Bosanma aşması ve çocuk?

Selam boşanma surecindeyim kızımın geçici velayeti ben de boşanma aşması ve ayrılık aşması kızım daha 3 aylıkken başladı ve şimdi iki yaşın da kızımın yanın da hep ben vardın hastayken babası bir kere olsun kızının yanına gelmedi velhasıl evim kira olduğu halde kızımın düzeni bozulmaması adına evimde durdum ve sabrettim ev kira ve giderler fazla olunca artık bir karar aldım ve annemin yanına yerleşmeye karar verdim mobilyaları evde bıraktım sadece klima, televizyon, yatak tekstil ürünleri, mutfak eşyalarını ve perdeleri aldım kullanmak için mobilyaları bıraktım ve annemin yanına geldim eşim kızını haftasonu görebilir görüş günleri var fakat görmüyor geçen günler de ann3su mesaj atmış ne yapıyorsunuz kız nasıl kizimin videosunu istedi ben dedim ki kızımın gerçek anlam da ne yaptığını merak mı ediyorsunuz? Bunu babasına sorun kızını ne hale getirdin? ne durum da kızın? diye. Ben de bu şekil de dedim çünkü gerçekten hiç sormuyorlar sonuç itibariyle kızımın bir babası var fakat yok sanki şuana kadar kızıma hem anne hem de baba oldum bir ihtiyacı var mı ağız ucuyla bile söylemiyorlar
Bosanma aşması ve çocuk?