Siz bunu normal karşılıyor musunuz?
Normal
Normal değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz bunu normal karşılıyor musunuz?
Küçük çocukların düğünde gelinlik giymesi, kültürel, geleneksel ve bölgesel farklılıklara göre değişebilen bir konudur. Bazı toplumlarda, çocukların düğünde gelinlik veya düğün elbisesi giymesi gelenekseldir ve özel anlam taşırken, diğer toplumlarda bu durum pek yaygın değildir. Eğer çocuk düğünde gelinlik giymesi konusunda mutlu ve istekliyse, bu durumda çocuğun rızası ve isteği önemlidir. Çocuğun gelinlik giymesinin rahatlık ve sağlık açısından uygun olduğundan emin olunmalıdır. Ağırlık, boyut ve tasarım gibi faktörler, çocuğun rahatça hareket etmesini sağlamalıdır. Misafirlerin bu tür bir geleneksel uygulamaya nasıl tepki vereceği göz önünde bulundurulmalıdır. Olumsuz tepkiler veya hoşnutsuzluklara yol açabileceğinden, bu konuda duyarlı olmak önemlidir.
Şatafatı ve gösterişi seven bir toplumuz. Böyle çok düğüne özendirmeden giyilen şeyler normal gibi. Diğerleri çok günlük kalıyor. Ve çok yakın akraba halı dayı yeğen olunca giyerdik. Hiç anlam yüklemediğim için çocuksu yüklü herhangi bir şey olarak görüyorum ve çoğunuda annem yiğenime verdi.
Cevap
5Cevap
Normal değil bunun neresi normal çocuğu erkenden evliliğe mi hazirliyonuz lan psikolojik olarak hayırdır der bı kız babası kalkar öyle der kalırsınız. Zaten o çocuğun onu giymesi bile büyüdüğünde ben küçükken bunu yapiyomusum deyip aklına yerlestirebilir bu tehlikelidir. Bir kız kadın kim olursa olsun evlilikten önce erkekler gibi kendi ayaklarının üzerinde durmasını öğrenmeli.. kadınlar erkeklerden daha güçlü psikolojik olarak bu net.
Düğüne cardi b tırnaklarıyla geleni gördüm 6 yaşında falandı
çoçuklara bu yaşlarda saçma sapan şeylere özendirmek... anlamış değilim.
Küçükken ben de giymistim, elestiriye cok açık bi konu
Gereksiz buluyorum ben ama isterse giyebilir tabi
odaklanıyor iyi değil
Eski köye yeni adet
Aptalca geliyor bana
Sacma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?