😂amacım yorum yapmaktı yaptım bi kere böyle gıcık konuşan biriyle manita olmam çok çene yapar dırdır edersin o yüzden sana yürümüyorum o konuda rahat ol
@Atarlican2 manita olmam dediğine göre vazgeçtin manita olmaktan. Gıcık konuştuğumu düşünmüyorum ve gereksiz yorumuna gıcık oldum. Neden erkeğe 2+1 demiyosun da bana diyorsun? Ben dırdırcı değilim. Sadece sırnaşılmasına tahammül edemiyorum.
@Atarlican2 bu dırdırcılık değil. Yoruma yapılan yoruma cevap vermenin nesi dırdırcılık🤦🏻♀️ Yorum yaptığının farkındayım ama bu yorumu yapmak sırnaşmak bence. Neden erkeğe demiyosun da bana diyosun mesela?
@Atarlican2 cinsellik hakkında bilgim olmadığını nerden biliyorsun? Konunun cinsellikle alakası yoksa erkeğe neden sormuyosun? Amacının cinsellik olması için illa ki direkt söylemene gerek yok üstü kapalı konuşman da cinsellik konuşmak istemek demek. Senin gibi sapıklarla işim olmaz. Uza. Burası flört uygulaması değil.
Her evlenen doğurmak zorunda mı canım? Kocamla gezip tozup eğlenmek varken neden çocuk doğurup çocuğun hayatını yaşamaya mahkûm edeyim ki kendimi? Ayrıca çocuk mutsuz evliliklerin yegâne sebebi bence. O yüzden çocuk istemiyorum.
Bakış açına bağlı. Düzen demek çocuk demek değildir benim için. Karakter olarak ta rahatına düşkün biriyimdir. Hayatımda hiçbir şekilde çocuğa yer yok uahfkwhdkaha
En İyi Cevaplar