Çocuk & Ebeveyn Hamileyim! Bir kızım bir oğlum olacak isim önerir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kıza Alena düsünüyoruz suanlik Hamileyim! Bir kızım bir oğlum olacak isim önerir misiniz? Cevapla Hamilelik Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Beren ismi 0 0 Yorumla
Aselinabakta Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Adelina, Talya , Tülin , ipek , derya, lalin, ümit , umut, berk , can, barış, ömer, selim.. bi sürü isim var şu an aklıma gelmedi 1 1 Yorumla Vâkıf1358 +1 yıl Adelina ve lalin ne demek? Birde talya ne demek? Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Hayırlı olsun Cemre ♥️ emre Gizem ♥️ görkem İlkay ♥️ Kubilay Pınar ♥️ çınar Sinem ♥️ kerem 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Ben önerilere bakmaya geldim. Kendi bebeğim olursa diye yaptıgım listeye yenı ısımler eklemek ıcın 1 0 Yorumla
DaRealBribery Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kız için; Necla, Belinay, Sidelya, Ferhunde, SongülErkek için; Şevket, Kenan, Levent, Oğuz, Selim 0 0 Yorumla
Celalsaglam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kız için Lavinia kızımın adı 😍 erkek için bilmiyorum benim birde oğlum var adı çınar anlamı büyük ama size kalmış 0 0 Yorumla
Osmtnl Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlıklı huzurlu mutlu yıllar geçsin evlatlarınla birlikte 0 0 Yorumla
Blackjack7856 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Sevgilimle hayalimizdi ayrıldık beğenirsen çocuklarına nasip olsun kuzey ve sadem 1 0 Yorumla
moonfall_sk Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Tomris ve Mete çok hoşuma gider benim. Ömürleri hayırlarla, mutlulukla ilerler umarım çocuklarınızın. ☺ 0 1 Yorumla moonfall_sk +1 yıl Şimdi aklıma geldi bunlar daRüzgar ve Yağmur,Deniz ve Kumsal,Deniz ve Derya. Yorumla
yildiz_makyajdolabi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Kız bebeğin ismi Pınar olsun, erkek bebeğin ismi ceddin denen çetin olsun 0 0 Yorumla
Ahmetx51 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ece CerenCeylinYarenİpekAhmet EgeKeremEfeCan 0 3 Yorumla Akskgk +1 yıl Ahmet hariç diğerleri sakıncalı Yorumla Ahmetx51 +1 yıl ☺️ niye Yorumla Akskgk +1 yıl Dinen yeri ne bilmiyorum o isimlerin ama yanlış isimler var arada. Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Arven ile Aren 2 2 Yorumla enthusiasticpq +1 yıl Çok iyimiş bu ısımler Yorumla Fearless10 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 benim de hep aklımda ilerde olursa diye Yorumla
kaçov2 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Habil ile kabil 1 2 Yorumla julietcapulett +1 yıl 🤣🤣 kadın üzüntüsünden kahrolsun sonra Yorumla kaçov2 +1 yıl Niden Yorumla
Akskgk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Muhammed ve Fatma 0 2 Yorumla Kenan_Agammedli +1 yıl Bende bunu yazdım Elhamdülillah Yorumla Akskgk +1 yıl :))) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Beren ismi
Adelina, Talya , Tülin , ipek , derya, lalin, ümit , umut, berk , can, barış, ömer, selim.. bi sürü isim var şu an aklıma gelmedi
Adelina ve lalin ne demek? Birde talya ne demek?
Hayırlı olsun
Cemre ♥️ emre
Gizem ♥️ görkem
İlkay ♥️ Kubilay
Pınar ♥️ çınar
Sinem ♥️ kerem
Ben önerilere bakmaya geldim. Kendi bebeğim olursa diye yaptıgım listeye yenı ısımler eklemek ıcın
Kız için; Necla, Belinay, Sidelya, Ferhunde, Songül
Erkek için; Şevket, Kenan, Levent, Oğuz, Selim
Kız için Lavinia kızımın adı 😍 erkek için bilmiyorum benim birde oğlum var adı çınar anlamı büyük ama size kalmış
Sağlıklı huzurlu mutlu yıllar geçsin evlatlarınla birlikte
Sevgilimle hayalimizdi ayrıldık beğenirsen çocuklarına nasip olsun kuzey ve sadem
Tomris ve Mete çok hoşuma gider benim. Ömürleri hayırlarla, mutlulukla ilerler umarım çocuklarınızın. ☺
Şimdi aklıma geldi bunlar da
Rüzgar ve Yağmur,
Deniz ve Kumsal,
Deniz ve Derya.
Kız bebeğin ismi Pınar olsun, erkek bebeğin ismi ceddin denen çetin olsun
Ece
Ceren
Ceylin
Yaren
İpek
Ahmet
Ege
Kerem
Efe
Can
Ahmet hariç diğerleri sakıncalı
☺️ niye
Dinen yeri ne bilmiyorum o isimlerin ama yanlış isimler var arada.
Kubilay, Defne tamamen salladım
Kıza: Sude
Erkeğe: Bahadır
Hayırlı olsunn Poyraz, Defne , Özge
Allah bağışlasın
Nefes ve egemen
Kürdiye ve istiridyecan
Arven ile Aren
Çok iyimiş bu ısımler
Teşekkür ederim 😊 benim de hep aklımda ilerde olursa diye
Asel, asil çok cool bence
Ateş ve Alev