Merhaba herkese Ekim ayında sanal Rus sevgilim İstanbul a yanıma gezmeye gelmişti 1 hafta yanımda kaldı zaten tek başıma yaşadığım için 1 hafta aynı evde kaldık biz bu 1 haftalık süreçte gezdik ve birşeyler de yaşadık kız şu an 2 aylık hamile ve bana ne zaman evleneceğimizi soruyor ve durumu ailesine de söyledi benim ailemse hala durumu bilmiyor sizce ne yapmalıyım ve kendimde tanınan bir insanım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evlen tabii ki. Mis gibi rus kızı bulmuşsun. Çocuğun da olacak daha ne istiyorsun :)
Ne güzel işte git evlen daha da bulamazdın zaten :D
O kızdan daha iyilerine de bulurum zaten yakışıklı zengin tanınan bir insanım ama ben bu özelliklere sahibim diye bilerek doğum kontrol hapını içmediğim düşünüyorum
Ailene götreceksin çocuğun olunca o rus bu da çocuğu diyeceksin :D
Çok mu komik
komik demedim ki :D
Naneleri yerken bize mi sordun
Bir hata yaptım nerden bileyim kız doğum kontrol hapını içmeyi unutmuş kendisi dedi veya ben zengin ve tanınan bir isim olduğum için bilerek icmedi
Kimsin ki sjsj
Kim olduğumu belli etsem açık açık sorarım zaten dnsnsns
Ahahahs tamam ünlü abicim ama ünlü kayması olmuş sanki 😂
Bas nikahı, gelinimiz olsun. 🤣
Normalde basardim şimdiye kadar ama bilerek verdiğim doğum kontrol hapını içmediğim düşünüyorum
O da az değilmiş, zengin ve yakışıklıysan kaçırmak istemedi herhalde. Kadın kendini garantiye aldı. Yaşlar kaç? 😄
İkimizde 19 yaşındayız ama bu kız ben daha yaptığım işin piyasasına girmeden 17 yaşındayken de benle konusuyordu şimdi 8-9 ayda büyük bir para kazandım diye böyle bir şey yapacak bir kız olmadığını düşünmüyorum bana içmeyi unuttuğunu söyledi ve buna inanmam istiyorum ama bir şüphe var içimde
Yaşlarınız daha çok gençmiş. Evlilik için pek doğru yaşlar diyemeyiz bilhassa erkekler geç olgunlaşıyor. Ortada çocuk varsa kız seninle evlenmeye can atıyor senin maddi olarak zengin görüyorsa bu kısmeti ayağıyla tepmek istemez.
Afiyet olsunn paşam
Sağol
Evlencen abi
Normalde evlenirim ama zengin yakışıklı ve tanınan bir isim olduğum için bilerek doğum kontrol hapını içmediğim düşünüyorum
He abi kadının suçu sadece yaptıysan bakcan cocuga. bu özelliklere sahip olman bunları yapmana hak değil
Yaptığım hatayı kabul ediyorum zaten ama doğum kontrol hapı verdiğim halde içmeyi unuttuğunu söylüyor ve evlenmeyi düşünüyordum zaten
Neyse olan olmuş artık yapacak bişey yok
Kendisine direkt sor böyle bişey var mı diye
Ben daha çok yaptığım iş gereği bazen kadınlarla çalışmak zorunda kalıyorum kıskandığı için böyle bir şey yaptığını düşünüyorum çünkü bu kız daha once param yokken de benimle konuşuyordu param var diye böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum kendisi de sordum zaten şimdi ve tekrar İstanbul a davet ettim yüzük bakmak için
Kıskandıgı için olabilir işte kıskanması kötü değil paranı vs de önemsememiş bence mutlu olursunuz🤓
Bende öyle düşünüyorum ve ona inanmak istiyorum ve inanıyorum zaten o da işi gereği son zamanlarda kafası çok karışıktı o yüzden unutmuştur zaten istifa etmesini ve yanıma gelmesini istedim
Aranızda guven varsa sıkıntı olmaz zaten sürekli yanyana olursunuz bundan sonra en iyisini yapmışsın