Bebegimin nesi var?

14 aylik bi bebegim var ve SUREKLIIIII agliyor yani surekli 5 dakikada olsa mizlamiyordur ya diceksiniz hayir. Hep mizliyor hep huysuz doktora goturuyorum biseyi yok bebek tabiki aglar diyip gonderiyorlar anlamiyorum karni tok uykusunu uyumus olsa bile hep aglar bendende ayrilamiyor surekli pacamda bende robot degilim bazen gormemezlikten geliyorum az aglar susar diye ozamanda aglamaktan morariyor zaten beyaz tenli hemen kizariyor morariyor cocuk nefessiz kaliyor gibi oluyor kafayi yicem artik kendime 5 dakika ayirmayi gectim bebegime okadar uzuluyorumki yorulmuyorda mizlamaktan aglamaktan, babasida yardimci olsun diceksiniz fakat bosandik ve haftada sadece 1 gun gelip yarim saat kucagina alir ve gider. Ailemle kaliyorum babam zaten cocuga yetemedigimi soyleyip duruyor zoruma gidiyor kimseye birakmiyorum cocugumu daha dogrusu birakamiyorum ablamin 3 tane cocuguna bakan annem onceden yani benim bebegime asla bakmaz bakamaz yani. Huysuz olusunu bahane ediyo herkes. Banada cok bagli ne yapmaliyim bilmiyorum...
Bebegimin nesi var?