Analıq
Babalıq
Bilgim ve ilgim yoq
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Anne olmak daha zordur baba olmak ta zordur mesela bana sorarsan … annem de babam da anne baba olmayı beceremiyor o yüzden insan olmak zordur diyorum
Yerinde bir tespit 👏
🤦🏻♂️🤦🏻♂️ bana hak verdin 🙄🤣
Ben de şaşırdım 🙄
Anne olmak zordur. Hamile kaldığın anda başlar babaya göre zorlukları. Çocuk babaya fizyolojik olarak muhtaç değildir. Anne çocuğunun yanında olmak zorundadır. Bu da annenin kendine vakit ayıramaması, zaman zaman kadınlığını hissedememesini beraberinde getirir. Ruhsal sıkıntıları aşmakla mücadele eden kadının anne rolüne destek olmak için akşam işten gelir gelmez çocuğu anneden almak ve onu kendi halinde bırakmak gerekir. Anne daha kendine ilgi gösterememişken erkekler eşlerinden ilgi bekler. Kadını işte o zaman sarar bir yetememezlik duygusu. Kadının bunları aşması iyi bir eş ile olur. Yoksa kadın kendine çıkış yolları arar. Ya bunalımdır sonu, ya da küllerinden doğuş…
ya da doğamamak, kül olarak kalış😅
Doğamazsan bunalım olur işte. Ortası yok 😅
https://youtu.be/PNEGic9_1kM?si=FvG4fA6LpEO_TtMO
Teyzeler forever🤣
Vasfiye yaaa 😅
Eic gelmiş tenksssss
Annelik de zor babalık da zor ama bütün yük annenin üstünde şu an 8 aylık çocuğum var diş çıkartıyor eşim mesela uyuyor işe gideceği için ama geceden belli uykusuzum sabaha kalkıyorum iş çamaşır yemek mama bütün yorgunluk üstümde olduğu halde hiçbir uyku uyuyamıyorum çocuğumu uyuduktan sonra ev işleri yapıyorum bence annelik zor cennet annelerini ayaklarının altında diye boşa edememişler
Kesinlikle. Bu günlerde geçecek ama işte. Annenin ömründen ve yaşam enerjisinden götürerek geçecek ne yazık ki.
Maalesef canım sağlığı yerinde olsun da
Annelik fiziksel ve manevi yıpranma demek.
Baba olmak ise inanılma bir sorumluluk maddi anlamda özellikle. Manevi kısmı babalığın genelde çocuk büyüdükçe başlıyor. Bebeklik dönemi annenin daha çok yıprandığı seneler.
Cevap
37Cevap
Bilgim , ilgim yok.
Hiciv bekliyorum☺️
Bak şimdi 😂
Bilgin ve ilgin yok madem ne demeye çocuk ebeveyn fenomeni oldun diye sormazlar mı adama😅
Ahaha 😂
No coment😂
Yazdığın benceler nasılın cevabı nedenin değil😅
Gerek yok. Sonum Nef'i gibi olmasın 😬😅
bu konuda gercekten adaletli olacaksak annenin yuku bur tik daha agir neden cunku en basinda 9 ay karninda tasiyor doguruyor bu bile yetiyor bence ama inanin babanin omuzundaki yuk kolay degildir baba uzulur gostermez yoktur bulur uzulur uzmez anne ise cocuk edepsiz olur anneden bilinir saygizu olur anneden bilinir yani dedigim gibi annelik bir tik daha zor diyebilirim
Her ikiside aslinda anne demek bir liman demek
Baba demek saglan bir çınar agacı demek
Zor olan evlatlarini güzel bir sekilde yetistirmektir
Cocuklar babalarindan ne görurse onu yaparmis
Bu yuzden her zaman evlatlarina guzel baba anne olmak önemlidir
İkisi de zor. İkisi de ayrı. Ne annelik çok ağır, babalık da neymiş diyebilirim. Ne de babalık çok ağır, annelik yanında duramaz bile diyebilirim. Anne olmak da taşıması ve başarması zor bir yük, baba olmak da.
İkisininde. kendine has zorlukları mevcut.. annelik ya da babalık tek zor denemez.
Too gayet denilebilir.
Yoo😂
Anne evde uğraşır baba dışarıda eve geldiginde yorgunda olsan iş stresin iş sorunla4in olsada onu 3v3 yansitmayip cocuklarla ilhilenmen gerekir. Çocukların karsisinda bab her daim güçlü bas karakterdir
Her daim fik. durup dikmdurmayi öğreten babadır. Sizin gözünüzde AA baba ise gidiyor eve geliyor yesin içsin devirsin damperi yatsın ise o yanlış efenim. Ha öyle yapanlar da var ama ona baktığınızda çok yanlış annelik yapanlarda mevcut.
İlgileneceksiniz tabiki. Kadın babası evinden getirmedi çocukları🤨
Erkekte kendi evinden getirmedi çocukları efenim.. bakış açınız değişik. saygikar.
Çocukla ilgilenmeyi kadına yardım etmek olarak algılıyo çoğu erkek. Öyle bişey yok. Çocukla ilgilenmek anne kadar babanın da görevi. Onu demek istedim.
Çocuk yapmak için belli sartlari aramaları gerekiyor artık bu ülkede adam akıllı sınavla çoğuk. sahibi olmalı insanlar. Çünkü durum ortada anne baba olmaması gereken insanlar anne baba oluyor
Çok doğru.
Annelik çok daha zor ama babalığı da yerden yere vurmayın.
Vurmadık, henüz😬🤣
@Venetor babalıq diyen olursa ağzına ıslak wc terliğiyle furacam😬🤣
Tabiki annelik baba işten geldiğinde ilgilense bile anne kadar olamaz çünkü annelik içten gelen bambaşka bi duygu bu duygu doğumdan sonra hormonlarla baslar
Şartlara ve sorumluluklara bağlı. Çocuklarına bağıran ebebeyn yerine, onların sıkıntılarına ortak olan ebbeyn olabilirse, anne ve baba, her şey çok kolay olur.
hiç anne olmadım ama bence ikiside zor düşünsene baba olmakta zor sürekli korumak kollamak doyurmak ve dik durmak zorundasın anne desen her şey olmak zorundasın sürekli müsait olmak zorundasın
Zorlanan baba görmedim hele ki düzgün işi varsa bir sıkıntısı bile olmaz ama aileden aileye anne babadan anne babaya değiyor istisnalar çok ama kaideyi bozmaz
Annelik daha zor bence baba disarda calisir parasini kazanir ama anne çalışsada çalışmasada evin butun islerini halleder cocuguna zaman ayirr bakar ilgilenir evdeki egitimini verir.
Annelik kadar zor bir şey yok, aksini söyleyen anne değildir.
İkisi de zor ama annelik biraz daha zor çünkü sabahlara kadar evladı uyutmasi yemeğini vermesi
Layıkıyla yapabilen için annelik zor. Yuvayı dişi kuş yaparmış niye desinler ki yoksa🙄
Annelik daha zor sorumluluk, hem eş, hem ev işleri hem iş hayatı
Herkes kendi açısından zor görür ama annelerin emekleri bambaşka
Annelik mesleği tartışmasız kutsaldır fakat Baba’nınki de küçümsenemeyecek kadar ağırdır
Tartışmasız annelik. Ellerinden öperim bütün annelerin
İki tarafında sorumlulukları var ama annelik kesinlikle daha yorucu..
9 ay karnında taşısın, sonra doğursun, emzirsin gece uykusuz kalsın vs. vs. vs. kolay mı bunlar.
Duygu olarak babalık sanırım annelerin fıtratın da var ama babalar sonradan öğreniyor ama bakım olarak tabikide anne.
Her ne kadar görev tanımları farklı olsa da, anne olmak daha zor, ama bakın "anne olmak" daha zor, annelik değil.
Ana olduğum için analık diyorum tabii kii
Baba olsaydık babalık mı derdik acaba 😬🤣
Galiba ben de ya pff🤦♀️😂
İkisininde kendine göre zorluğu var, kıyaslama yapmak saçma
En zor deseydin babalık derdim, zor dediğin için annelik deyim
İkisi de zordur ama annelik biraz daha zordur.
Anadan anaya, babadan babaya, evlattan evlata fark var, bunu da düşünelim.
Annelik her zaman zordur
Anaların hakkı ödenmez
Bence ikisi de oldukça zor
Babalık daha zor tabi genlerini aktaracak düzgün karı bulmak kolay mı bu devir de aq bu ne biçim soru qmk
Babalık tabii ki anne pırt diye çıkartıyor olay bitiyor Baba ömür boyu Bu aileyi nasıl geçindireceğim nasıl yettireceğim diye 9 doğuruyor her gün
Seni de baban doğurmuş belliki
Ne alaka Ne alaka feminist
Senin gibi egoist olmaktan iyidir
Hehe
Annelik daha zor.
Annelik daha zordur
annelik tabiki
annelik
babalik kolay bagir cagir patlat
İkiside yeterince zor
Annelik zor bence
Bilgim yok ebeveyn değilim
ikiside farklı şeyler ikiside kendine göre zor
Ha ha ha nesi zormuş babalığın?
Hmm. Kendince haklı olabilirsin. Başın sağ olsun.
O da doğru. Ama bunun bi ortalaması da mevcut. Sen de biliyorsun ki😑
Toplumun genel ortalamasından bahsediyorum.
Bence annelerin işi dünyanın en zor işi
Annelik kadar zor bir kavram daha yok şu hayatta
Annelik
annelik
Kesinlikle Annelik
İkaide
Annelik zor
Her ikisi de de zor
Annelik
Annelik daha zor
Analık
Annelik daha zordur.