kız çocuk isteyenler annesinden sevgi görmediği için mi kız çocuk istiyor? ya da erkek çocuk isteyenler babasından sevgi görmediği için mi erkek çocuk istiyor? "kızım/oğlum olsun beni sevsin, korusun" gibi. sizce cinsiyete göre çocuk istemenin sevgi görmemekle ilgisi var mıdır?
Cinsiyete göre çocuk istemenin sevgi görmemekle alakası var mıdır?
Bence ilgisi olabilir ben şahsen kız çocuğumun olmasını daha çok isterdim çünkü babam tarafından sevgi görmedim bende kız olduğum için kız çocuğum olursa aksine ona daha çok sevgi göstermek isterdim özellikle de eşimin sevgi göstermesini isterdim Kızım anne ve baba sevgisini tatsın isterdim özellikle baba🙂
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani benim erkek çocuğuna daha fazla hevesim var. Ben de aslında babamdan duygusal olarak fazla beslenememiş biriyim. Ondan erkek sevgisine daha muhtacım. Bir de dedem erkek çocuğu düşkünü birisi. Ondan çocukluktan beri kardeşim erkek diye ona daha fazla ilgi gösterip onu daha fazla severdi. Sanırım onun da etkisi var. Erkek çocuk sahibi olmayı bir kadın için hayatta level atlama gibi görüyorum.
Çok güzel bir soru.. evet bence ilgisi var bende karşı cins sevgisi görmedim çünkü.. ne anneden ne sevgili olarak bir kızdan sevgi görmedim.. bu yüzden de kız çocuğu isterdim onu sevmek korumak hayatında ki kahraman figürü olmak ve ona değer vermek.. çünkü ülkede kız çocuklarına değer verilmiyor baskı kuruluyor. ama ben kızım olursa ona güzel bir hayat yaşatmak isterdim.
Sevgi ile alakası var mı bilmiyorum ama ülkemiz acayip bir cinsiyet ayrımcılığı var. Özellikle bunun temelinde din var. Kız çocukları hep öcü gibi görülüyor. Kızı oldu diye karısına tavır yapan adamlar bile var. Ben çok severim kız çocuklarını.
Kız çocuğumun olmasını ben de çok isterdim. Hayalini kurardım hep. Ama yitip giden kız çocuklarını gördükçe de içten içe kız olmasa erkek olsa daha kolay bir hayatı olur diye düşünürdüm.
Bence şunla alakası var. İkincil cinsiyet diye bir kavram uyduracağım. İkincil cinsiyeti neyse ona göre çocuk istiyor insanlar. Bilinç altlarında, beyinlerinin derinliklerinde yatan saklı bir cinsiyet varsa onu evlat olarak görmek istiyorlar.