Çocuk & Ebeveyn Evlenmeden çift olarak SMA testi yaptıracak mısınız? __esma33___ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 35 kişiden 1’i bu kalıtsallığı taşıyormuş. Test sayesinde tüm genetiğe bakılıyor. Sonra vay efendim çocuğum hasta diye hayıflanmayın yaptırın. Evlenmeden çift olarak SMA testi yaptıracak mısınız? Cevapla Evlilik Soruları Çift Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yani böyle bir hastalik için bakmak iyi olabilir gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Evlenseydim yaptırırdım 0 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Madem bu kadar yaygın, niye talasemi gibi evlilik öncesi zorunlu testlerden biri değil ki bu? 0 2 Yorumla __esma33___ +1 yıl Zorunlu olmadığını nerden biliyorsunuz zorunlu şu an testler Yorumla lizaben +1 yıl E testi yaptıracak mısınız diye sormuşsun? Zorunluysa zaten yaptırmadan evlenemezler nihayetinde. Yorumla
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 98% +1 yıl Herkes yaptırsin bu hastalık o kadar yaygın çilesini çocuklar çekiyor sonra 0 0 Yorumla
mynameisdipsy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl tabi ki sart, akraba olanlar zaten evlenmesin, olmayanlar da yaptırsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet yaptırdım, evlenmeden önce değil ama evlendikten sonra yaptırdık, şükür negatif çıktı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani böyle bir hastalik için bakmak iyi olabilir gadası
Evlenseydim yaptırırdım
Madem bu kadar yaygın, niye talasemi gibi evlilik öncesi zorunlu testlerden biri değil ki bu?
Zorunlu olmadığını nerden biliyorsunuz zorunlu şu an testler
E testi yaptıracak mısınız diye sormuşsun? Zorunluysa zaten yaptırmadan evlenemezler nihayetinde.
Herkes yaptırsin bu hastalık o kadar yaygın çilesini çocuklar çekiyor sonra
tabi ki sart, akraba olanlar zaten evlenmesin, olmayanlar da yaptırsın
Evet yaptırdım, evlenmeden önce değil ama evlendikten sonra yaptırdık, şükür negatif çıktı.
Zorunlu olması dileğiyle...
Zorunlu olmasa bile yaptırmak isterim
Yaygin mi okadar