Çocuk & Ebeveyn Ben hamile miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ilk test yaptığımda negatifti üstünden iki gün geçti aynı teste tesadüfen denk geldim baktım ikinci silik bi çizgi var bu ne demek şimdi? (şüpheli ilişkimin üzerinden bir ay geçti) Ben hamile miyim? Cevapla Hamilelik Soruları İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet hafiften ikinci çizgi gözüküyor.. bi kaç gün sonra test yaparsan çizgiler net bi şekilde gözükecektir. Tebrik ederim 0 3 Yorumla helene1 +1 yıl Afedersin yaziyi tam okumadin. 2 gün geçtiyse üstünden test geçerli olmayabilir Yorumla helene1 +1 yıl Okumadim* Yorumla Soran +1 yıl evet iki gün gecti ilk yaptıgımda negatifti gebelik olsaydı net bi şekilde belli olur diye düşünüyorum bir ay geçmiş Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl degilsinsin cnanım 2 sıde normal olmalık sılık degil 0 0 Yorumla
Dumdumtısss Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Test bekledikçe çizgi çıkabiliyor ama bu yine negatif 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl tekrardan bi test al bunların bi kullanım süresi oluyor ortamda ki nemden falan etkileniyor cart curt 0 3 Yorumla Soran +1 yıl zaten ilişkinin üzerinden bir ay geçmiş gebelik olsaydı da net ikinci çizgi belirgin çıkardı değil mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 ay niye beklettin abla, yok abla hamile değilsin Yorumla Soran +1 yıl herkes yanlış anlamış sanırım.. testi bir aydır saklamıyorum, ilişkinin üzerinden bir ay geçti. Yorumla
modernsutcu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl 1 aydır onu muhafaza etmen peki 🤮 0 1 Yorumla Soran +1 yıl daha okuduğunu anlamıyor gelmiş burada cahil cahil konuşuyor. hoşt Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok çok hafif 0 1 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Ama ilk 5 10 dakika çıkan sonuç orjdur diğerleri yanıltıcı olabilir Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Evettt 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama ilişkinin üzerinden bir ay geçti hamile olsaydım daha belirgin olmaz mıydı çizgi? Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Adetmisin Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 548 cevap paylaştı. değilsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet hafiften ikinci çizgi gözüküyor.. bi kaç gün sonra test yaparsan çizgiler net bi şekilde gözükecektir. Tebrik ederim
Afedersin yaziyi tam okumadin. 2 gün geçtiyse üstünden test geçerli olmayabilir
Okumadim*
evet iki gün gecti ilk yaptıgımda negatifti gebelik olsaydı net bi şekilde belli olur diye düşünüyorum bir ay geçmiş
degilsinsin cnanım 2 sıde normal olmalık sılık degil
Test bekledikçe çizgi çıkabiliyor ama bu yine negatif
tekrardan bi test al bunların bi kullanım süresi oluyor ortamda ki nemden falan etkileniyor cart curt
zaten ilişkinin üzerinden bir ay geçmiş gebelik olsaydı da net ikinci çizgi belirgin çıkardı değil mi?
1 ay niye beklettin abla, yok abla hamile değilsin
herkes yanlış anlamış sanırım.. testi bir aydır saklamıyorum, ilişkinin üzerinden bir ay geçti.
1 aydır onu muhafaza etmen peki 🤮
daha okuduğunu anlamıyor gelmiş burada cahil cahil konuşuyor. hoşt
Yarim hamilesinn
Çok çok hafif
Ama ilk 5 10 dakika çıkan sonuç orjdur diğerleri yanıltıcı olabilir
Değilsin
Evettt
ama ilişkinin üzerinden bir ay geçti hamile olsaydım daha belirgin olmaz mıydı çizgi?
Adetmisin
Değilsin
değilsin
Korunma Oldumu
Değilsin