İnci isminin anlamı istiridye cinsinden deniz canlılarının içinde çıkan parlak, yuvarlak ve ziynet eşyası olarak kullanılan değerli sedef renginde bir taş şeklindedir. Bir diğer İnci isminin anlamı ise küçük, temiz ve sevimlidir. Ve bir de kıymetli anlamına gelmektedir.
Kizima İnci ismini vermek istiyorum gorumcelerim ve eltilerim bana iyyyy İnci ne be hic guzel bir isim degil falan dediler birazcik moralim bozuldu. Hatte bi gorumcem bana ona incir derim falan dedi. Arkadaslarim bana sen yurt disinda yasiyorsun seni sevmiyorlar aslinda begendiler ama belli etmiyorlar kiskanclar boş ver dediler
İnci bana cok masum, saf, temiz gibi geliyor okuyanusun derinlerinde saklanmis, gizlenmis cok degerli bi tas, cok nadir gorulen, hasas bir yapiya sahipler bu sebepten dolayi cok begeniyorum ismi ona hep inci tanem diye seslecegim diye hayal ediyorum ama onlar benim moralimi cok bozdu :( İnci kotu bir isim mi :(
Onlar cocuklarina Hira, Nisanur yani bir zamanlar populer olan isimleri verdiler ama benim bebegime koyacagim ismi begenmediler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer