0- 3 yaş arası insan bebeklerinden korkuyorum açıkçası. 😃

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence de 0-3 yaşlardan korkulmalı.😅

Her ablama gidişimde zorla kukuli izlettiriyor. Anne olmak bence bir çok kadının belli bir yaştan sonra hayalidir.
Çocukların masumluklarina hayranım. Evet ortam çok kötü evet yaşam çok pahalı evet cok buyuk sorumluluk vs. hepsine rağmen bir çocuğun iyi yetiştirilmesinde, hayata atilmasında iyi bir insan olmasinda emeğimin payımmin olmasını istiyorum.. Ben doğururum ya da dogurmam bilmiyorum ama sevgi dolu bir anne olasım var..
Çocukları sevmiyorum ama bazen o kadar uslu, ailesi tarafından iyi yetiştirilmiş çocuklar görüyorum ki anne olasım geliyor. Ama benim sabrım gelmez işte çocuk ağlarsa kafayı yerim ben.
Çok mükemmeller😂
Bebekleri çok seviyorum ama evlilik düşünmüyorum o yüzden anne olmak gibi bir hayalim olduğu söylenemez. Ben zaten anneyim :)
Cevap
12Cevap
Kız çocuklarını sevdiğim için olmak isterdim gadası
Evet ben zaten kızım olmasını çok istiyorum hayal ediyorum.. bir gün evlenirsem de kız çocuğum olurdu onu mutlu etmek için her şeyi yapardım
Evet çok zaman önce anne olmak hayalimdi ve Allah'ım nasıp eti şükür üç tane ogulum var 🥰 en küçük olan Aralık ayında 3 yaşına girecek kısmetse şimdi 2 buçuk yaşında 🥰 korkacak nesi var o yaşta bebekten
Bebeklere çocuklara aşık bir insanım.. Yeğenlerimi sevmek bana yeter de artar bile.. Bende anne yarısı sayılırım zaten.. 😅 Bir bebek demek gecenin gündüzüne karışması demek.. 😅
Çocukları sevemiyorum. Gürültücü ve zırlayan tipler. Evlenmek ve çocuk yetiştirmek benlik değil. Ancak ayda yılda bir seversem severim çocukları.
Ya böyle dışarıda, sosyal medyada bir bebek görünce ısırasım ya da kaçırasım geliyor. Annelik iç güdüsünden ziyade benim içime bir hırsız kaçıyor 🤭
kedi bebeklerinden korkmuyorsun da insan bebeklerinden mi korkuyorsun tuhafsın ha 😂😂
neysem her bebek bana sevimli gelmez ama anne olmak love love gerçi yaşamadım ama olsundu 😂
Bebekler 3-9 ay arası sevimli oluyor. Sonrası dert tasa. 6-7 ay için gereği yok, bu zamanda çocuk zor
Hayır arkadaşlarımın ve mahalledekilerin çocuklarını mıncırasım geliyor neden çünkü hazır dünyaya gelmişi var
Evettt 😻 özellikle tatliş mi tatliş bir bebek gördüğümde🤭
Evett yaa. En çok istediğim şeylerden biri evlenince 🥹
0-3 yaş arası sevilmelik asıl sonra canavar oluyorlar heheh
Bebekleri çok severim ama anne olasım gelmiyor 😅 daha gencim belki ondandır
Neden? 0-3 yaş tam sevilecek çağlar bazen anne olasım geliyor benim de
Hayır gelmiyor anne baba olmak zor değil ama sorumluluk almak yetiştirmek kolay değil
Çocukları severim ama 5-9 yaş arası çocuklar çok bilmiş oluyo hiç sevmem
Fazlasıyla geliyor bazen ama çocuk sahibi olanları görünce de bazen aman aman puu diyorum valla abii
Kimin gelmez ki 😊 Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet herkesin geliyordur bence özellikle bebek gorunce
Kirk yilda bi. Ama kucuk kalsin buyuyunce ugrasamam
İnanılmaz bir fotoğraf insanın baktıkça baktıkça bakasi geliyor
Çocukları oldum olası sevmedim, üremeyi de insanlığa ihanet olarak gördüm. Haliyle hayır
Bazen kardeşimi bile camdan fırlatasım geliyor 😅 ama istediğim zamanlar oluyor
Hayalimde iki çocuğum olsun isterdim şimdi düşünmüyorum hem kimse yok hemde ekonomiden dolayı
Evet ya arada o kadara anne olmak istiyorum ki hemen çocuk yapmak istiyorum ama bazı zamanlar ise çocuk kelimesi bile beni ürkütüyor
evet sevdigim adamdan minik bir bebis cok guzel olurdu ama daha cooook gencim
Evet ama gerçekten full mesaili ve yorucu bir is annelik
Ben kendimi büyütemedim ki daha 😅😂
Bazen geliyor ama sonra hemen geçiyor
iyi ki anneyim.
Zamanı gelince belki
Bu ekonomide aklımın ucundan bile geçmiyor
1 kızım ve 1 oğlum olsun istiyorum.
Valla bazen yokluyor
Geliyor ya çok seviyorum çocukları isşidlsldpd
minnoş kızımın annesiyim 💜
Babayim 2 çocuğum var.