Kızlar 18 yaşındayım lise dondayım bugün felsefe hocası kulağımdan çekti ne yapabilirim ?

Arkadaşlar 18 yaşındayım lise sondayim bugün felsefe hocamız geldi gelmez olaydı daha geçen hafta tanıştık onunla bu kadın resmen bana takmış geçen dersimizde bide bağırıp çağırdı bana eskiden lgs den ne kadar puan aldığını sordu bende o zamanlar çok tembeldim derslerime çalışmazdım sonra bana ne olucağımi sordu bende eczaci dedim oda bana rüyanda görürsün dedi 2. Dönem sana bay bay dedi senin gibileri okuldan gondetiyoruz dedi benimle dalga geçti sadece benimle degil arkadaslarimada dalga geçti ama en çok bana takmis en cok bana dalya gecti tamam orta okulda puanlarim dusukti ama lisede hep tesekkur veya taktir aldim sonra bana o kulağındaki küpeleri çıkarticaksin dedi bende tamam hocam dedim sonra çıkarmayı unutum bugün bana bağırarak küpelerini çıkarticaksin dedi dedi sonra kulağımı çekti kulağımı çekerken aşağa doğru küpelerime indi ordan kulağımı çekmeye devam etti canım çok acıdı sesimi çıkaramadım sonra bana dediki şimdi çıkar dedi çıkarım bi arkadaşımda ona bir şey söylüyordu sınavla ilgili onuda dövdü diğer öğrencilere bağırtı küpelerinizi ve kolyelerinizi çıkarın gormicem dedi ama ben çok sakin biriyim sesim çıkmaz ders dinleyen biriyim onun dersinde not alan biriyim niye öyle yaptım o bide 2 ders boyunca kadın bana derste ders bakıyor bana arkadaşlar ne yapabilirim onunla kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum

Kızlar 18 yaşındayım lise dondayım bugün felsefe hocası kulağımdan çekti ne yapabilirim ?