Çocukların masumluklarina hayranım. Evet ortam çok kötü evet yaşam çok pahalı evet cok buyuk sorumluluk vs. hepsine rağmen bir çocuğun iyi yetiştirilmesinde, hayata atilmasında iyi bir insan olmasinda emeğimin payımmin olmasını istiyorum.. Ben doğururum ya da dogurmam bilmiyorum ama sevgi dolu bir anne olasım var..
Çocukları sevmiyorum ama bazen o kadar uslu, ailesi tarafından iyi yetiştirilmiş çocuklar görüyorum ki anne olasım geliyor. Ama benim sabrım gelmez işte çocuk ağlarsa kafayı yerim ben.
Evet çok zaman önce anne olmak hayalimdi ve Allah'ım nasıp eti şükür üç tane ogulum var 🥰 en küçük olan Aralık ayında 3 yaşına girecek kısmetse şimdi 2 buçuk yaşında 🥰 korkacak nesi var o yaşta bebekten
Bebeklere çocuklara aşık bir insanım.. Yeğenlerimi sevmek bana yeter de artar bile.. Bende anne yarısı sayılırım zaten.. 😅 Bir bebek demek gecenin gündüzüne karışması demek.. 😅
kedi bebeklerinden korkmuyorsun da insan bebeklerinden mi korkuyorsun tuhafsın ha 😂😂 neysem her bebek bana sevimli gelmez ama anne olmak love love gerçi yaşamadım ama olsundu 😂