Çocuk & Ebeveyn Kız çocuğuma isim arıyorum, Aleyna nasıl bir isim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi isimleri koyabilirim Aleyna güzel bir isim mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Kız çocuğuma isim arıyorum, Aleyna nasıl bir isim? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aleyna ismini koymayın bence. Pek iyi bir enerjisi yok diye duymuştum. 1 0 Yorumla
Ladybird4 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aleyna konmaması gerek bı ısım TUĞBA cok guzel bı ısım lutfen koy☺ 1 0 Yorumla
Emirrmsk Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Beenim kizim adi dogduginda koyduk ve hic dusunmedik bi anda 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hiç güzel değil daha güzel bir isim bul bence 😁 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aleyna tercih etmezdim bence defne ismini düşün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel isim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin ismin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yiğenimin adı. Kara Kaş iri gözlü oluyolar genelde aleynalar. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aleyna ismini koymayın bence. Pek iyi bir enerjisi yok diye duymuştum.
Aleyna konmaması gerek bı ısım
TUĞBA cok guzel bı ısım lutfen koy☺
Beenim kizim adi dogduginda koyduk ve hic dusunmedik bi anda
Allah analı babalı büyütsün 🙂
Hiç güzel değil daha güzel bir isim bul bence 😁
Aleyna tercih etmezdim bence defne ismini düşün
Aleyna güzel
Ecmel de iyi
Daha güzel bir isim konabilir
Aybüke koy
Sibel olabilir
Güzel isim
Senin ismin ne
Yiğenimin adı. Kara Kaş iri gözlü oluyolar genelde aleynalar.
Rahibe Teresa köy 😀