Teşekkürler <3
Çocukken en çok nereye gitmeyi severdiniz?
Teşekkürler <3
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok özlüyorum çocukken yaptıklarımızı...
Toplu iftarlar yapardık her sene yazın ne güzel günlerdi hepsi mazi oldu gitti... Lunaparkı da ayır severdim. Bu dediklerimi hâlâ çok seviyorum ama bu toplu buluşmalar olamıyor artık eskisi gibi herkes bir yere dağıldı arkadaşlık dostluk desen o da kalmadı artık. Bu dünyanın tadı tuzu kalmadı kısaca...😪
Maalesef öyle oldu...
Çocukluğum köyde geçti. O yıllarda kış mevsimleri gerektiği gibi bol karlı geçerdi. Akşamları köyün içindeki bayırlı yollarda içi saman dolu çuvallar ya da kizaklarimizla saatlerce kayardık. O sırada lapa lapa kar yağmaya devam ederdi. Aydinlatma lambalarinin ışığında lapa lapa karın altında kaymanın zevkini hiçbir şey veremiyor hala. O zamanlar annemde yoktu ve çocuk ruhumu bu tip güzel anılar mutlu ediyordu.
çok güzel 🥺
Tiyatroya gitmeyi çok severdim. Ama en özeli kitap seçmeye gitmekti. Elimdeki kitaplar bittiğinde yenisini seçecek olmanın verdiği o heyecan hala hatrımda
Ne güzel :)
Ben küçükken en çok hayvan barınağına gitmeyi severdim ve hala da çok severim
Cevap
39Cevap
Evden çıkmazdık gadası
Çünkü paramız yoktu
Ben kuzenlerle en çok halı sahaya gitmeyi severdim ya da takılmayı pes kafeye gitmeyi
:) <3
En çok diyerek sınırlayamasamda buradaki seçenekleri, şunu içtenlikle söyleyebilirim çocukken çok fazla lunaparka gitmeyi isterdim. Maddi durumlar gibi olanaksızlık sayesinde mümkün olmamıştı. Şimdi ise kendim istemiyorum bana artık oradaki makineler korkutucu geliyor, kim bilir belki bir gün giderim. Diğer seçenekleride seviyor olsamda büyüklerin evine gitmek beni sebepsiz mutlu ederdi hep
Çocukluğumda ergenliğimde berbattı şimdiki gibi bir şeydi çocukluğumda max ayda yılda 1 avm ye giderdik birde çarşıya nadiren pahalı oyuncaklar alınırdı bir o zaman mutlu olurdum çoğunlukla istediğim oyuncağı alamazdın yaşadığım sehir geri bir yer 0 her manada üstelik parada yok gezmeyi seven bir çocuktum hayallerim o zamanda çöptü yani
Ha birde köye gitmeyi severdim illet eziyetlişehirden bir anlık kurtulduğum için ve orada yalnız hissettmediğim için
Çocukken hiç unutmam en çok böyle 3 katlı kız arkadaşımın evi vardı 3. Katta otururdu bende sürekli oraya gitmeyi severdim dünyalar tatlısı anneannesi vardı devamlı onlara gider gider gelirdim ismi gamzeydi böyle devamlı birlikteydik bir de elif vardı mahalleden elif derlerdi biraz boyu uzundu onunla sokakta birlikte inşaatta oynamaya giderdik onunla bütün sokakları gezerdik çocukluğumda böyle enteresan yerlere gitmeyi severdim çatıya çıkardık yani böyle değişik bir çocuktum
Lunapark'a ama şimdi gitmiyorum hem büyüdüm hem de artık çarpışan arabaya binmek zor benim için
jsjhdkjhshd
AVM önce oyuncak mağazasına sonra da yemek tabi yemekleri de yemek için diğil oyuncakları için isterdim 😄
Çok şirin :D
Teşekkürler 💗💫
<3
Çocukken de şimdi de en sevdiğim şey ailecek İskender yemeye gitmek
Uuiiiyy iskenderr :D
Dünyanın ennn ennn ennn muhteşem yemeği değil mi ama 🤤🤤😍
Bence de Dünya'nın ennn ennn muhteşem yemeği :D
ailecek bir şeyler yapmayı genelde olmazdı çünkü.
:( <3 :)
Balkonda salıncak, salonda kütüphane mahallede bisiklet, odamda radyo😃
<3 :D
❤️ 😃
Çocukken bir yerlere gitme hayalim hiç olmazdı öyle bulunduğum çevre adına olurdu her şey ancak şu an Dünya kazan ben kepçe dolaşmak istiyorum alabildiğine hemde
Bayram vakti anneannemlere gidip tüm kuzenler bir arada çardakta fıkralar anlatmamız gecelere sarkan o sohbetlerimiz.. Bunu özlüyorum. Şimdi yoldan geçsek selam vermeyiz..
Çünkü kalan seçenekleri yapacak kadar iyi bir ailem yok yaşadığım şehirde çınlama yok eğer yemek yemeye gitsek%100000 kavga edip dönüyoruz o yüzden lunapark çünkü sadece onda kardeşimle eğlenebiliyordum
<3
Çocukken florya sosyal tesislerinde veya sahilinde bisiklet sürmeyi çok severdim annem haftada2-3 kere arabayla beni götürürdü dondurma yerdim bisiklet sürüyordum falan baya güzel geliyordu
Tabiki Lunapark
En büyuk hayalimm oraya gitmek
Insan kac yasinda olursa olsun icindeki çocuk ruhu her zaman kaliyor😄
Ankara’da yaşayanlar bilir. Eskiden Ankara’da tek lunapark gençlik parkındaydı ben gençlik parkına gitmeyi severdim
Lojmanlar gitmek isterdim. Çünkü çocukluğum orada geçti. ha bir de 8. Sınıf ve lise son sınıfı isterdim
bunlarin hepsini yaptim Obur dunyaya gitmek istedim ozamandan beri
Hmm :)
Köye gitmeyş severdim kuzenlerle köyde kalıp sabahlara kadar sohbet edip uyumamayı
Bizim zamanımızda internet kafeler yaygındı. Birde korsan CD'ciler. 90'lı erkek çocuklarının özellikle uğrak mekanları diye düşünüyorum.
Lunaparkına, dönme dolaba... elmalı şeker😍😛
tabii ki Lunapark 😀 bayılırdım hâlâ bayılırım o ayrı
Büyüklerin evlerine gidip kuzenlerle vs vakit geçirmeyi, hâla da çok severim zaten
Genelde kuzenler ile buluşmayı severdim hala daha severim gerçekten.
Farklı ülkeler gezmeyi severdim, müze, galeri vesaire de aynı şekilde.
Lunapark tabiki ya şimdi bile gitsem heyecanlanırım
Kedi gütmeyi sevmezdim ama şimdi düşünüyorum da, en lezzetli vakitlermis aslında o günler
Herkesten nefret küçükken de kimseye gitmiyordum şimdi de
Marvel ve DC hayranı olduğum için o filmleri izlemeye sinemaya gitmeyi çok severdim
Biz ev gezmeleri çok yapardik. Gelenler olurdu, biz giderdik.
Ben yapmak veya yapmamayı değil de direk çocuk olmayı çok özlüyorum. Bildim bileli büyümek istemiyorum
Tabiki de lunaparka gitmeyi çok severdim..
Çocukluğumun büyük kısmı ananemle dedemle yaylada geçti. çok özlüyorum
Büyüklerin evlerine gitmeyi- kuzenler, teyzeler, amcalarla filan.. o zamanlar her şey güzeldi
Köyüme ya.. ben en çok köye gitmeyi isterdim.
Demi yaa 😊
Dışarı çıkıp top oynardık bizim max çocukluk
Olabilir :)
Babamla balığa çıkmayı
Ne güzel..
Hepsi olabilir... Ah hey gidi günler
Pikniğe gitmeyi
Genelde lunaparka
Bi tepe varsı arkadaşlarımla oturduğumuz orası
Büyüklerimin yanına gitmeyi çok severdim..
Deniz kıyısına, çadırda kamp yapmaya :)
Ailecek mcdonaldsa gitmeyi çok severdim
Harbiye Hidro Parka gitmeyi severdim
Aile olarak herkesin eğlenmesini sağlamak
Sinema tiyatro
Parkta sallanmayı çok severdim giderdim
Maclara tabiki birde plaja
İnternet Cafe.
Bayramlarda köyde yemiş toplamaya
En çok avmleri gezmeyi severdim
En iyisi PlayStation oynamaya gitmekti
japonyaya