Thanks to @canerozkum
Kaç çocuk yapacaksınız?
Thanks to @canerozkum

Beşiktaş kötü gidiyor bir Futbol takımımı kursam geleceği yatırım olarak 😏
Max 1 tane çünkü maddi en önemlisi manevi olarak olarak o kararına yetebilecegimi düşünüyorum prensimle birlikte bol bol ülkeleri her yeri gezmek istiyorum çok çocuk bence kimse manevi olarak yetemez maddi çok zengin olsa bile ilgi sevgi vs yetmek ilgilenmek zorundasın çocuk dünyaya getirmek zor 18 yaşına kadar o çocuk benim ve prensimin sorumluluğu artacak 18 i geçse bile ölene kadar sorumluluk gerek..
6, 3 kız 3 erkek olsun isterim ☺🙃
Wow 😂
😁🤭Sevgilimde öyle istiyor hatta daha çok
Sağlıklı şekilde 🍀🍀🍀 isimleri karar verdiniz midjsjsj
☺Inşallah ama isimleri sordum ben kendim koyucam hepsini dedi Kürt isimleri koyucak Kürt olduğu için 😉
Haha iki isim koyun sen de karar ver sksjs
Bir çocuğa iki isim yiaa çok iyi fikir teşekkür ederim 🤗
Ben teşekkür ederim … mutluluklar
🤗💙
Sanane Lan
Noldu niye kızdın 😏😄
? Neden tanısan utanırsın bu dediğini
Gizli kız
Tanidik
Tanısaydın birazcık çok Farklı olurdu cümlelerin…. Hiç tanımadın … karıştırıyorsun
Bir kere cesur olmanı gizlenmemeli isterdim ozaman herşeyi çözerdik
Istemez
Kim İstemez?
Bir yakışıklı bir çocuk varmış masallara inanmazmış, yolda yürür giderken düşmüş ve uyuya kalmış. Uyandığında baş ucunda bir masal kitabı bulmuş. Kitapta prenses masalları, büyük büyük pembe aşklar varmış. Kitabın arkasında bir bakmış; bir not. Meğer o kitap bir uzak dıyarda bir kızın en değerli Aile yadıgarı imiş. Kız Masal hastalığına yakalanmış ve o kitabsız uyuyamazmış.
yakışıklı çocuk çok etkilenmiş ve bu kızın kitabını götürmek Uykusuz gecelerini bitirmeye yemin etmiş. İncinmiş ayağı ile hemen uzak dıyara doğru yola düşmüş. Yolda dağları canavarları aşmış ve sonunda kızın kapısına varmış.
ve bir de baksınki Prenses güzeller güzeli bir Hanfendi. İçinden gülmüş çünkü kitaptaki Prenseslerden bile güzel olmuş. orada aşık olmuş güzel Hanfendiye.
yakışıklı çocuk kıtabı geri verip ilanı aşk etmiş. güzel kız şu manidar cevap ile yakışıklı çocuğu red etmiş: “Ben Masallara inanan biriyle asla evlenmem, ben büyüdüm iyileştim” demiş.
Bakar mısın
Efendim aşkm
Nerdesin
Beni mi özledin kac ay sonra geldin😘
Haha seni merak ediyorum çık hadi gizliden 😄
Cevap
11Cevap
Ben evlenirsem bir gün sadece bir tane kızım olsun isterdim çünkü kız çocuklarını çok severim ve çok zeki tatlı olurlar..
Once cocuguma anne benim cenazeme dua okuyacak bir es evime cati hayatima yuva olucak bir kadin olsunda cocuga bakariz sonra
Wow neden ölüyorsun ölmeeee ilk sen ölecekmişin gibi konuştun
O aski yasimde olim sorun yok
Fotoğraftaki çocuk tatlıymış.
2 tane çocuk yeter. Yanına da evcil hayvanlar.
Seni tatlılığın
Teşekkür ederim prensim.
Ben teşekkür ederim 🍀
Evcil hayvan yerine bir kaç çocuk daha gider bence 😎
Çok fazla çocuk bakamayacak kadar yorgunum. Çocuklar beni esir alırmış, babasından fidye istermiş.
Ben 2 tane yaptım biri üni, diğeri lise okuyor :)))) Bana yeter
Vaaay abime bak peki kaç torun istiyorsun 😏
Bilmem hiç düşünmedim ama kız torunum olsun çok isterim ileride :))))
Bir tane kız olsun da gerisine plan yapmam ne kadar kısmetse artık 😄
5-6 yakışır sana 😂
Bence de 😌
🍀 mutluluklar olacak Inandim Ben….
Mümkünse sıfır, kaza kurşunu falan olursa da yine de en fazla 1 yani
7 falan yok sende
Max. 1 gayet ideal benim için ya
Hadi hadi 3 olsun tamam
:) :)
Heisst das ja
Nein, das heißt nein:)
Nein ist. Nein 😄
😀
2 yeterli. Birbirleriyle büyüsünler, ileride de birbirlerini kollasınlar.
En az 3 aga. Eğer varlıklı olursam bi 20-25 tane yaparım.
Sıfır tane , onun yerine pamukta protenimle canlı fasulye yetiştircem
Şu an bir tane var, üç tane daha düşünüyorum.
Önce altı veya yedi hedeflemelisin şöyle insanlar kalabalık bir aile görsün. Kjjkkjj
Dostum onun için her yıl çalışmalara başlayıp, her iki yılda doğurmam gerekiyor. Millet disiplin görsün demek istedğn heralde.
Aynen öyle …. Güçlü kadın görsün. Millet 😂😏
Tek başıma verebileceğim bir kadar değil bu 🤔
Karar**
boş ver abi Türk futbolunda sol bek eksik fenere sol bek yetiştirmeye bak …. Bir oğlun tutar fener 10 yıl rahat eder😄
Ben Beşiktaş için öyle düşünüyorum 😏
😂😂
böyle bir devirde çocuk yapmam.
Bu devrin insanı olma … herşeye rağmen bu devri değiştirelim çocuklarımız değiştirsin ….
Herkes devrin insanı olmuş…. Değiştiren yokkk
değiştiremezsin. ilkel ve nüfusu hızla artan arap, hindu, fars vb milletlerin batı ülkelerine/ bu tarafa doğru muazzam bir göçü varken, maalesef egemen güçler de bu kaosu destekleyip bundan faydalanırken, bu dünyaya çocuk getirilmez. Ben böyle iğrenç kültürel karmaşayla yozlaşmış ortamın ve gereksiz etniklerin artan nüfusunun dünyasında bir tüketici olmaktan öteye geçmem. güzelleştirmeye çalıştığınız bugüne kadar ülkelerinizi de noldu? suriyeliler afganlar farslar ruslar yiyor meyvesini.
Kurtlar vadisinden bir replik gibi oldu😄
Ben ülke olarak değil insanlık olarak dedim… ülke ırk kalmadı…. Dğnyada herkes aynı artık aynı filmi izliyor heps aynı Justin bieber hayranınhepsi aynı yanlışlarda ….
Uzaylılar ve dünyalılar ayrımınyapabiliriz dünyayı düzelmemiz lazım uzaylılara rezil olacağız ultra Hanfendi
kurtlar vadisinin k'snı bile izlemedim. ama senden farklı olarak ben, bu sistemin sözde humanist özde tektipleştirip sürüleştirme politikasına hizmet etmeyi istemem şahsen. ay insanlık ay duyarlılık ay bıdıbıdı diye diye gereksiz sefil milletlerle karıştırdılar her yeri. ben yokum ve gözlemlediğim kadarıyla eğitimli aklı olan kesim de üremiyor artık. alt sınıf ürüyor zaten hep. doğru olan tüketici olmak. ama üretmeden yani üremeden keyfini sürmek bu hayatın.
Aklı olan kesmin tam ortasından söylüyorum … maalesef yanılgıdasınız ultra Kız
Bak olay çok basit aslında …. Çam açık ceylan yapıyorsa camınkapatacaksın çözüm bu dur ….. tek çözüm budur….
Çözüm battaniye almak veya kalöferi açmak … veya ateş yakmak değildir….
Çağımızın sorunu çözüm üretmiyoruz kapı…. Daha doğrusu alternatif çözüm üretmeye meyilli oluyoruz ve bu başka sorunlar meydana getiriyor…
Tektipleşmeye ben de karşıyım ama bu şu an gerçekleşti …. Herkes aynı kafada … senin görüşün de çok ezber maalesef be çok sistemin içinden….
Aykırı ama sistemin içinden tasarlanmış ve ezber bir aykırılık….
Özgün ve özgür olabilmek için… sistemin dışına çıkabilmeli … etkilerden gölgeye geçmeli … altyapı ve mantık eğitimiyle düşünme irdeleme kültürüyle konuları ve kavramları doğru şekilde eşe alabilmeli…
ben özgür olmaktan sistem dışı vs vs'den bahsetmedim. Ben milli kimliğimin ve kültürümün yozlaştığı, diğer ırkalarla ve kültürlerle, hele de aşağı olanlarla karışacak bir çocuk dünyaya getirmem. ister ırkçı deyin ister başka bir şey. arabın afganın sefasına hizmet etmeyecek benim kanımdan olan bir varlık. Avrupanın hali ortada. gelişti gelişti şimdi başka ırklar doldu ülkelerine, onlar sürüyor Avrupanın sefasını.
bu arada dünya nüfusu hızla artıyor ve en çok üreyenler alt sınıflar. en çok nüfus fakir ülkelerde artıyor. buna katılamamanız da çok tuhaf. özetle her şeyi bir tarafa bırakın, dünyanın geleceği bu nüfus oranıyla zaten boka gidiyor.
Avrupa’da yaşadın mı … insanlığın sorunları ortak ultra kız ….
Avrupalılar ayrımı yapıyorsun ama konuları doğru irdeliyemiyorsun…..
Ona katılıyorum bu gerçek ama … nedeni ne bunun cahillik mi sence ….
Bak sen ğrenecekmortam yok diyorsun …
Çözüm : ürenecek ortamı sağlamak
Çözüm olmayan : üremiyelimmm
Ama konu temel olarak ele almanız gerekiyor…. Kavramlar karmaşası yaşamamanız için ….
Ç
Londraya gittim mesela. Hindistana gitsem daha az Hintli görürdüm. Siz humanist (ki humanizmin gerçek anlamı da sanılandan farklı) / duyarlı pembe panter kesim, herkesi kucaklamaya devam etsin, ben böyle bir kültürel ve ırksal karışımın sonunun ne olacağını iyi biliyorum. Ultra zenginlere hava hoş ama alt sınıf zenginler de dahil herkes bu düzenin bedelini ağır ödeyecek. bizim nesil değil, asıl birkaç nesil sonrasını hayal edemiyorum.
Bu benim görüşüm bunda hem fikiriz….
Sonra ayrılıyoruz
nedenini sorduğun şeyi yukarda cevapladım. eğitimli ve aklı olan kesim üremiyor, üremeyecek de. giderek fakir ülkelerin ve eğitimsiz kültürlerini insanları yayılacak her yere bu yüzden. en çok onlar ürüyor çünkü.
Tamam sen de çözüm olarak ben eğitimliler üremiceğm diyorsun
Yorumun için teşekkür…. Numarada soru tamamen eğlence maksadıyla sorulmuştur….
Çok çocuk yapılsın bakışım yok sadece Zzzzç
Artık yaygınlaşan çocuk yapma fobisi evlilik fobisi çok sağlıklı değil ….
Sistem bozuksa sistemi düzeltiriz
Fobi edinemeyiz ….
neye çözüm arıyoruz? geri kalmış milletlerin nüfusunu mu azaltacaz? ülkelerimizden mi gönderecez? kim yapacak bunu? kimse. çünkü aslında zengin küreselciler için bizim umursadğmz hiçbir şeyin önemi yok. dolayısyla bu alt kültürün ırkları artacak, göçler artacak, yozlaşma tam gaz devam edecek batıda. benim gibiler de üremeyecek ve kültürel olarak tamamen ilkekleşecez bu coğrafyada. yani batıda. sınıflar ayrımı çok daha net ortaya çıkacak ve orta sınıf kültürü kaybolup, büyük bir alt sınıf ortaya çıkacak. Ben, aklı olan ve değer verdiğim insanlara ürememelerini tavsiye ediyorum bir toplum bilimci olarak. şu an hala imkan varken, kazandıkları parayla dünyanın sefasını sürsünler. Ben de öyle yapacam.
Toplum bilinci bu değil …. Ama tamam her şey umarım olur senin içinde ….
Böyle deyip hayatının aşkını bulur …. O adamdan da 5 çocuk yaparsan 😏😂 şaşırmicağım böyle diyenler öyle yapıyor çünkü. 😏
:/ neyse
2 iyi olurdu bence ama alırdım maalesef:(
Olur olur korkma
Kısırlık korkusu var
Korkma yoktur bir şey olur umarım 🍀
4 çocuğum var 2 tane daha düşünüyorum
Wow işte bu 😂🍀 mutluluklar
Teşekkürler 🖐️
Ruhunu arayan ölü gibiyim
Neden evli mutlu çocuklu hanfendi
Çok sevdiğim bir şairin beni çok etkileyen bir sözü beyefendi. 😊
Seni yansıtmasında
Mutluluklar 🍀🍀
Yansıttığı oluyor. 😊
Teşekkür ederim, size de. 🙏
Neden ama …. Bir mutlu evlilik gördük dediydim off
Evlilikle alakalı değilki, balık su'da hayat bulur fakat okyanus ve akvaryum bir değildir.
Yani balıksın
Bende balık burcuyum 😂
Yengeçim ben 🙄 yengeçten örnek veremezdim değil mi 😄
Şaka yaptım tatiş yenge … ama bir şey diceğm … eniştem seni Muş mutlu etmiş ama sen okyanus diyorsun kadınlar neden mutlu olmuyor…..
Şey mi demek istiyorsun ben özgürlüğüme düşkündüm … keşke dünyayı gezseydim mi?
Yengecim yengeçim 😏😂
Almancıdan kelime oyunları 😏😂
😄 Sorun evlilikle alakalı değil diyorum, çevredeki etkenler, üzerimdeki sorumluluklar, tek başıma üstesinden gelmem gereken konular, insan kalabalık içinde yalnız kalınca ruhunu arayan bir ölüye dönüşüyor.
Herkes konuşuyor dinleyenin yok, sen konuşuyorsun anlayanın yok.
Öyle işte.
Ama bu normal olan …. Bir şey …. Çevreye çok takılmamak lazım a…. Çevrenin görevi birazda o …. Ama anladım ….
Saol yaaa 😄
Ruhunu aramaya devam edeyim.
Etme çocuklarına söyle ruhumu bulun çocuklar de biri bulur ördün var senin 😂
Ordu
😄 Vikibg ordusu fjgkv
Haha ısırmalık tatlış ordu
Allah korusun 😄 1 tane fjghkg.
İki oğlan bir kız
Planlose Hatice ahha
Hiç istemiyorum ama olursa 1 tane kâfi.
3 olsun olmaz mı
Olmazzz
Allah korusun
Bilmem ki. Hiç düşünmedim.
Düşün bekliyorum kritik bir karar bu 😄
Babasini bulabilirsem 2 😂
Babası 5 isterse geri mi yollicağın snsns
5 cok ya iki tanesi ayni cins olursa farkli olsun diye en fazla 3 😂
Tamam babası çok yakışıklı olacak ama sen de 4 de el sıkışacaksın
Pazarlık bitmiştir ok 😄
İki tane ideal geliyor bana
bir tane yeter
Bin okudum ilk anda 😂
Yapmayacam 🙄
Dünya sosyetiksin nesli devam etmeli diye ayağa kalkarsa napacağız 😄
Benim gibisi bir kere gelir bu dünyaya :D
Niye red bul ve sigarayı aynanda içip sosyetenin kraliçesi olduğun için mi 😏
Olabilir 😬 ben hayatımı düzene koymuşum tıngır mıngır yaşıyorum hiç öyle çoluk çocuk evlilikle düzenime sokturmam
Hayatımı KS adadım diyorsun….
KS nin Ajda Pekkan mı olacaksın…..
Sosyetik kız. Ün büyük bir felakettir … gel beni dinle sen…
😂
Ünlü müyüm olm ben :D hayır hayatımı buraya adamadım. Adayanlar var ama 8-10-15 senedir burada olanlar falan 😅 ben daha 2,5 seneliğim
1) bir prensle olm lu konuşulmaz 😏😂
2) ben biliyorum sen eskilerdensin….
3) ben eskilere kırgınım….
4) yeni olan benim … ( 8-10 haftadır komple sosyal medya da yeniyim)
5) badboyları, redbulu, sosyal medyayı bırakın bence artık
Tüm sister grubuna söylüyorum …. Kızlara selam olsun…. Sanki bir grupsunuz biriniz evlense hepiniz evleneceksiniz gibi….
Spor, yemek yapma, kitap okuma, bunlara yönelin
Kısacası sosyetiktiklik bitti halka dönün…..
Halk sizi kucaklamaya hazır 😂😏
Bu varsayımlarının hepsini bir gün, tek tek, satır satır :D neyse. Ben prens mrens anlamam içimden nasıl geliyorsa öyle konuşurum. Eskilerdenim ama çokta değil. İstediğimizi bırakırız demek ki istemiyoruz. Spor yapıyoruz, yemek yapıyoruz ve kitap okuyoruz. Bunların meyvelerini yiyoruz zaten 😅 halk başka safozları kucaklasın
O bir günü 😏 metals ettim ….
Sana sınırsız yetki zaten ben yakılmak için dedim….
Safozlar da gğzel miş 😄 seninle didişmeyi burada noktalıyorum ve ben de red bula başlıyorum 😂
En fazla 3
Peki en az?
En az 5 mi 😄
Hahah hayır ya en az 2 en fazla da 3 işte 🙃 ama 2 ideal bence😂
Bunun bir de çok aşık olma payı var al sana 5 😄😏
Haha yok ya zaten aşka inanmıyorummm🙃 öyle hatalar yapmıyoruzz 5 çocuk çoookkk fazla😂
Düşünsene
Aşka inanmıyorsun sonra biri geliyor karakteriyle iç ve dış yakışıklılığıyla wow oluyorsun
Ay ışığında 🌜 evlenme teklifi kör kğtük aşıksın
Yaptıkça çocuk yapasın geliyor o adamdan bir bakmışın 17 torun olmuş 😄
Ayy hayır ya bu nasıl senaryo böylee 🤦🏻♀️ Kimseye aşık olmayacağım , kapılmayacağımmm😂
Kapılmayacapımmm
M lerden anladım ki seneye evlenirsin sen
M daha çok olsaydı bir kaç aya derdim 😄
Yaa hayırrr gıcık mısın sen 😂 evlenmeyeceğim daha çok gencim 😌😌
Evlilik genç işi zaten 😏 tam yalın 3 aya evde kaldım korkus sonraki 2 aya söz nişan seneye ilk çocuğun ismini düşünüyor olursun 😄
Yok yanılıyorsun olmayacak öyle bir şeyy😌😌
Tamam yaşayıp görelim …. Prensler yanılmaz bu arada 😏
Prensesler de yanılmaz ama 😌😏
Ooooo prensesiz diyorsun iddialı
Sen prens derken iyiydii ben de prensesim işte 🙃
3 tane
İsimleri karar verdiniz mi 🍀🍀🍀
şu an 1 kızım var ismi feyzanur öbürlerini düşünmedik
Feyza daha güzel sadece Feyza olsun 😄
☝🏻Tam bunda 1 taane
Ooo Bundan beende istiyordum ama
😏🍀🌹
Hayal 4 muhtemelen 2
İki kere ikizler olsun 4 olur 🍀
Hanım 2 diyor ya djsjd
Hanım ne dersen o dur haha doğru
1 ya da 2
Gel bunu biz 4 yapalım
2 iyi
Son kararın mı
2 ideal
Sjsjsjsj hadi pazarlık yapalım 4 olsun
4 cok degil mi
Bak insanın bir kadının potansiyel olarak çocuk doğurma şansı en az 25 yıl yani 25 çocuk en ( ikizler üçler hariç)
Böyle bakarsan 5 çocuk bile potansiyelinin 20% si bile değil
😄
Nasıl matematik ama
Mantikli ama o kadar cocugu kafam çekecek mi
Kafan çekmicek sonrakini yapmaya odaklı olacaksın 😂
Ahahaha cocuk omru kisaltiyor gibi geliyor bana derdi bebeklik cocukluk donemi aglamasi zirlamasi derdi falan
Nooo sen hayatını karar verirsin ….
Çocuk kısıtlamaz biz kısıtlıyoruz
Evet hakli olabilirsin
Doğru insanla insan yorulmaz yaşlanmaz….
Evet tek anneye kalirsa iş kotu beraber olmalilar
Evlilik işmdemkndeğğl mutluluk demek dünyayı gezip her ülke de bşr çocuk yapılsa ya …. Erasmus gibi büyüyen de dedelerine gider bşr kısmı 😄😂
😂😂
3 isterim
Hmmmm güzel sayı olur
Bu gidişle hiç
15 20 tane yeter galiba
Hiç yapmam
Çocuk düşünmüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?