Kızlar ben evlatlık miyimdir?

Arkadaşlar eskiden 10 yaşımdayken ablam bana seni yolun kenarında bulmuşlardı sana üzülüp biz aldık seni demişti sözde olan annem bana bakıp susmuştu o gün çok ağlamıştım 13 yaşıma geldiğimde ailem bana 2 ay sonra ailen seni almaya gelicek bende bekledim ama kimse gelmedi kimse beni bu aileye benzetmiyor 17 yaşıma geldiğimde komşumuz ablamla konuşurken duydum kadın ablama dediki bu kızı evlatlık almışsınız diye biliyorum dedi ablam ne diceyeğine bilmedi ben o gün çok geçirdim ama kimseye beli etmedim beni herkes bu aileye benzetmiyor hintlilere benzetiyorlar öğretmenlerim bile beni hintlilere benzetiyorlar bu sözde annem denen kadın küçüklüğümden beri bana şidet gösteriyor evde hamiş ediyor bir şey yapmadım halde yüzüme bakıp bana bedua ediyor bana seni keşke doğurmasaydı demez keşke seni o gün gormesaydim der bu sözde olan annem şimdiye kadar mutluluk yüzü göstermedi bana sevgide göstermedi bana sevgi yerine şidet gösterdi halada gösteriyor açık dinleme de izin vermiyor beni zorla kapatıcak arkadaşlarımın olmasına bile izin vermiyor ben bu kadindan çok çektim sizce ben evlatlık miyim

Kızlar ben evlatlık miyimdir?