En cok merak ettigim bu testi nasil yapiyorsunuz, idrar evet de nasil yani ustune isemiyorsunuzdur idrari oraya, neresine artik, nasil yediriyorsunuz kafamda deli sorular...
Polikistik over için kesinlikle hamile kalamazsın gibi bir durum yok demişti bana doktor sadece oranı çok çok daha düşük olur ama mümkün mü evet demişti
Ya şimdi yine yaptım çok çok silik bi çizgi vardı. Artık yüzüm yok sağlık ocağına gidip gebelik testi yapmaya. Zaten artık kendi semtimdeki eczanelerden de alamıyorum bi senedir al al artık utanıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çiş çok damlatmışsım kırmızı çok olmuş ama gebelik yok doktormfk takip edin
Etkisini görenler oldu mu. Ben gebe kalamıyorum bi yıldır
İki Yıla kadar normal. Beslenmeni düzelt stres yapma
Siz de yaşadınız mı bu durumu
En cok merak ettigim bu testi nasil yapiyorsunuz, idrar evet de nasil yani ustune isemiyorsunuzdur idrari oraya, neresine artik, nasil yediriyorsunuz kafamda deli sorular...
bende polikistik overim bnde hamile kalamıyorum şimdi doğum kontrol hapı verdi doktor 2ay için sonra yine denersiniz dedi. Sende durumlar nasıl oldu
Bana ilaç vermedi henüz çok fazla kis var gebe kalma ihtimalin düşük dedi
adetinde düzensizlik var mı
Evet var ve bana dedi ki sürekli gebelik belirtisi görebilirsin ama değilsin. Gel test yapacağım ona göre tedavi vereceğim dedi
hmm doktora gidiceksin ozmn ve tedavi başlar
Polikistik over için kesinlikle hamile kalamazsın gibi bir durum yok demişti bana doktor sadece oranı çok çok daha düşük olur ama mümkün mü evet demişti
Peki kaldınız mı
Evli değilim hiç ilişkiye girmedim
Bekarlarda da sık görülüyordu dimi:) geçmiş olsun
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun
Teşekkür ederim sağolun ❤️
Yeni bir testle dene. Sondaki o kırmızılık testin bozuk olduğunu gösterir
Kesin sonuç istiyorsan kan ver
Artık yüzüm yok sağlık ocağına gebelik testi yaptırmaya , zaten kendi semtimdeki eczanelerden de alamıyorum bi senedir al al utanıyorum artık
Kan tahlili yaptır
Ya şimdi yine yaptım çok çok silik bi çizgi vardı. Artık yüzüm yok sağlık ocağına gidip gebelik testi yapmaya. Zaten artık kendi semtimdeki eczanelerden de alamıyorum bi senedir al al artık utanıyorum
Adet gününün iyice geçtikten sonra test yaptır
gerçekte hamile değill misin
hamile olabilme ihtimalin çok
Niye korunmuyorsun bekarsan
Evliyim