o zaman çocuk da yapma. mecbur değilsin çocuk yapmaya. her kadın anne olacak diye bir kural yok. neden kendi hırslarının bedelini bir çocuğa ödeteceksin ki?
huzur evi denen bir kurum var. ben oraya başvuracağım elden ayaktan düşersem. çocuk denen varlık annesi muhtaç olunca ona baksın diye dünyaya getirilmez. hem sakın bana bakar deme vallahi sana bakmaz bu nesil. seni tek başına bırakır gider. bencil zevkçi ve umursamaz bir nesil şimdiki nesil. kaldı ki bundan 30- 40 sene sonrasını hayal edemiyorum. sanırım mirasına l koyup sefa sürmek için en kısa sürede katleder annesini. İyi düşün. sevip sevileceğin birini bulursan öyle çocuk yap. çocuk yapıp da boşanayım diye de evlenme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
buna izin verilmiyor
türkiye de yasal değil ama yasal olan ülkeler var. Ama şunu unutma bir çocuğun anne kadar babaya da ihtiyacı var
Ama evlenmek istemiyorum
o zaman çocuk da yapma. mecbur değilsin çocuk yapmaya. her kadın anne olacak diye bir kural yok. neden kendi hırslarının bedelini bir çocuğa ödeteceksin ki?
Bu konuda haklısın ama yaşlanınca kim bakicak Bana oda var
huzur evi denen bir kurum var. ben oraya başvuracağım elden ayaktan düşersem. çocuk denen varlık annesi muhtaç olunca ona baksın diye dünyaya getirilmez. hem sakın bana bakar deme vallahi sana bakmaz bu nesil. seni tek başına bırakır gider. bencil zevkçi ve umursamaz bir nesil şimdiki nesil. kaldı ki bundan 30- 40 sene sonrasını hayal edemiyorum. sanırım mirasına l koyup sefa sürmek için en kısa sürede katleder annesini. İyi düşün. sevip sevileceğin birini bulursan öyle çocuk yap. çocuk yapıp da boşanayım diye de evlenme.
Ülkemizde buna izin verilmiyor diye biliyorum
Niye ki
Devlet yasayı öyle koymuş. Çocuk isteyip evlenmek istemiyorsan tüp bebek dışında yöntemler kullanman gerekecek
Evet izin verir. Donör bulun yeterli. Donör lazım olur ise seve seve bağışlarım.
Bedava veriyorsan bu işime yarar bak her şey bedava getirmek istiyorum zaten 😅
Bedava, maksat nasıl bir şey olacak o çocuk 🌹
Sperm bankasına müracaat et o zaman
Tüpü alıp sokuyorsun oradan bebek hazır
Eş önemli
Olur ama olmaz
Hayır öyle birsey olmaz