Anne olmak neden bu kadar zor?

Bence hayattaki en zor şey anne olmak. Çok zorlanıyorum. Bir çocuğum var, kesinlikle tekrar anne olmak istemiyorum. Kendimi hayat boyu bir insana adayamam. Kendimi tanısaydım daha önce, kısırlaştırırdım kendimi. Annem, babam beni başından atmak için görücü usulü evlendirdiler. Kocamı sevmedim. Sevmek için çabaladım.

Kızım eşyalarıma zarar veriyor. Düşecek diye korkuyorum, kapıları kitliyorum 6 yaşında ama pencereden sarkıyor

Eltimgille aynı mahallede oturuyorum, beni görecekler diye dışarı çıkmıyorum. Kızımla kendimi bir hücreye kapattım resmen 140 kiloyum kimse beni görsün istemiyorum.

Evlilikten de anne olmaktan da nefret ettim. Çocuksuz ve kocasız bir hayatım olsun isterdim. Herkes beni kandırmış. Keşke hiç evlenmeseydim, anne olmasaydım. Misafir sevmiyorum, misafir ağırlamayı sevmiyorum. Kızım evde misafir ağırlamamı istiyor. Kocamı da sevmiyorum. Evliliği de sevmiyorum. Başkalarının istediği hayatı yaşamışım. Ben bir daha çocuk doğurmak istemiyorum, önlemimi aldım. Allah'ıma dua ediyorum bir çocuk daha vermesin diye. Ben anne olmayı, kocayı, evliliği sevmedim. Eşimi de sevmiyorum. Çocuğumu seviyorum ama çok sıkıldım

Bana göre değilmiş annelik
Bana göre değilmiş annelik

Zamanı geriye almak isterdim

Anne olmak neden bu kadar zor?