Kız cocuğunu
Erkek cocuğunu
İkisini de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kız çocuğunu büyütmek şöyle zor, iti var kopuğu var, eğitimini iyi vermezsen başını her türlü derde sokar, gerektiği yerde gerektiği davranışları sergileyemez, ezilir, baskı görür.
erkek çocuğunu büyütmek de zor, şöyle uğursuz bir tip olduğunda çevresine zarar veren lanet bir tipe dönüşür, kadına kıza sarkar, taciz eder, toplumsal kuralları hiçe sayar vs vs...
yani anlayacağın çocuk büyütmenin kızı erkekği yok, genel olarak çocuk büyütmek zor aslında.
Cevap
9Cevap
Erkek çocuğu daha zor.. bende zaten her zaman kızım olsun isterdim.. evlenirsem bir gün kız çocuğum olmasını hayal ediyorum
Genetiğine bağlı cinsiyetle alakası yok.
Bazı çocuk agresif ve hareketlidir bazısı uysal, sakin, olgun
Erkek çocuğu tabiki. Evde yırtıcı hayvan besliyorsun resmen
Erkek bence erkek çocuklarini ormanda ya da galaksiden uzak büyütülmeli😂😂😂 maşallah bitmeyen enerjileri var yerlerinde durmuyorlar bide durduk yerde sataşmaklari yokmu bitiyorum sjsjdjkdmdk
Genelleme yapman çok saçma bence
Sana ne
Ironiden anlamayan sensin kardesim
Ironiden anlamiyorsun demedim ki neden hemen yukseliyorsun fikir belirttim
Ben ironi olarak yazdim yazdikarimdan sorumluyum
Anladığından diyil
Amaç çocuğu büyütmekse ikisi de çok kolay. Büyür bir şekilde.
Amaç bir insan yetiştirmekse ikisi de birbirinden zor.
Baba olmadım ama bence erkek daha zor çünkü yaramazlar
İkisi de bence çok zor kısacası anne olmak o çocuğu doğurmak acısını çekmek sonrasında ki o sorumluluk derken cidden zor oluyor diye düşünüyorum.
Kendi içindeki çocuğu büyütmek en zoru. İnsan önce kendini, sonra evladını yetiştirmeli.
Bence kesinlikle bu ortamda kız çocuğu büyütmek daha zor hatta çocuk sahibi olmak zor
Erkek çocuk inatçıdır, deneme yanılma yöntemini seçer sana inanmaz.
Ya erkek çocuğu daha agresif falan olur diye soylentiler var ama bence bu yine ailede baslar ailede biter cocugu nasil yetistirirsen öyle olur
Büyütmek aynı oranda. Büyüdükçe ihtiyaçları değişebiliyor.
Erkek sanırım kız bir şekilde uysal da erkek siniri diye bir şey var
Erkek çocuk büyütmek zordur.
İkisinin de farklı zorlukları var bence
Kız çocuğunu büyütmek daha zor.
erkek çocukları yerlerinde durmuyorlar kıpır kıpır
Kısacası çocuk büyütmek zor
Her ikisininde zor yanları var
Çocuk yok ama Direk çocuğun kendisi zor işler...
Erkeği ya.
Erkek çocuğu
Kız bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?