Hamile olan var mı aranızda? Nasıl peki istenmeyen gebelik mı yoksa planlı mı?
İstenmeyen gebelikse ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Burada çocuğunu vermek isteyen kişiler vardı bir ara
İstenmeyen gebelikse ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Burada çocuğunu vermek isteyen kişiler vardı bir ara
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İstemiyorsan niye korunmuyorsun acaba? Hakkınız var mı bir canlının yaşamı hakkında cahilce karar vermeye siz kimsiniz ya nasıl bi cahillik bu çağda bir sürü korunma yöntemi var birde yazmış istenmeyen gebelik diyeceksin ki ben nefsime yenik düştüm günahsiz bir bebek karnımda diye başlayacaksın konuya !!!
Ne diyorsun? İyi misin?
Ben gayet iyiyim sen yazdıklarını tekrar tekrar oku istersen
Sen oku asıl cahil.
Ben hamile değilim ki. Soru sordum sadece. En son yazdığımi okusana burada bu tarz kişiler vardı noldu onlara diyorum
Detay vermemişsiniz sanki hamilesiniz de istenmeyen gebelik ve burada çocuğunu vermek isteyenler vardı onlar nerede dermiş gibi yansıtılıyor sorunuz eğer değilseniz neden üstünüze bu kadar alınıyorsunuz benim cevabım bu şekilde istenmeyen gebelik diye serzeniş yapanlara lütfen alınmayın o halde
Soruyu tam okumadan bilmeden etmeden sanki bana yazar gibi yazan sensin. Bı de kalkmış yazdıklarını tekrar oku diyor. Ben ne soru sorulduğumu bilmiyor muyum?
Detay daha ne vereceğim yazmışım işte burada öyle kişiler vardı diye. Hepsinin kullanıcı adını yazmamı mı bekliyorsun.
Ayrıca kimseyi kınama. Tabiki doğru bulmuyorum ben de ama kazayla oluyor işte. Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz güvenli değildir.
Bir tane çocuğu olan kadın diyordu spiral çıkıyor diye.
Başka bir kadınsa gündem olmuştu spiral varken hamile kalmış ama doğurdu hatta elinde spiral tutmuştu bebek.
Prezervatif yırtılan var. İçeriye kaçan var.
Başıma geldi bir kez hem yırtılmış hem de içeri kaçmıştı zar zor çıkardım. Hemen de sabah olunca ertesi gün hapı aldım çünkü gebelik düşünmüyordum o dönemde.
Doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalan o kadar kadın var ki. Ya unutmuş olduğu için ya da unutmasa da bile düzenli kullansa da hamile kalkmış oluyor.
ya da en kötüsü tecavüz sonucu hamile kalan oluyor. O nedenle bu konuda bilip bilmeden kimseyi kinamamak gerek. Büyük konuşma.
Kürtaj konusuna da gelirsek kürtaj sadece keyfi yapılan bişey değil.
Bebek anne karnında ölmüşse kürtaj olunuyor, eğer annenin hayatini riske sokan gebelikse kürtaj olunuyor çünkü doktorlar ikisinin hayatı da tehlikede diyor ve bari bebeği alalım da anne yaşasın diyor.
Bebek engelli doğacakda doktorlar kürtaj taraftarı eğer anne de raziysa kürtaj olunuyor.
Yani demem o ki asıl bazı cahiller sanıyor ki kürtaj sadece keyfi yapılan bir işlem
Ben zaten bi anneyim 2 çocuğum var korunma nasıl olur kaza sonucu nasıl olur gayet iyi biliyorum drama yapmayın lütfen
Konunun 2 çocuk olmakla alakası yok. Bilip bilmeden yazıyorsun cevap verince ne diye drama olsun. Komik şey seni
kadın hastalıkları uzmanı oldugum ıçın çok denk gelıyorum
Peki öneri almak isteyen oluyor mu?
oluyor kımının gebelıgını sonlandırıyoruz kımı dogum oluyor değişiyor
Anladimmm
merakın ne
Ya burada son 4-5 aydır hatta 9 ay önce de birisi vardı hamile ama istenmeyen gebelik. Bebeği vermek falan istiyordu. Bu gibi kişiler oluyor merak ettim napiyorlar diye
oluyor evet
şu an var mı bu gibil durum?
var evet
Ne yapmayı düşünüyorlar peki?
bilemem
Değiliz