Annem eski sevgilimden hamile?

Benim annemle babam ben küçükken ayrıldılar. Babam çok kısa bir süre sonra yeniden evlendi, yeni eşinden çocukları oldu ve beni artık pek aramadı. Bense annemle iki kişilik küçük ve güzel bir dünya kurdum. Yıllar böyle geçti. Sonra bir ilişkiye başladım. Annemle erkek arkadaşım çok iyi anlaşıyordu. Bu da benim hoşuma gidiyordu açıkçası. Ancak bir süre sonra sevgilim bana sürekli annemden bahsetmeye başladı. Her konuyu bir şekilde ona bağlıyordu, zamanla annemden başka bir şey konuşamaz olduk. Bir gün sevgilimi telefonda bir arkadaşına annem hakkında iğrenç şeyler söylerken yakaladım. İlişkimiz o an dönüşü olmamak üzere bitti. Dünyam başıma yıkıldı sanıyordum ama en kötüsüyle henüz karşılaşmamışım. Geçen hafta bugün annem karşımda diz çöküp ağlayarak onu affetmem için yalvardı. Bir anlık gafletle yaptığımı, onu affetmezsem kendini öldüreceğini, bebeği aldıracağını, her şeyi geride bırakabileceğimizi söyledi. Sonrasını hatırlamıyorum. Gözümü hastanede açtım. Şimdi bir arkadaşımın evindeyim. Annem benim tek ailem, dünyam, can yoldaşımdı. Hayatta hiçbir şeyim kalmadı. İntihar etmek istiyorum.

Annem eski sevgilimden hamile?