6. Aydan sonra karın buyur ve iki ay varsa bir ay geriye alin aralikta evleneceksenz Kasım a alın sizde
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nişanlım ilk gece için hazırlık yaptınmı diyor mesela plastik kelepçe gbi mesela dedi bebeğe sorun olursa dedim bişey olmaz ilk geceyi yaşamak istiyorum diyor
Kardeşim bak ne güzel düğün tarihine yakın bir zamanda hamile kalmış en azından. 2 ay için o küçücük cana kıymaya değer mi? Hem karnı da büyümez o kadar kısa sürede sadece biraz kilo almış gibi durabilir onu da kilo aldım deyip geçiştirebilir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok alfırmıcaz zaten düğün işini hızlandırdık braz
Kızlar Ne Diyor
6. Aydan sonra karın buyur ve iki ay varsa bir ay geriye alin aralikta evleneceksenz Kasım a alın sizde
Nişanlım ilk gece için hazırlık yaptınmı diyor mesela plastik kelepçe gbi mesela dedi bebeğe sorun olursa dedim bişey olmaz ilk geceyi yaşamak istiyorum diyor
İşte hazırlıklar 15 aralığa göre yapıldı düğün salonu nikah v. S
Bebek kac aylik
Maalesf hazirlik yapma blsuna ilk zamanlar bebek düşer tehlikesi icn son zamanlarda erkek n dogar riskiyle cinsel iliskiyi onermio doktorlar
3 haftalık
Sakın aldırmaya düşünme sakın cinayet işleme
Karın büyümez o kadar sadece hafif göbeği var gibi gözükür
Nişanlımın da haberi olmamış hamilelikten 2 gün önce yine beraber olduk midesi falan çok bulandı doktora gittik öyle öğrendik
Hmm büyümez o kadar ve aldırma doktor ne diyorsa onu yapın
Aslında korunarak yaptık biz ama prezervatifin azizliğine uğradık işte
Kardeşim bak ne güzel düğün tarihine yakın bir zamanda hamile kalmış en azından. 2 ay için o küçücük cana kıymaya değer mi? Hem karnı da büyümez o kadar kısa sürede sadece biraz kilo almış gibi durabilir onu da kilo aldım deyip geçiştirebilir.
Yok alfırmıcaz zaten düğün işini hızlandırdık braz
Olmaz azıcık büyür
İlk gece sorun olur mu bşrlikteliğimize
İlk geceyi yasamissin zaten canım
Düğüne kadr 3 aylık hamile olacak nişanlım ilk geceyi yaşamak istiyorum diyor
Ben bişey olur mu aceba diye tedirginim işte
Lan ilk geceyi yasamissin zaten
Anladımda ben yapmasamda olur ilk gece ama nişanlım istiyorum diyor bende haliyle tedirgin oluyorum