Güncellemeler
+1 yıl
Deep not: 1 ay önce beni görmek için yanına çağırdıve Amerikaya gideceğini söylemek için. Benim içeceğime azgınlaştırıcı koymuş. Sonra olanlar oldu
Benim 8 aylık sevgilim vardı 2 aydır ayrıyız. Ben 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Şimdi napıcam. Çocuk Amerikaya taşındı. Hiç bir şekilde haber alamıyorum. En kötüsü de ailem bilmiyor. Ben NAPICAAAAMMM? 😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
2 aydır ayrıysanız nasıl 1 aylık hamile oluyorsun. Başkasından mı?
Beni konuşmak için çağırmıştı 1ay önce ve olan oldu
Sevdanın son vuruşu
Kalbim çok acıyor
Baktır çaresine zaman kaybetmeden
Ben acaba gidip polise söylesem mesela?
Neyi söyleyeceksin adam hamile bırakıp gitti mi diyeceksin? Tecavüz etmemiş ki sonuçta
Benim içeceğime azgınlaştırıcı koymuş. Ben geneldw namuslu bir kızım ve asla ona cinsel olarak yaklaşmadım
Azgınlaştırıcı ne wq
Bir madde içeceklere falan koyuluyor. Sonra sen de azıyosun işte. O da senin karşında kötü hareketler yapınca istemsiz bir şekilde ona kendini kaptırıyosun
Ya bırak yok öyle bir şey saçma sapan konuşma
Var git araştır
Troll soru. 2 ay önce ayrıldılar nasıl 2 aylık hamile oluyorsun
2 ay önce ayrıldık ama 1 ay önce de buluştuk bana Amerikaya kaçacağını söylesin diye. O gğn de içeceğimin içine azgınlaştırıcı koymuş
Tabi tabi öyledir
İnanmak istemiyosan kendi özgür kararın
Bu hikayeler kurgu gibi geliyo bana
Değil gerçek
İyi olmuş naneleri yerken iyiydi
Ya benim içeceğime azgınlaştırıcı koymuş
İnandık
İnanmak istememek kendi özgür kararın
Ya tamam öyleyse bile kendine engel olabilirdin ya da hiç onun evine gitmeyebilirdin
Ben nasıl engel olayım ki içeceğime azgınlaştırıcı koymuş. Bana hiç bir zaman kötü niyetle davranmayan erkek nasıl oldu da bana bunları yapabildir
Daha önce de bir şeyler yaşadığın kişi değil mi
8 aylık ilişkide kendimi ele veremem ki. Ben kimseye bakireliğimi kaptırmamıştım o güne kadar. Cinsel olarak bana asla yaklaşımı olmamıştı
O güne kadar öpmedi mi seni mesela
yanlışlıkla başkasından oldugaliba
Hayır 1 ay önce beraber olduk benim isteğimle olan bişey değildi. Beni hamile bırakıp kaçtı. Güya beni sadece amerikaya kaçacağını söylemek için çağırmış
Aldır direk sen
Ben aldırırsam nasıl aldırıcam param yol + annem babamdan istesem bu parayı benim ne yapacağımı sorurlar. Ve çocuğumu nasıl bırakıcam
çocuğu sakın doğurma sen birinden borç felan al çocuğu aldır ilerde çok pişman olursun gerekirse annene gerçekleri anlat hemen fazla zamanın yok 2 ayı geçerse aldıramazsın
Sen de haklısın + olarak gidip onu polise şikâyet etmek istiyorum. Çünkü hakkı yoktu benim içeceğime onu bunu koymaya. Büyük kandırıldım
Abla 2 aydır ayrıysanız 1 aylık bebek nasıl oluyor
Çünkü beraber olduk 1 ay önce öyle de gitti amerikaya beni konuşmak için çağırdı
Abla aldır ya
Param yok annemlerden istesesem ne yapmak için istiyorsun dicekler
Kolay gelsin abla vermeden önce düşünecektin
Ben kendi irademle vermedim ki içeceğime onu bunu koymuş
Dogur
Nasıl doğurayım adam yok
Olsun, senin çocuğun
Anamşar beni evden kovarlar
Çocuğuna bir şey yapacak değilsin demi, kovarlarsa bakarim ben ikinize
Para lazım bana abi
Oldur diye demedim, yaşasın diye gel bakarim dedim
Yok bana para lazım avukat tutucam