barisammi diye bile dusunuyorum acaba ayriliktan bebek anlamaz diodum ama bundan olabilirmiki bilmiom ya
Barışmalık bir durum yoksa niye barisiyonki yaptığı şey normal değil tâbi oda pişmanım barışalım diyorsa o ayrı
Barisalim dioda ben yanasmiodum artik ikilemdeyim
Düzelme varsa kabul et
Yoksa gene yapar aynı şeyleri çocukta büyüyünce onada kötü olur sizin içinde
Duzeldigini soyluyor ama tabi bilemem kac defa yazismalarini yakaladim
O zaman tık yok bunda boş ver cocugun buyuyene en az 3 yasina gelene kadar felan iste biraz daha elden cikacak yasa kadar gelir o zmanada calis ayaklarinin ustunde dur
Oyle yapicam sanirim baska bi doktordan randevu da aliyim bakayim ne dicek
evlatlik ver.
Gamsız mısın ne diyon
@Hayatikko ne alaka kadin kafayi yicem demis sagliginizdan onemli mi yani.
Tabikide benden onemli babasinin kendi evine goturmesine bile izin vermiyorum bide baskasina verecek deyilim yani
@varus55 evladı ya hani