Arkadaşlar bu ay 2 gün geciktim rengl oldum ama kahverengi akıntıyla başladı 3 gün sürdü normalde 3. gun komple biten renglim 4. gun de kahverengi akıntı ile bitti göğüs bölgemde ara sıra ağrı şancı olup gidiyor hassas gibiler gib gibi çözemedim Hamilemiyim bu arada yeni evliyim 3 ay lik vucud yeni şeylere alışıyor gibi de diyorlar nedir çözemedim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
regl sandığın yerleşme kanaması da olabilir hamileysen
Bende onu düşündüm karin kaşık agrım vardı o ağrı varken köyü kahverengi akıntı oldu 1 2 saate rengl normal kan oldu ama 4. gun yine kahverengi akıntıya geçti birde jel kıvamlı kan oldu bir iki defa da farklı oldu normal kanama varken
test al da yap bence
Test aldım ama 3 ay gösteren tartmış hiç anlamıyorum tabi göstermedi yine de almışken denedim tek çizgi çıktı 3 ay lik hamile olanları gösteriyormuş
kan testi yaptır canım aile hekimine git kesin çıkar onda neyse
Ayın 9 una randevu aldım doğum doktoruna rengl farklı geldi diyip bakıcam orada çıkar hamilelik dersen 6 aydan önce bakmıyormuşlar onu bahane edicem umarım başka kötü bir şey çıkmaz eşim e soylemedim daha umitlenmesin diye benden çok çocuk o istiyor
Yumurtalık vssikibti var gibide mi diye düşündüm farklı gelince hamileliği düşündüm bakalım bebek olsun da kötü şey olmasın
O göğüs acisi gibi yapar mi peki
Bende başka şeyler de aklıma geldi eşim i o yüzden umitlendirmedim ama bekarken böyle şeyler yoktu evlendim rengl 3 uncu ay içindeyiz o zaman oldu kist işte ilişki esnasında ağrı yapar filan diyorlar o yok
hamilelik göğüs acısı yapar kist göğüs acısı yapmaz hamileliğin başında regl olmadan birkaç gün önceki o sancı gibi kasık ağırlarından olabilir kanama da olur regl gibi yerleşme kanaması denir ona da ama iki gün gecikmeyle kimse hamileliği düşünmez yerleşme kanamasındaki kan reglden daha az olur
2 gün geciktim takvime göre rengl de ama normal kanamam da oldu normalde zaten adet 3 gün sürer ilk gelmeden bir 2 saat önce kahverengi akıntı oldu hiç olmazdı 1 2 saat sonra rengl a çevirdi ve baktım jel kıvamında akıntı vardı 3. gun tamamen bitmesi gerekirdi adetin 4. gun çok hafif düzeyde kahverengi akıntı değildi o şekilde başladı ve bitti göğüs e de hafif şancı giriyor gibi oluyor onu da buaksam farkettim
Benim normalde de rengl az gelir 3. gun komple biter ayırt edemedim bir türlü
bence biraz fazla kuruyorsun kafanda göğüs acısı reglden kaynaklı da olabilir normal reglin 3 gün sürüyorsa yerleşme kanaman 4 gün sürmez daha az sürer
Rengl im bitti ama göğüs acısından şüphem o yuzden
kan testi yaptır çıkar ne olduğun
bazı seylerokudum yeni evliliklerde rengl değişimi vs olurmuş vucud alışıp kendini hazırlar gibi yazılar gördüm
evet evlendiğinde bakireysen onun değişikliği de etkilemiş olabilir
Sakince kendinizi gözlemleyin
Gözlemliyorum bakalım doktor a gitmek istiyorum ama 6 ay önce ilgilenmez diyorlar merak ediyorum durum ne çözemedim
Hamilelik açısından mi bakmazlar normal reglinden farklı mı ilerliyor şu an ki durum
Evet hamilelik acısından bakmazmislar ama neden böyle 2 gün gecikip 4. gun devam etmemem gerekiyordu 4. gun kahverengi akıntı ile başlayıp kahverengi akıntı ile son buldu ve normal kan 2. günde onda da çok az jel kıvamlı rengl geldi
Hamilelik ihtimalini dusunebilirsiniz
Esim e de diyemiyorum umitlenmesin diye 9 una randevu buldum aldım rengl farklı geldi diyip gidicem hamilelik açmadan bakalım ne diycekler
Bazıları diyor vucud gebeliğe hazırlar kendini filan diye
Doğrudur bence eşinize şu an demeyin bekleyin kesinlessin sonra açıklayın
Benden çok çocuk o istiyor rengl olduğumda trip atıyor bana tutmadı mı diye🤣 yok söylemem birde adam a yıkıntı yaşatamam bir regl da yıkılıyor zaten
Maşallah size 🙏😊 sevindim sizin adınıza emin olmadan söylemeyin o zaman mutlulugunuzu görmeye değer olur daha hayırlısı olsun mutluluğunuz daim olsun 🙏
Tabiki umudu kırılıp heveslensin istemem ayın 9 unda ogrencem bakalım herhangi bir rahatsızlıkta olabilir gebeliğe de hazırlıyor olabilir bebekte olabilir emin olamıyorum evlilik çok yeni farklı farklı şeyler görüyorum amin Allah razi olsun tesekkurler
Hakkınizda hayırlısı olsun 🙏
Allah razı olsun
Koruma olmadimi
Hayır