Özel Günler & Hijyen Ovülasyon testim 3 gündür pozitif, ne anlama geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba, hamilelik için ovülasyon testi yapıyorum. Son 3 gündür testler hep pozitif. Sebebini anlayamıyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Ovülasyon testim 3 gündür pozitif, ne anlama geliyor? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Hamilesin umarım evlisindir !! 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evliyim, evli olmasam bu testi niye yapayım :) Yorumla Misakisaki +1 yıl Allah analı babalı büyütsün inşallah Yorumla Soran +1 yıl Hamile olduğumu nerden çıkardın ki? Bu ovülasyon testi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hamile kalabilirsiniz o zaman 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hamilelik için uygun günler olduğunu biliyorum ama 3 gündür pozitif olması beni şüphelendiriyor. Yumurta çatlamamış veya çatlamıyor olabilir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm bir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem Yorumla
MichealJack Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl yumurta üretim dönemindesiniz demek, bu günlerde cinsel birliktelik gebelik ihtimalini arttırır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce de bu testlerden kullanmıştım max 1 gün pozitif çizgiyi görür ertesi gün silikleşirdi. Fakat bu sefer 3 gün sürünce bi şaşırdım Yorumla
Joker-On Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Hoş geldin dünyamıza bebek 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hamilelik testi değil bu, yumurtlama testi Yorumla Joker-On +1 yıl Aaa çok özür dilerim. Umarım her şey gönlünüzce olur Yorumla Soran +1 yıl İnşallah 🙏 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl merhaba Hoş Geldin Bebek 👏 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sanmıyorum 🙄 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Ama 28 de 2 cizik var demi 🤔 Yorumla Soran +1 yıl 26-27-28 hep iki çizgi Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Yarın bitdaha yaptır sonra hastane ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Yarın yine bakacağım ne çıkacak Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Kesinlikle bak ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Beni ümitlendirmeyin 😂 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Yapınca Oyle demiyon ama 😏 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gebelik yüksek o zaman 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Reglim daha 1 hafta önce bitti ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç gün sürüyo normalde adetin birnci günden hesaplanıp 12.13.14.15.16 ncı günler yüksek olabilir Yorumla Soran +1 yıl Adetim 6 gün sürdü. Adet bittikten 3 gün sonra başladım test yapmaya. Fotoda olduğu gibi ilk ikisi silik sonrakiler pozitif Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an 13 ncü gün yani doğrumu Yorumla Soran +1 yıl 14. Gün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zmn hesap doğru Yorumla Soran +1 yıl Hesap doğru ama yumurtlama pozitif çıktıktan max 36 saat sonra olur ve çizgi negatife döner :) benim dönmemiş sorun o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok en belirgin gün 14 ncü olması lazım yani yavaş yvaş silik olur zaten sprrm kaliteside önemli Yorumla Soran +1 yıl Her şey gayet normal daha önce ikimizde test yaptırdık. Bakalım bu sefer sonuç alabilecek miyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi aklınızda çocuk olmasın yani bence 😊 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım niye? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akılda cocuk olumca endişe olıyor endişede kaliteyi düşürüyor Yorumla Soran +1 yıl Onu biliyorum evet. Zaten şu an kafama takmıyorum onu. Hayırlısı neyse o olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyleee Yorumla
h8hc4c Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl git gorun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Belki bu durumu yaşayan vardır diye düşündüm Yorumla h8hc4c +1 yıl iate o anda denk gelmiyor Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hamilesin umarım evlisindir !!
Evliyim, evli olmasam bu testi niye yapayım :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Hamile olduğumu nerden çıkardın ki? Bu ovülasyon testi
Hamile kalabilirsiniz o zaman
Hamilelik için uygun günler olduğunu biliyorum ama 3 gündür pozitif olması beni şüphelendiriyor. Yumurta çatlamamış veya çatlamıyor olabilir mi
Hmm bir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem
Erkekler Ne Diyor
yumurta üretim dönemindesiniz demek, bu günlerde cinsel birliktelik gebelik ihtimalini arttırır
Daha önce de bu testlerden kullanmıştım max 1 gün pozitif çizgiyi görür ertesi gün silikleşirdi. Fakat bu sefer 3 gün sürünce bi şaşırdım
Hoş geldin dünyamıza bebek
Hamilelik testi değil bu, yumurtlama testi
Aaa çok özür dilerim. Umarım her şey gönlünüzce olur
İnşallah 🙏
merhaba Hoş Geldin Bebek 👏
Hiç sanmıyorum 🙄
Ama 28 de 2 cizik var demi 🤔
26-27-28 hep iki çizgi
Yarın bitdaha yaptır sonra hastane ☺️
Yarın yine bakacağım ne çıkacak
Kesinlikle bak ☺️
Beni ümitlendirmeyin 😂
Yapınca Oyle demiyon ama 😏
Gebelik yüksek o zaman
Reglim daha 1 hafta önce bitti ama
Kaç gün sürüyo normalde adetin birnci günden hesaplanıp 12.13.14.15.16 ncı günler yüksek olabilir
Adetim 6 gün sürdü. Adet bittikten 3 gün sonra başladım test yapmaya. Fotoda olduğu gibi ilk ikisi silik sonrakiler pozitif
şu an 13 ncü gün yani doğrumu
14. Gün
O zmn hesap doğru
Hesap doğru ama yumurtlama pozitif çıktıktan max 36 saat sonra olur ve çizgi negatife döner :) benim dönmemiş sorun o
Yok en belirgin gün 14 ncü olması lazım yani yavaş yvaş silik olur zaten sprrm kaliteside önemli
Her şey gayet normal daha önce ikimizde test yaptırdık. Bakalım bu sefer sonuç alabilecek miyiz
Şimdi aklınızda çocuk olmasın yani bence 😊
Anlamadım niye?
Akılda cocuk olumca endişe olıyor endişede kaliteyi düşürüyor
Onu biliyorum evet. Zaten şu an kafama takmıyorum onu. Hayırlısı neyse o olsun
Aynen öyleee
git gorun
Belki bu durumu yaşayan vardır diye düşündüm
iate o anda denk gelmiyor