HAmilelik şüphesi olan bir kadın ne yapmalıdır?

Bu adam beni sevmiyor ve ben o ertesi gün hapını da geciktirdim bazı nedenlerden şimdi alıcam 72 saat gecmeden ya da gectimi bilmiyorum vaktim Şu an gercekten yok ve gebe kalabilirim vicdan azabı çekiyorum yaptıklarımdan kürtajın fiyatıda çok pahalı ve onu geçin sisteme giriyormus ailem bunu öğrenince beni öldürücek ben napıcağımı bilmiyorum o cocuk bana asırı saygısız zaten davranıyor su sacmalığa son verip ondan uzaklastım biliyorum ki cocuğuma bakmaz hatta karnına vuralım düşsün dedi. Ben bu Cocuğa gelecek sunamam. Özel hastaneye gitsem söylesem gizliden aldırmazlarmı ailem duyarsa gerçekten öldürür beni bu cocuğun aileside kabul etmez biliyorum cocuk kesinlikle istemiyorum diyor. Zaten çok yıprattı beni bana ondan kalan bir şey olsun istemiyorum midemin bulanmasını bile alaya alıyor ciddi anlamda bunun cocuğunu da su muamelerden dolayı ben taşımak istemiyorum. Doğum kontrol hapımı kullanayım? Bebeğimi alıp burdan kaçıp bundan şikayetçi mi olayım? Canımı geçtim bir can varsa eğer Şu an utancımdan ne yapacağımı da bilmiyorum bile istiye içime bosaldı Sinirlerim çok bozuk

HAmilelik şüphesi olan bir kadın ne yapmalıdır?