Kızlar merhaba. Regl günüme 4 gün kadar var tabi bazen günler degisiyor yani daha gecikme yasamadim ama hamilelik suphelerim var sadece. Bugun umut etmedim ama test yapmak istedim. Ikinci cizgi cok belli belirsiz bir sekilde. Belki resimde farkedilmeyebilir cok belirsiz. Kan testini reglin gecmesini bekliyorum simdiden umut baglamiyayim diye ama iste :( var mi bu sekilde hamileligini ogrenen?
Iki gun hafif hafif kahverengi lekelenmelerim oldu normalde bu yasima kadar boyle seylerim olmamisti. Internetten arastirinca yerlesme kanamasi denilen sey varmis bende umitlenip test yaptim
Çizgi çok silik hamile olma ihtimalin yok ama tedirginsen kan testi yaptırabilirisn..
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet cok silik. Internette su sekilde yaziyordu regl dan once cok erken gebeliklerde silik cikabilir diye. Olmasini cok istiyorum tabi umutlanmakta istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet olabilir,
Insallah
Var gibi sanki cizgi ama emin değilim erken gebelik testi mi
Hayir normal testlerden
Onu yapsaydın keske
O hic aklima gelmedi ya keske
Iki gun hafif hafif kahverengi lekelenmelerim oldu normalde bu yasima kadar boyle seylerim olmamisti. Internetten arastirinca yerlesme kanamasi denilen sey varmis bende umitlenip test yaptim
Neyse bisey olmaz canim her türlü belli olur zaten varsa bebis
Günün geçerse kan testi verirsin daha net
Insallah ya
Insallah canim
Çizgi çok silik hamile olma ihtimalin yok ama tedirginsen kan testi yaptırabilirisn..
Evet cok silik. Internette su sekilde yaziyordu regl dan once cok erken gebeliklerde silik cikabilir diye. Olmasini cok istiyorum tabi umutlanmakta istemiyorum
Yinede şimdiden umutlanmak doğru olmaz ama tabiki regl dönemi çok gecikirse tekrar test yaparsınız..
Evet kan testini o zaman yaptiracagim yorumunuz icin tesekkur ederim
Umarım istediğiniz gibi ve kendinizi hazır hissettiğiniz anda hamile kalırsınız rica ederim..
Insallah 🙏
İkinci çizgi silik diyen kim? Yok ki ben mi göremiyorum.. 7 gün gecik muhakkak çıkar
Başka bir test daha alıp yap
Bir kac gub sonra tekrar deniyecegim sabredebilirsem
Az da olsa görünüyorsa pozitiftir
Cok cok silik var da iste emin olamadim
Ay bende hamile kalsam keşke
Maalesef yoook
Yaaaa umarim vardirr
Hayır olamazsınız
Neden
görseldeki sonuç öyle diyor
Hadi Hayırlı olsun
Insallahh ya