- Hiç iyi değilim kendimi iyi hissetmiyorum kendimi toparlamam gerekiyor. biliyorum belki bu çözüm değil ama bana iyi geleceğine eminim. Benim gibi durum yaşayan oldumu içince emziren ya da emzirirken icen lütfen yardımcı olun lütfen yargılamayın kimse kimsenin derdini bilemez anlayamaz herkesin derdi kendine büyüktür. Kırmayın da lütfen.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayat... Ben ilk 6 ay dışarı çıkmadim hasta olmasın diye kimisi de alkol derdinde.. o da anne ben de..
Dışarı çıkmakla sadece anne olunmuyor. Senin sarklarinla Benim şartlarım çok başkadır. emin ol. Benim anneliğime kimse su dokemez normalde alkol kullanma briisi de deilim ama kendimi çaresiz hisseddigim için. Artık bu yola kadar gidmek istyorum ve sadece bir kereliğine madem bir şey bilmiyorsun neden yargılama. peşindesin sende bayansin yani anlaman gerek bazı şeyleri bence. Herkesin hayatı çok güzel olmuyor . Yargilamak yerine güzel bir cevap yazambilrisin ve benim anneliğime de tek kelime edemezsin
Daha yolun başında bu kadar kesin konuşmak niye? Öylesindir eminim.
Ne konuda keisn konuşma tatlım. Ne diyorsun
Alkol vücuttan Bir günde çıkıyor mu birincisi bu ikincisi anne olmak fedakarlık ister
Evet bir günde çıkıyor
Fedakarlık içinde kafa laizm toparlanma lazım. ben fedakakarim zaten. Fedakarlıkla bunun ne alaksi var.
Her kafası dağılan içip toplasın o zaman kafasını seninki içmek için bahane herkes anne olmamalı
Aynen içip toparlanabilir isteyen
Bende içip toparlananlardanim. Sokakta cocugunu bırakıp çöpe atanlarada. aynu tepkiyi ver. en azindna ben çocuğumu kendim buyutum el bebek gül bebek yetistiremiyorum sizin gibi kimse olmuyor belkide yanımda o yüzdendir belkide. Sen müthiş muhteşem annesin sanki. Kim bilir kaç kere cinnet geçirdi de neler yaptın herkesin içini kimse bilemez. Ben dışına vurunca mi suç oluyor. geç bu annelik davranislarini
Cidden m. al sin sen sen benim hakkımda hiç bir şey bilmediğin hâlde böyle bir şey diyemezsin ama biz senin ayyaş olduğunu biliyoruz senin yetiştirdiğin çocuktan nolacak
Götürüp o çocuğu devlet kurumlarına teslim etsen o çocuk için bir iyilik etmiş olursun Emin ol onlar ayyaş bir anneden daha iyi bakarlar o çocuğa
Sanırım çocuğunda evlilik dışı peydahlamisin
Aynen devlet kurumları çok güzel bakıyor ben orada buyduum mesela çok güzel bakıyorlar okadar güzel bakiyorlarki aynı yemekleri erteis günde aç kalammak için yiyorsun Mesala. aciktiginda ekmek vermiyorlar bir dilim. Evet çok güzel bakıyorlar bilmediğin şeyler hakkında çok güzel yorum yapıyorsun ama hoc biboktan analmaz bir mahlukun tekisin.
Hayır şuanda evliyim. Evlilik dışı çok biseyler yaptın demekki ki çok biliyorsun böyle şeyleri ama ben ne yaizkki kocamdan baskaisni görmedim bile
Senin neden sorunlu olduğun şimdi belli oldu
Aynen anne babasizliktan sorunluyum. Onun içinde yargıla. Aynen sorunluyum kardeşim ben sen sornnsuz ol bu hayatta hep gül tamamı
İçmen sorun değil ama 24 saate vücuttan atmaz alkol kendini yani dolaylı olarak bebeğe de geçmiş olur
Google sormuştum sütü sağip atmama bile gerek olmadığı yazıyordu. Kendime geldiğimde suttende çıkmış oluyormuş. Bir bira 1 saatmis mesela öyle yaziyor
daha önce mama verdin mi, sadece emziriyormusun
Sadece emziriyorum ama 3 gün önce sinir krizi geçirince gorumcemgil Bebelac doğumdan itibaren diye bir mama vermişler. Yani kullandi daha önce bir biberonluk
biberon ve mamaya alışan bir bebek yakın zamanda emmeyi ret edebilir. Çünkü emmek için bir güç sarf ediyor ama biberonda ya da mama kaşığıyla o güce gereksinim duymuyor... Emmeyi bırakabilir, bu sende de bebektede sorun yaşayabilir... süt varsa en az 6 ay emmesi bebeğin gelecekteki gelişimi için çok önemli... lütfen bir daha düşün ve riski göze alma
Teşekkür ederim 🙏 keşke yedek sütüm falan olsaydı ama sinir sitresten bir poşet bile yok ne yazikki . Kaşıkla ver demişti ebe ama ondada mi red yasar
lütfen kaşıkla verme... ona çok kolay gelir ve memeni emmeyebilir.
Ebe öyle söylemişti ama biberon verme kaşıkla verlsin demişti. biberon kolayina gelir demişti. Hangisiyle verilmesi gerekkk
Bebekler çok zekiler aslında :)) eğer emziriyorsan her ikisi de tehlike... ama kesin olacak diyemem... o nedenle bunu yap dersem yanlış olur... yani kaşıkta kolayına gelir... sonuçta hiç emek sarf etmeyecek
Ee peki neyle verebilirim
İçerek mi kafanı toparlayacaksın?
Aynen normalde alkol içen birisi deilim ama tek iyi şey o var şu an benim icin
Yani bir alkol kolay kolay vücuttan etkileri çıkmaz ama sana iyi gelecekse kullan bebeği de 2 gün emzirme bence
Teşekkür ederim cevabın için 😔
Rica ederim, umarım kısa sürede sorunlarını atlatırsın, gerçi bu sadece alkolle mümkün olmaz imkanın varsa terapi al
Terapi aldık yeterince küçüklükten beri teşekkür ederim
Neyin var?
Bir çok sorunlarım var. Ailesel , kişisel , hayat şartları her şey yani özel olarak şu diyemiyorum
Dinleyebilirim seni az da olsa rahatlarsın
Dinliyecek bişey yok pskolojim bozuk. anlatcam dermanimda yok. zaten
Anlatmak istediğinde burdayim
Sağolasın