ablacım içine boşaldıysa olma olasılığı yüksek öyle olmadıysa da hormonlarınla ya da ilişkiye girme sıklığıyla alakalı bi durum da olabilir için rahat etmiyorsa doktora görün
o zaman hamile kalmazsın merak etme dediğim gibi stresten gecikmiş olabilir. ama başka bir şey sormak istiyorum nişanlınla birliikte olmuşsun madem neden bu kadar tedirginsin.
Yakınlaşma, sürtünme gibi yöntemlerle esnek vulva, vajina girişine boşalırsa spermler hareketli hücre oldukları için zar bozulmamış olsada vajinaya girecek kadının yumurtlanma dönemine denk gelecek ise döllenme olur ve hamilelik gerçekleşir internette bu yazıyor. sen yumurtlanma döneminde miydin. ama bence kalmazsın çünkü sperm doğrudan vajinaya değmedi senin elinde kalıntı varsa da elindeki kalıntı yetersiz kalır diye düşünüyorum. nişanlın dinazorsa işler değişir taabi
Elime giysi üzerinden sperm bulaştı ve elimi şorta sildim daha sonra aradan 5 dk geçti vajinama temasta bulundum biraz iç kısma bu şekilde olabilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok düşük ihtimal kesin çözüm kan testi
Kan testi yaptıramıyorim şu an
Bana ulaşma şansınız var mı?
Var tabi 15 gün geçsin bakalım
İlişki vajinal bir ilişki değildi
Ee o zaman bu soru ne vajina harici hamile kalmazsın ki
Anlatayım size hemen
Anlat bakalım
Nişanlım üzerinde kıyafetler varken boşaldı ve elime kıyafeti üzerinden ıslaklık bulaştı
Spermdi büyük ihtimalle
Bulaşsa bile senin içine girip boşalmadığı sürece hamile kalmazsın
Elimi hemen kumaşa sildim ve unutup aradan 5 dk geçtikten sonra vajina bölgeme temasta bulundum ama birwz iç kısma
Bakiremisin
Evet
Bakiresin öyle elinden flan gidip gebe kalmazsın merak etme gizli olmasan açık açık anlatırımda
Ya Doktorlar sitesinde okudum bakire ve bu şekilde gebe olanalr varmış
Bu yüzden aşırı tedirginim
Yok o şekilde gebe olunmaz ya onlara inanma sen
Test sonucuna güvenmeli miyim
Güvenmelisin tabi ya bana yazarmısın
İlk verdiğiniz cevap tedirgin etti
ben içine girdi sandım
Anlattığım şekilde kesin yokk diyebilir miyiz etrafınızda böyle bir şey yaşayan var mı
Evet kesin yok diyebiliriz etrafımdada var evet bana yazsan anlatacaktım işte
Bu uygulamayı kullanmayı pek bilmiyorum nasıl yazacağımı da bilmiyorum
Beni takip et
Nasıl edicem
profilin üzerine tıkma ismimin
Gönderdm
tamam mesajlarına bak
geç dölleşme olabilir
Tam cinsel bir ilişki yaşanmadı
ablacım içine boşaldıysa olma olasılığı yüksek öyle olmadıysa da hormonlarınla ya da ilişkiye girme sıklığıyla alakalı bi durum da olabilir için rahat etmiyorsa doktora görün
o zaman korkudan ve stresten regln gecikmiş olabilir rahat ol böyle hamile kalma olasılığın çok düşük kasma kendini bu kadar. bakire miydin bu arada
Evet bakireyim sperm elime bulaşmıştı ve o an kumaşa silip 5 dk sonra vajinama temasta bulunmuştum biraz iç kısma ama
o zaman hamile kalmazsın merak etme dediğim gibi stresten gecikmiş olabilir. ama başka bir şey sormak istiyorum nişanlınla birliikte olmuşsun madem neden bu kadar tedirginsin.
Birlikte olmadık ama bu olayı yaşadığım kişi nişanlım evet neden tedirginim çünkü ailelerimiz bu konuda çok katı
ailesiyle mi evleniceksin kızım ya nişanlın ne diyor bu konuya onu söyle
Ya nişanlım gebelik olmadığından emin bir şekilde asla stres bile yapmıyor
Ya benim ailemde çok katı benim evlenmeden hamile olduğumu duysa olaylar olaylar
Bi ara rüyasında beni hamile görmüş benimle 1 hafta konuşmadı
e o zaman sen de stres olma düğünü erken almaya çalışın.
Böyle bir olayda gebelik olabilir mi ki
ya yavrum olasılığı yüzde birden azz. rahat ol aaa senin yaşın kaç ve nerelisin. nişanlınla nasıl tanıştın. ona güveniyor musun
20 Adana
Yakınlaşma, sürtünme gibi yöntemlerle esnek vulva, vajina girişine boşalırsa spermler hareketli hücre oldukları için zar bozulmamış olsada vajinaya girecek kadının yumurtlanma dönemine denk gelecek ise döllenme olur ve hamilelik gerçekleşir internette bu yazıyor. sen yumurtlanma döneminde miydin. ama bence kalmazsın çünkü sperm doğrudan vajinaya değmedi senin elinde kalıntı varsa da elindeki kalıntı yetersiz kalır diye düşünüyorum. nişanlın dinazorsa işler değişir taabi
Aynen işte bizdeki boşalma da değil
Onun giysisi üzerinden benim elime ıslaklık geçti
Ve sildim elimi yani elim kuruydu
olmazsın ya imkansız gibi bir şey o zaman
Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için
rica ederim için rahat olsun ve düğünde önce böyle şeylere girişmeyin sakın
Ulas bi
Anlamadım?
İstek at diyorum bi
Attım
Agugugugu
Anlayamadım
Bebe takliti anlarsın doğunca jsjsjs
Lütfen dalga geçmeyin ciddi soruyorum
İnternette diyor ki adet gecikmesinin 12. Günü en doğru zaman gebelik testi için
Demirden korkuyorsan trene binmiceksin geçmiş olsun
Cinsel ilişki yaşanmadı
Tamam yazdım zaten yapman gerekeni
Sizce böyle bir ihtimal olabilir mi?
Yanınızda değildim ne biliyim ne yaşadın bekle gebelik testini yap
Elime giysi üzerinden sperm bulaştı ve elimi şorta sildim daha sonra aradan 5 dk geçti vajinama temasta bulundum biraz iç kısma bu şekilde olabilir mi?
Elimi silmiştim ve elim kuruydu
Bence yoktur bir şey ama sen fark etmemiş olabilirsin gecikmenin 12. günü tekrar yap test
İyi halt yedin
Anlayamadım
Niye öyle bişey yaptın ki onu dedim
Ne yaptım ki
İlişkiye girmişsin günah
Cinsel ilişki yaşanmadı
Anlamadım
Yasanmadiysa niye korkuyorsun
Bu konularda bilginiz vsr mi ve dalga geçmeyecekseniz anlatacağım
Asla dalga gecmicem huyum değil
Şimdiden dalga geçiyorsunuz belli oldu teşekkürler
Valla dalga geçmiyorum
Yeminle ya
Adetime 1 hafta kala nişanlım boşaldı
Hmm anladım
Biraz dikkat et
Bundan bişey olmaz korkma
Ve aradan 5 dk geçti vajina bölgeme temasta bulundum elimle
Öyle bişey olmaz
Temas ettim ama elimle
Bak sperm vajinanın içine boşalması lazım temas değil anladın için rahat olsun
Reglm neden 6 gün gecikti o zaman
Kadınların çoğu geç oluyor yani bu konuda içiniz rahat olsun
Emin misiniz ya
2 gün önce test yaptım negatif bugün o ilişki üzerinden geçen 12. Gün bugünde test yaptım iki ayrı test ikiside negatif
Evet öyle çok duydum geç regl olanlar var
Yani hamile değilsin
Sonuçta evleneceğin kişi
Evleneceğim kişi olabilir ama evlenmeden gebelik olmamalı
Aynen bidaha kine dikkat et tamam
Ben çıkıyorum işim görüşmek üzere Allah a emanetsin
Teşekkür ederim
Rica ederim istersen takip edebilirsin karar senin hadi by
Ettjm
Teşekkür ederim
Ulaştır bama seni
Neden