Beta hcg gebelik geç görülmesi?

Merhaba arkadaşlar idrar testi yaptırdım pozitif gördüm doktora gittim beta verdim 02 çıktı ilk kanda sonra idrar olur bilgim var çatlama ovulasyon testi üzerine değerlendirme olmuştu 21 mayısta yumurtlama 24 Mayıs çatlama gördüm her ayın 24 regal düzenli olurum şaşmaz hazıran 8 de lekelenme gördüm ve sonra hiç görmedim bütün gebelik belirtileri var ve idrarda hala çıkıyor kaçıncı test geç döllenme oluna bilirmiş başına gelen var mı ozel hastaneyede gittim onlarda laboratuvar 1.20 olarak sonuc veriyor normel beta 0.0 olması gerekirken diye duydum değişiklik gösteriyormuş yani ilk kimyasaldan şüpelendik fakat regal olmadım geç döllenme oluna bilir denildi karnım şişiyor çok garip beyaz tanlılerde daha erken belli ola bilirmiş göbek çiZgim bile oluştu net bir şekilde baya doktor gezdim en son doktorun biri 10 cm kist dedi daha önce görülmedi başka bir doktor 3 cm dedi daha önce bakan doktor demişti 3 cm diye regalla atarsın önemsiz dedi ama alttan muane oldugumdada kist fılan yoktu doktor konturollerim 2 gün arayla hem devlette hem özellde ilk gittiğim doktorda efe mom folik asit verdi 3 ay kullanıcaksın dedi bildiğim kadarıyla gebe ve gebelik sonrası kullanılıyor 2 ay olucak nerdeyse bu şekilde geç öğrenen var mı çok değişik bir durum içersindeyim hayırlısı allhtan tabi bir diğer doktorda gebelik var demişti idrar testleri kaç tane yaptım dakka tuttum hep dikkatli çift görüyorum ama kanda yükselmiyor geç geçen var mı teşekkürler

Beta hcg gebelik geç görülmesi?