Yemek yiyemiyorum ilk haftalar bulantıdan şimdi de canım istemiyor zorlayark sadece 2 öğün yiyebiliyorum sabah 7 buçuk da uyanıyorum öğlen 1 gibi kahvaltı yapıyorum akşam 7 buçuk gibi de akşam yemeği ara öğün yok çay kahve içecek yok sadece su içiyorum aralarda da
21 haftalık hamileyim bebeğin kilosu biraz geriden geliyor
21 haftalık hamileyim bebeğin kilosu biraz geriden geliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu şekilde iştahsızlık güçsüz kalıp Allah korusun erken doğuma sebep olabilir. Günde 1 tane hurma yiyin, ceviz yiyin, süt için, iştahsızlık değilde midenin doluluk hissi oluyor. Bebek çok yukarda olunca mideye baskı yapıyor o yüzden öyle oluyor. Bebeğin anne karnındaki gelişimi doğumdan sonraki gelişimini de etkiliyor bilginiz olsun. O yüzden bol bol yiyin. Balık yiyin mevsimiyken, bol yeşillik yiyin, çiğ kuruyemiş yiyin, süt ürünü tüketin. Ayrıca iştahsızlık için doktora gidip konulun belkide vitamin eksikliğiniz vardır bu da önemli bir şey
Hurma doğums sebep olmuyor mu
Günde 1 hurma sebep olmaz fazlasını yerseniz olur. Doktora gidin iştahsızlık için
Merhaba geçmiş olsun sabahları bulantı olursa tuzlu kraker leblebi gün içinde özellikle çiğ kuruyemiş tüketmelisin ceviz badem kaju gibi ayrıca doktorun mutlaka folik asit vermiştir düzenli kullanmak gerekiyor
Bir şey yemek istemiyorum bulantım olmuyor bu ara
Folik asit kullanımıyorum
Ama yemelisiniz özellikle protein ağırlıklı yumurta et tavuk balık gibi mutlaka bebeğin ideal kiloya kavuşması için eşiniz destek olmuyor sanırsam
Eşimin desteğiyle ne alakası var bu konunun
Yalnız mi yaşıyorsun ki ya da o çocuk tek başına mi oldu beslenme sürecinde ve hamilelik dönemlerinde siz kadınlar daha yoğun duygular içinde olursunuz o yüzden bu dönemde senin görmek isteyeceğin destek oldukça önemli o açıdan söyledim
Evet çocuk tek başına oldu sorun mu gökten zembille indi
Ben kusup tekrar yiyordum
Çıkardıktan sonra o gün hiçbir şey yiyemiyorum
Tekrar zorla beslenmelisin