Eşinizde böyle isterse Kayınbabanın kayınananın ismi koyulması doğrumu sizce?🤔

Eşinizde böyle isterse Kayınbabanın kayınananın ismi koyulması doğrumu sizce?🤔
Eşim annesini 18 yaşında kaybetmiş kanser den dolayı evlendik 1 ayligiz 2 ayın içine girdik bekar ken de soylemisti çocuğumuz kız olsa annemin adını koyalım diye olur demiştim sorun yok annesinin ismi eski isimler den ama böyle basit şeyler için kırmak istemedim gerekirse 2. isim ekleriz dedim erkek olursa da sen koy dedi böyle anlasmistik hala da aynı anlasmadayiz bakalım hayırlısı
Mutluluklar 💗
Allah nasip etsin sağlıkla alın kucağınıza
Çok doğru düşünmüşsün doğru olan bu 👍🤗
Amin Allah razı olsun
İsmi Zeynep veya Zehra ise olur. 😄 Çünkü kız çocuklarım olursa bu isimleri vermek isterim. Tabi gelecekteki eşimle ortak karar vericez artık 😄
👍
Bu ortak karar olması gerekir bence. Hoşuma gidiyorsa olabilir. Eşim için çok önemliyse kirmayabirim ve tabi isme bağlı biraz da
Eğer ki çok isterlerse isimleride kulağa hoş geliyorsa koymak isterim gadası
Cevap
21Cevap
Hayır koymazdım tabi ki de
Gelinler kayinvalideye bir bardak çay vermiyor ismini koyacak tegze dunya masaraf etti geli e sıfır araba hediye aldı yinede evine giremiyor gelinin bazi bayanlar fejaket bu yuzden evlnmkten soğudum 😃😂
Haklısın kardeş bazı kızlar öyle maalesef 😒
Dört çocuğum var hepsinin ismini ben koydum gobeklerini ben kestim kendi ellerimle ezanlarını kulaklarına ben okudum. Kayinvalidem isim koymak için bana 1000 euro teklif etti genede kabul etmedim. O mutluluğu ve zevki dünyanın en büyük hazinelerine değişmem
Sözü Führer'e bırakıyorum:;
😂😂😂
Kayınvalidemin değil ama babaannemin koyarım. Çünkü benim ismimi de o koymuş. Bende bi kısçem olursa onun adını koyucam.☺️ Bakalım nasip☺️🙏🏼
Amin Hayırlısı 😊
Aile büyüklerinin ismini cocugma koymadm asla da koymam. Eski isimleri nedn koyim ya buyudgnde bana isyan etsin diye mi. Nedn bu ismi koydunuz da daha güzel bir isim koymadnz diye haklı olark karşıma geçip isyan etsin die mi
Hayır ya çocuğum olursa babası koysun ismini, hiç ilgi alanım değil 😃
Yiaa bende öyle diyorum Babası koyacak hepsinin ismini ☺
En güzeli 😃
eğer kayınpederimin ismini koyacaksam o zaman babamınkisini de koyarım
Woow
Bu ne prensip böyle 😂
öyle benim canım aşkım babamın neyi eksik torununda ismini yaşatmayacak 😀
Ne annemin ne kayınvalidemin ismini koymam. Çocuk istiyor mu acaba bu ismi taşımak diye düşünen yok tamamen bencil egolarla hareket ediliyor sinir oluyorum
Koymam bir tarafın ismini koysam diğer tarafın kalbi kırılır
Bunun yerine eşimle birlikte koymak isterim
Kimsenin adını koymam, özellikle benim adım olsun diyenin adını hiç koymam.
İki kişinin ortak karar vereceği, çocuğun cinsiyetine ve dinimize uygun isim seçerim.
Tabiki hayır. O ne öyle egolarımızı başka şeylerle tatmin edelim çocuğun hayatını şeetmeye gerek yok 😂
Sanmiyorum. Kendimi garip hissederim acikcasi. Yani yeni dogmus bi bebege, yaşlı birinin ismini koymak bence saglikli degil.
Karım, kendi annesinin adını değiştirip çocuğumuza isim olarak koydu.
Ben de misilleme yaparak, 1,5 sene sonra doğan ikinci kızıma annenim adını değiştirerek koydum. Şimdi kılıçlar çekildi. 3 ve 4 numara için isim yarışındayız ahahshha
İsim kişiliği oluşturan faktörlerden. O nedenle cocugumun başkasının enerjisiyle kişilğinin oluşmasını istemem
Hayır tabi ki de hangi devirdeyiz yok Kayınvalidenin ismi yok babanın ismi banane ki onlardan
Anneme ayıp olur. Ne kendi annemin ne kayınvalidemin ismini koyarım
Koydum 🙂ama eşim değil ben istediğim için koydum
ya aslında isime bağlı, anlamı güzel söylemi güzel bir şey olursa düşünürdüm, bide karşımdaki insana da bağlı biraz. ne kayınvalideler var anne sıcaklığını hissettiren…
O işi anne baba yaptıysa anne baba koymalı
Büyük konuşmak istemiyorum ama ben koymazdim
Hayır Yüce Tanrı korusun pü püü ayy düşünmedim şu an psikolojim bozulur o ne
Kayınvalidemin isminin ne olduğuna bağlı 😄
👍
Fadime hatice falan değilse koyarım😀
😄
Eski isimler artık😀
Büyük konuşmak istemiyorum güzel bir isimde koyabilirim
Koymayı düşündüğüm bi isimse olur ama yinede pek taraftar değilim
İsminin anlamı güzelse neden olmasin.
Koyarım. Ama güzel bir isim ise