Ben ordan oraya gidemiyorum birde 19 yaşında anne olmayı sanırım beceremezdim 23 yaşındayım daha kendimi evliliğin sorumluluğunu kaldıracağımı düşünmezsen beyin olarak olgun bir insanım ama bedenen hala çocuğum.

Ben ordan oraya gidemiyorum birde 19 yaşında anne olmayı sanırım beceremezdim 23 yaşındayım daha kendimi evliliğin sorumluluğunu kaldıracağımı düşünmezsen beyin olarak olgun bir insanım ama bedenen hala çocuğum.

Eskiden olsa tamam derdim eski insanlar daha çabuk olgunlaşıyorlar ama şimdi 30 yaşındaki kadınlarda erkeklerde ergen gibi öyle bir profil çocuğu nasıl yetiştirebilir... istisnalar kaideyi bozmaz..
Bence o yaşta anne olmak daha iyi ben o yaşta kuzenlerimle kardeslerimle çok güzel ilgilenirdim. Ama 26 yaşında anne olunca çocuk bakmak çok zor geldi. Çünkü olgunlastim ve oyun oynayamaz oldum cocugumlw
Bence normal değil. Evet doğurma işlevi kazanmış oluyoruz, fiziksel olarak bir sıkıntı yok ancak hem ekonomik hem kültürel hem psikolojik olarak ona hazır olmak çok kolay değil
Aslında olabilir ama şu an ki koşullarda beceremez zaten üniversite 22-23 de bitiyor köy hayatı yok falan zor o iş.
Cevap
4Cevap
Elbette yapılabilir bu kişinin yetiştirilme tarzı ile ilgili bir durum kendi aile kültürü ve ailesi tarafından yetiştirilme ile alakalı
Bu devirde bırak 19 u 30 bile erken. Anca düzenli bir hayatın oluyor. O da belki.
Bence 25 üstü olması gerekiyor
Çocuk isteyen varsa yardımcı olabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?