Sokaktaki Çocuklar Yüzünden Artık Bebeğimi Uyutamıyorum Ne Yapacağım?

Biliyorum çocuklar oynayabilirler ama bağırmadan oynayamazlar mı? 1 Ay önce eşimin işi gereği yeni bir şehre tanışındık. Kızım 7 Aylık ve uykusu çok hassas en ufak bir seste uyanıyor, eski oturduğumuz yerde böyle bir sıkıntı yoktu ama buraya taşındık taşınalı ne kızım, ne ben, ne de eşim düzgün uyku uyuyabiliyoruz. Kızımı zar zor öğlen uyutmaya çalışıyorum, uyutuyorum beşiğine koyup odadan çıkıyorum, 10 dakika ya geçiyor geçmiyor sokakta bağırarak oyun oynuyorlar ve kızım direk uyanıyor ağlayınca susturmak çok zor kaç kere uyardım sessiz oynamalarını rica ettim 5 dakika susuyorlar sonra tekrar başlıyorlar. Yeni şehir olduğu için kimseyi tanımıyorum annelerini evlerini falan soracak biri de yok evden çıkamıyorum kızımla uğraştığım için eşimde yoğun çalışıyor akşam 8-9 gibi eve geliyor. Geceleri de aşırı huysuz yarım saat arayla uyanıp duruyor artık çocuğumun gözleri kızardı ağlamaktan uykusuzluktan, benim aynı şekilde gözlerim şişti ne yapacağım çok yoruldum inanın hiç kolay değil. Artık evin işini bile yapamıyorum, ailelerimiz başka şehirde.

Sokaktaki Çocuklar Yüzünden Artık Bebeğimi Uyutamıyorum Ne Yapacağım?