Neden Türkçe olmasın bilgisayar dilinde Çınar yerine Latin harfleri kullanmak mı istiyorsunuz, o da Cinar olur takmayın bu kadar
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uluslar arası bankacılık sistemlerinde internet dilinde türkçe karakter yok bu yüzden. Ben çocuğuma Türkçe karakter koymam ama siz rahatlıkla baba olunca koyabilirsiniz.
Türkçe olmasını istemiyorsun madem Muhammed bin Raşid el-Mektum
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Türkçe isim istemiyorum demedim türkçe karakter istemiyorum dedim. Örneğin adım hakan ve %100 türk ismi ve adımla gurur duyuyorum ama ismimde ç gibi harfler geçseydi hem uluslar arası bankacılık sistemlerinde sorun olurdu hemde internette ismi kullanırken.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benimde baba olma ihtimalim var arkadaşlar bana da erkek ve kız ismi önerinnnnnn mümkünse öz Türk isimleri olsun.
Benim kızımın adı defne defne bahar ece gibi isimleri önerebilirim
Tomris daha iyi geldi bana ya da altınay
Anladım olabilir tabi annesi de beğeniyorsa koyabilirsin
Anasının konuşmaya hakkı yok 😁
Çok yazık senin gibi birisiyle evlenen kadına acıdım
Neden Türkçe olmasın bilgisayar dilinde Çınar yerine Latin harfleri kullanmak mı istiyorsunuz, o da Cinar olur takmayın bu kadar
Uluslar arası bankacılık sistemlerinde internet dilinde türkçe karakter yok bu yüzden. Ben çocuğuma Türkçe karakter koymam ama siz rahatlıkla baba olunca koyabilirsiniz.
Anlıyorum, o halde Faruk, Ferhat, Mustafa, Talha, Kaya, Nihat, Ferzan
iki isimli isterseniz efe bugra tek isim bugra veya sercan
anıl berk eymen umut ve akın bunlarda guzel
Emir Timur Cengiz Arık Barlas Ogeday Yaman Alp Akın Mete Gökalp İlbey
Arap ismi mi olsun hayırdır abdurrezzak koy ozaman Abdurrahman habib al sana güzel isimler Türk ismi istemeyene bunlar uygun
keşke yorum yazmadan önce ne yazdığımı anlayabilseydin
Çınar gibi Türk isimleri olmasin dedin ona cevaben dedim bende ben kendi anladimi cvblsrim ne anlstmak istedigini degil
Bacım türkçe karakter olmasın lafını türkçe isim olmasın diye çevirip birde benle kavga mı ediyorsun. Yazık cidden sana
Niye Türkçe karakter içermesin bilgisayar programı değil ya
çağımız teknoloji çağı. örneğin e ticaret yapacak türkçe karakterli ismi var o zaman sorun oluyor
Güleyim mi veya üzelim mi bilemedim
Türkçe global dünya dili değil. Bu yüzden ağlayabilirsin. Global dil İngilizce ve bu dilde türkçe ç ö ü gibi karakterler yok.
Onu biliyoruz neyse ne koymak istersen koy
Türkçe olmasını istemiyorsun madem Muhammed bin Raşid el-Mektum
Türkçe isim istemiyorum demedim türkçe karakter istemiyorum dedim. Örneğin adım hakan ve %100 türk ismi ve adımla gurur duyuyorum ama ismimde ç gibi harfler geçseydi hem uluslar arası bankacılık sistemlerinde sorun olurdu hemde internette ismi kullanırken.
Bence Adem, Erdem, Salih, Adem, Eyüp gibi isimler hoş
Çocuğun adını Zack mı koyucaz ya da Daniel mi koyucaz türkçe isimler olcak tabi
Bahsettiğin daniel gibi isimleri koymak zaten yasak
Mete, Hakan, Kağan, Alp, Engin
Adnan , İsmail. Shikho
En güzel erkek ismi Ahmet bence
Maşallah maşallah batuhan olabilir başkan
Hayırlı evlat olsun abi Ali güzel
Muhammed.
Ahmet
Kerem.
İskender 🧿