Çocuk & Ebeveyn Hamilelik her kadına yakışır mı, bana da yakışmış mı? zeyneplinna_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor Evet anne oluyorummm hamilelik yakışmış mı sizce erkek karnı mı kız karnı mı cinsiyeti belli ama tahminleri alalım? Hamilelik her kadına yakışır mı, bana da yakışmış mı? Cevapla Hamilelik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. yakışmış 0 0 Yorumla
theNitroZeuss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Size yakışmış bence, ancak her kadına yakıştığını düşünmüyorum. Bu görüntü olarak değil başka durumlara göre. 0 1 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Anladım gerçekten bebek olmadan anlayamam sanırım Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Hamilelik her kadina yakisir. Yakismasindan ziyade anne allahin izniyle artik. Neguzel. İnsallah hayirlisi ile digum yaparsin 0 11 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Hamile değilim regl şişkinliği😅😅 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl E hamilelik demissin 🤨🧐 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Dalga geçiyom ya Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl E iyi madem. Hepben mi geccem Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Valla billa ağzın bal yesin Yorumla Mericeyn10 +1 yıl @zeyneplinna_34regl şişkinliği mı? Nasıl çektiysen gerçekten hamile gibi hissiyat verdin yahu 😀😀 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Evet şişkinlik düşün daha bebel yokken böyle bide olsa nolur😅 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hahahhh gerçekten senim vücudun baya hassas demek ki ondan dolayı mı böyle 😃🤔 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Evet sanırı Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hmm geçmiş olsun o zaman 😐🤗 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Sağol Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayırlısıyla bebeğini kucağına al tabi yakışır her kadına 😇😇 1 1 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Aşkım hamile değilim ya troll soru Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Çook yakışmış, harika görünüyorsun. Kız diyorum ya 😄😍🌼 0 2 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Hamile değilim aşkım şakaydı Yorumla Milky7way +1 yıl Olsun 😂 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çevrendeki erkekler beğensin diye mi hamile oldun ne saçma bir soru bu ya 0 3 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Kocam beğeniyo yeter o Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Niye soruyorsun kardeşim o zaman? Az mantıklı düşünsene Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Mantık bizde ne gezer Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Dünyaya bir can gelmesine vesile olan herkese hamilelik yakışır abla 0 1 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Hamile değilim ya şaka soru Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Kiz annesi olacaksin biraz kilo almissin dikkat et bence 0 3 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Evet kızmış Yorumla MrBroo +1 yıl Ne guzel iste Allah sağlıklı dogmayi nasip etsin Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Amin Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kendimi karnı burnunda bir kadın olarak hayal edince her kadına yakışmadığı kanısına varıyorum. d 0 3 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Zayıf kızlara daha çok yakışıyo aşkım bence yakışır Yorumla dionysosjai +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Rica ederim aşkım Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Benden ayrılır ayrılmaz hemde acaba benmiyim babası 0 30 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Senle bişey yaşamadık Yorumla MrYiğitbey +1 yıl O vidki içtimiz geceyi unutmuşsun Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Ahaha babası belli değil Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Neyse sen benden sıkılırsın ben uzatmayım Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Tamam babişkomuz Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Görüşürüz minik şeytan Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Görüşüeüz Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Ara beni Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Ney Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Ara diyorum beni Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Nerden arayayım Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Nerden aramak istersen ordan Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Numaran yok vahiy mi bekliyim Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Tesekur ederim nezaketin icin Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Rica ederim eşim Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Hadi ben uyuyorum bebemize iyi bak Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Olur babası oğlun tekme atıp duruyo Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Mamak ister o Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Meme mi Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Mamak bebe yiyecegi demek Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Heee daha doğmadı babası Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Dogru o zaman soguk baklava getiriyorum Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Olur babası Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Feda olsun Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Sağol babamız Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Ben pati alayim Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Al babişkooo Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Alirin annis Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Teşekkürler babişş Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Uyudunmu Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 455 cevap paylaştı. Ablacım bu nasıl hamile pozu? Karnından çok göğüsler yayılmış. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mk daha geçen gün sevgili bulabilir miyim diyordun şimdi hamileyim diyorsun... işin gücün saçma sapan trollük 0 5 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Sevgili bulmaktan kolay ne var sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He evlenmeden de hemen hamile kaldın Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Hamile değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trollsün :) Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Evet Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hamileyken bari yapmayın be. Hiç yakışmamış şeyinin hatları da belli ediyor. Utanmıyor musun abla? 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 749 cevap paylaştı. Anne olmak her kadına yakışır tabi niye yakışmasın ki ve bazı kadınlar bu durumdan gereksiz şikayet ediyor 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yakışmış etli etli ohh. 😂 0 3 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Teşekkürler amcası oğlum biraz oburişko😅😅 Yorumla carsngirls +1 yıl Yok ben çıkış noktası için dedim, memintolar da tombikto. 😂 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Anasının oğşu Yorumla
Suyolutugce Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Karnına ne soktun kız🤣 0 1 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Normalde öyle şişkin Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kızzz kesin bilgi 🤣 0 7 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Neden Yorumla Skol85 +1 yıl Yayvan karın geniş, bir de içime öyle doğdu. Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Erkek ama Yorumla Skol85 +1 yıl Sağlıkla büyüsün, ben yanılayım da onun ömrü güzel olsun... Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Hamile değilim şakaydı Yorumla Skol85 +1 yıl Ayıp ama 🤣🤣🤣 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Biliyom Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Karnından çok başka şeyin belli oluyor 0 2 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Yumurtlama dönemi aşkım Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Belli belli Yorumla
Yargıdağıtan123 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Allah kucağınıza almayı nasip etsin 0 1 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl İçerde bebek yok😅😅 Yorumla
2001amircan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Seninki kız belli 0 18 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Neden Yorumla 2001amircan +1 yıl İçe doğru gebelik sankii Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl O mey Yorumla 2001amircan +1 yıl Karnı dışa çok çıkan genelde kız Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Benim erkek o zaman Yorumla 2001amircan +1 yıl Aynen öyle Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Oğlum oluyo yaşasın padişah geliyo Yorumla 2001amircan +1 yıl Tahminim öyle kaç haftalık seninki Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl 5 ay Yorumla 2001amircan +1 yıl Doktor ne dedi kizmi dedi Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Oğlanmış Yorumla 2001amircan +1 yıl Himm hayırlı olsun tamamına erişmek nasip olsun Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Aminnnn Yorumla 2001amircan +1 yıl İnşallah hadi hayırlısı olsun Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Hamile değilim ya Yorumla 2001amircan +1 yıl Ciddenmi 🤣🤣🤣🤣 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Evet Yorumla 2001amircan +1 yıl O zaman evlimisin Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl kilo alınıyor falan yakışmıyor 0 1 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Hamişler tatlı değil miyiz Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yanlar neden genişlemis önde şişkinlik yok 0 2 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Bende anlamadım Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Hmm Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Senın anaç bır yapın varkı zaten 0 2 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Peri ana derler bana Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl Sasırmadım Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 😊 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Her kadına yakışır tabi anne olmak 😏🤗 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herkes erkenden çocuk doğuruyor. 0 2 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Hamile değilim Cevap sahibi +1 yıl İyi
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl dolgun detayların harika duruyor :)) 0 2 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Merci Yorumla SırrıYok +1 yıl Rica ederiz Yorumla
nemesis777 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl harikasin 0 1 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Sağol Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı olmuşsun 0 14 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Sağol Yorumla muhen_diss +1 yıl Kaç aylık Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Hamile değilim Yorumla muhen_diss +1 yıl Evli misin Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Değilim Yorumla muhen_diss +1 yıl Düşünüyor musun var mı erkek arkadaşın Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl İsterim hemde çok ama yok biri Yorumla muhen_diss +1 yıl Konuşalım oluruz belki Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Bilmem Yorumla muhen_diss +1 yıl Karar senin 😊 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Tamam Yorumla muhen_diss +1 yıl Burdan mı konuşalım Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Takip atıyom Yorumla muhen_diss +1 yıl At Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Haya kalmamış 0 1 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Hayayla ne alakası var bunun Yorumla
Fursan1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yuh edep yahu 0 15 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Hamile değilim Yorumla Fursan1 +1 yıl Şişkocuk, 😂🙂 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Öyleyimmm Yorumla Fursan1 +1 yıl Osmaniyeli miydin Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Nooo Yorumla Fursan1 +1 yıl Antalya tarafında bir kız vardıSana benziyordu Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Ne zaman Yorumla Fursan1 +1 yıl 3 yıl önce Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Antalyada yaşadım nerde gördün Yorumla Fursan1 +1 yıl KS'de 😂 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Nasıl bir kızdı tipi falan Yorumla Fursan1 +1 yıl Aynı sen Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Tarif et işte Yorumla Fursan1 +1 yıl Sen değilsin demek kiFarisBir şey hatırlattı iseYaz d. m Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Ney Yorumla
Cnozglll Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Oğlan mı kız mı demedin Yorumla
kayıprensesssss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kesin kız 😄 0 1 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Doğruysa kalp emojisi koyar mısın anlarım Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı. her kadında yok ya 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 356 cevap paylaştı. Tebrik ederim 0 5 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Sağol amcası Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Kız mı erkek mi Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Erkek Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Allah bağışlasın Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Teşekkürler amcası Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok yakışmış 0 19 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet çok tatlı ve güzel allah nazardan korusun kim ki bu Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen misin çok yakışmış anne mi olcaksın sen şimdii yaaaa dünyanın en güzel annesi sen olcaksın ☺ Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Yok aşkım hamile değilim daha var ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaaa test yaptın mu kan testi Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Aşkım evli değilim kocam yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl knkaaaaa nasıl hamilesin ızman Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Değilim göbek o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya kdldlxldlskwkdf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl duygulandırdın beni burada yazıklar olsun duygularımla oynadın hsjdlxşwğwğgksmwşdşf Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl İstediğim adam kocam olmuyo aşkım napayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haklısın ya orası öyle knk yapcak bir şey yok Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Öyle valla keşke sevdiğimiz sevse her şey kolay olsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayat bayram olsa birde knk nie uyumadın Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Keşke dert keder uyucam şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi gecelet kuzu😇allaha emanet ol Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Sende canım sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sagol☺ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yakışmış. Hamilelikte isteğin arttı mi 0 6 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Arttı Cevap sahibi +1 yıl Yapıyor musun zeyneplinna_34 +1 yıl Kocam yetiyo Cevap sahibi +1 yıl İyi bari altta farklı bir şey demişin de zeyneplinna_34 +1 yıl Canım kocam iyi ki var Cevap sahibi +1 yıl İyi ki
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yakışmış 0 21 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Sağol Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Sağlıklı sıhhatli doğar inşallah Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Hamile değilim Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Anne oluyorum demişsin Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Şakasına Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Hıı anladım evlimisin peki Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Değilim Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Düşünüyon mu pki Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Düşünmekle oluyo mu Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Aday da olması lazım Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Yok Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Diğer taraftan konuşalım mı uygun görürseniz Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Ahiretten mi Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Yok be mesaj olarak Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Efendim Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Mesaj ile konuşsak burdan özelden Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Uyucam Yorumla kimsesiz95 +1 yıl 5 dk Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Ne var Yorumla kimsesiz95 +1 yıl 5 dk konuşalım olmaz mı Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Ok Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 548 cevap paylaştı. yakışmış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
yakışmış
Size yakışmış bence, ancak her kadına yakıştığını düşünmüyorum. Bu görüntü olarak değil başka durumlara göre.
Anladım gerçekten bebek olmadan anlayamam sanırım
Hamilelik her kadina yakisir. Yakismasindan ziyade anne allahin izniyle artik. Neguzel. İnsallah hayirlisi ile digum yaparsin
Hamile değilim regl şişkinliği😅😅
E hamilelik demissin 🤨🧐
Dalga geçiyom ya
E iyi madem. Hepben mi geccem
Valla billa ağzın bal yesin
@zeyneplinna_34regl şişkinliği mı? Nasıl çektiysen gerçekten hamile gibi hissiyat verdin yahu 😀😀
Evet şişkinlik düşün daha bebel yokken böyle bide olsa nolur😅
Hahahhh gerçekten senim vücudun baya hassas demek ki ondan dolayı mı böyle 😃🤔
Evet sanırı
Hmm geçmiş olsun o zaman 😐🤗
Sağol
Hayırlısıyla bebeğini kucağına al tabi yakışır her kadına 😇😇
Aşkım hamile değilim ya troll soru
Çook yakışmış, harika görünüyorsun. Kız diyorum ya 😄😍🌼
Hamile değilim aşkım şakaydı
Olsun 😂
Çevrendeki erkekler beğensin diye mi hamile oldun ne saçma bir soru bu ya
Kocam beğeniyo yeter o
Niye soruyorsun kardeşim o zaman? Az mantıklı düşünsene
Mantık bizde ne gezer
Dünyaya bir can gelmesine vesile olan herkese hamilelik yakışır abla
Hamile değilim ya şaka soru
Kiz annesi olacaksin biraz kilo almissin dikkat et bence
Evet kızmış
Ne guzel iste Allah sağlıklı dogmayi nasip etsin
Amin
Kendimi karnı burnunda bir kadın olarak hayal edince her kadına yakışmadığı kanısına varıyorum. d
Zayıf kızlara daha çok yakışıyo aşkım bence yakışır
Teşekkür ederim.
Rica ederim aşkım
Benden ayrılır ayrılmaz hemde acaba benmiyim babası
Senle bişey yaşamadık
O vidki içtimiz geceyi unutmuşsun
Ahaha babası belli değil
Neyse sen benden sıkılırsın ben uzatmayım
Tamam babişkomuz
Görüşürüz minik şeytan
Görüşüeüz
Ara beni
Ney
Ara diyorum beni
Nerden arayayım
Nerden aramak istersen ordan
Numaran yok vahiy mi bekliyim
Tesekur ederim nezaketin icin
Rica ederim eşim
Hadi ben uyuyorum bebemize iyi bak
Olur babası oğlun tekme atıp duruyo
Mamak ister o
Meme mi
Mamak bebe yiyecegi demek
Heee daha doğmadı babası
Dogru o zaman soguk baklava getiriyorum
Olur babası
Feda olsun
Sağol babamız
Ben pati alayim
Al babişkooo
Alirin annis
Teşekkürler babişş
Uyudunmu
Ablacım bu nasıl hamile pozu? Karnından çok göğüsler yayılmış.
Mk daha geçen gün sevgili bulabilir miyim diyordun şimdi hamileyim diyorsun... işin gücün saçma sapan trollük
Sevgili bulmaktan kolay ne var sanki
He evlenmeden de hemen hamile kaldın
Hamile değilim
Trollsün :)
Evet
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hamileyken bari yapmayın be. Hiç yakışmamış şeyinin hatları da belli ediyor. Utanmıyor musun abla?
Anne olmak her kadına yakışır tabi niye yakışmasın ki ve bazı kadınlar bu durumdan gereksiz şikayet ediyor
senin memeler hamile kalmis gibi gobeginde birsey yohhh
Yakışmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Yakışmış etli etli ohh. 😂
Teşekkürler amcası oğlum biraz oburişko😅😅
Yok ben çıkış noktası için dedim, memintolar da tombikto. 😂
Anasının oğşu
Karnına ne soktun kız🤣
Normalde öyle şişkin
Kızzz kesin bilgi 🤣
Neden
Yayvan karın geniş, bir de içime öyle doğdu.
Erkek ama
Sağlıkla büyüsün, ben yanılayım da onun ömrü güzel olsun...
Hamile değilim şakaydı
Ayıp ama 🤣🤣🤣
Biliyom
Karnından çok başka şeyin belli oluyor
Yumurtlama dönemi aşkım
Belli belli
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
İçerde bebek yok😅😅
Seninki kız belli
Neden
İçe doğru gebelik sankii
O mey
Karnı dışa çok çıkan genelde kız
Benim erkek o zaman
Aynen öyle
Oğlum oluyo yaşasın padişah geliyo
Tahminim öyle kaç haftalık seninki
5 ay
Doktor ne dedi kizmi dedi
Oğlanmış
Himm hayırlı olsun tamamına erişmek nasip olsun
Aminnnn
İnşallah hadi hayırlısı olsun
Hamile değilim ya
Ciddenmi 🤣🤣🤣🤣
Evet
O zaman evlimisin
kilo alınıyor falan yakışmıyor
Hamişler tatlı değil miyiz
Yanlar neden genişlemis önde şişkinlik yok
Bende anlamadım
Hmm
Senın anaç bır yapın varkı zaten
Peri ana derler bana
Sasırmadım
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 😊
Her kadına yakışır tabi anne olmak 😏🤗
Cok cici görünüyor maşallah
Yakışmamış kötü görünüyor kız
Herkes erkenden çocuk doğuruyor.
Hamile değilim
İyi
dolgun detayların harika duruyor :))
Merci
Rica ederiz
harikasin
Sağol
Çok tatlı olmuşsun
Sağol
Kaç aylık
Hamile değilim
Evli misin
Değilim
Düşünüyor musun var mı erkek arkadaşın
İsterim hemde çok ama yok biri
Konuşalım oluruz belki
Bilmem
Karar senin 😊
Tamam
Burdan mı konuşalım
Takip atıyom
At
Haya kalmamış
Hayayla ne alakası var bunun
Yuh edep yahu
Hamile değilim
Şişkocuk, 😂🙂
Öyleyimmm
Osmaniyeli miydin
Nooo
Antalya tarafında bir kız vardı
Sana benziyordu
Ne zaman
3 yıl önce
Antalyada yaşadım nerde gördün
KS'de 😂
Nasıl bir kızdı tipi falan
Aynı sen
Tarif et işte
Sen değilsin demek ki
Faris
Bir şey hatırlattı ise
Yaz d. m
Ney
Evet
Oğlan mı kız mı demedin
Kesin kız 😄
Doğruysa kalp emojisi koyar mısın anlarım
her kadında yok ya
yakışmış
Her anne taşır hamileliği.
Tabiki yakışmış 😊
Yakışmış yakışmış kaç aylık
Bence kızıniz olcak ismide Zeynep olsun :)
Tebrik ederim
Sağol amcası
Kız mı erkek mi
Erkek
Allah bağışlasın
Teşekkürler amcası
Çok yakışmış
Gerçekten mi
evet çok tatlı ve güzel allah nazardan korusun kim ki bu
Benim
sen misin çok yakışmış anne mi olcaksın sen şimdii yaaaa dünyanın en güzel annesi sen olcaksın ☺
Yok aşkım hamile değilim daha var ona
yaaa test yaptın mu kan testi
Aşkım evli değilim kocam yok
knkaaaaa nasıl hamilesin ızman
Değilim göbek o
ya kdldlxldlskwkdf
duygulandırdın beni burada yazıklar olsun duygularımla oynadın hsjdlxşwğwğgksmwşdşf
İstediğim adam kocam olmuyo aşkım napayım
haklısın ya orası öyle knk yapcak bir şey yok
Öyle valla keşke sevdiğimiz sevse her şey kolay olsa
hayat bayram olsa birde knk nie uyumadın
Keşke dert keder uyucam şimdi
iyi gecelet kuzu😇allaha emanet ol
Sende canım sende
sagol☺
Yakışmış. Hamilelikte isteğin arttı mi
Arttı
Yapıyor musun
Kocam yetiyo