Çocuk & Ebeveyn Memede sertlik ve ağrı illa hamilelik belirtisi midir? Olombi Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 11 gün beta hcg testi için iyi bir süre mi sonuç doğru mudur Memede sertlik ve ağrı illa hamilelik belirtisi midir? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hassaslaştiysa regl de olacaksindir onada işaret.. gebelik kesin tanı için kan ver kafan rahat eder. 0 9 Yorumla Olombi +1 yıl İlişkiden 11 gün geçti ve ben kan testi verdim sonuç negatife sizce doğru sonuc mudur Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Regl kaç gun var Yorumla Olombi +1 yıl 8 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 11 gun için cok erken gebelik 5 ya da 6 haftalikken belli eder seni rahatsiz eder.. bulanti, uyku hali, kokulara hassasiyt, sinirlilik hali, falan filan.. eger Şu an gebelik varsa kanda çıkar Belirtiller için erken Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 8 gün gelsin.. ustunden 10 gun gecsin.. o zaman belli olur ama sen bu süre içinde ilaç falan alma dikkatli ol Yorumla Olombi +1 yıl Doğru söylüyorsunuz ben stres yaptım ve regl olacağım için ağrıyor kesin evet bencede 11 gün geçti test doğrudyr diye düşünüyorum Yorumla u inciitanesiii +1 yıl İstiyor musun bebek? Istemiyor musun Yorumla Olombi +1 yıl İstemiyorum Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Neden korunmuyorsunuz Yorumla
Dürrüşehvar56 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Meme kanseri de olabilirsin derhal bi doktora git. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Memende sertleşme mi var Regl falan da olabilirsin 0 2 Yorumla Olombi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzme kendini Rahatla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hassaslaştiysa regl de olacaksindir onada işaret.. gebelik kesin tanı için kan ver kafan rahat eder.
İlişkiden 11 gün geçti ve ben kan testi verdim sonuç negatife sizce doğru sonuc mudur
Regl kaç gun var
8
11 gun için cok erken gebelik 5 ya da 6 haftalikken belli eder seni rahatsiz eder.. bulanti, uyku hali, kokulara hassasiyt, sinirlilik hali, falan filan.. eger Şu an gebelik varsa kanda çıkar Belirtiller için erken
8 gün gelsin.. ustunden 10 gun gecsin.. o zaman belli olur ama sen bu süre içinde ilaç falan alma dikkatli ol
Doğru söylüyorsunuz ben stres yaptım ve regl olacağım için ağrıyor kesin evet bencede 11 gün geçti test doğrudyr diye düşünüyorum
İstiyor musun bebek? Istemiyor musun
İstemiyorum
Neden korunmuyorsunuz
Meme kanseri de olabilirsin derhal bi doktora git.
Memende sertleşme mi var
Regl falan da olabilirsin
Evet
Üzme kendini
Rahatla
yakin zamanda emzirdiniz mi
Hayır, muayene olmanız gerekebilir.
adetin de belirtisidir
Hayır
Değil
Değildir