Doğum çokmu acı verici bir durum?
Normal doğumdan bahsediyorum
Doğum çokmu acı verici bir durum?
Normal doğumdan bahsediyorum
Bu biraz anneye bağlı. Duyduğum kadarıyla bol spor yapan (uygun şekilde) hareketli hamilelerin sanırım doğumu da kolay oluyor. Ayrıca doğumla birlikte vücut hastalıklarını da atıyor. Sezaryenden çok çok iyi ama biraz dişini sıkman gerekiyor galiba
Evet ya sezeryan istemiyorum
bu konuda araştırmalar yap tebrik ediyorum seni çünkü sezaryen o kadar çoğaldı ki.. Gerek egzersizler olsun gerek yiyeceklet olsun gerekse de dua olsun elinden geleni yap. Hayırlısı diyelim. Allah yardımcın olsun hayırlısıyla..
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 2 günüm kaldı benimde bakalım. Dua ediyorum tabiki bol bol
2 gün sonra doğum mu yapacaksınız?
Evet
?
Allah kolaylıklar versin yardımcın olsun ☺ hacet namazı kıl.
Söylediklerimi bir kitapta gördüm ama yine de araştır. bir adam anılarını yazıyordu kendisi sağlık fakültesi de okumuş biri. Eşinin doğumuna bir gün kala eşinin yakın arkadaşına eşi için akşam hazırlık yapıp evde bir parti/misafirlik düzenlemesini talep ediyor. Çerezleri yiyeceği vs kendisi alıyor. Akşam eşimi yorulana kadar oynatın diyor öyle yapıyorlar (kadınlar arasında) 😁 sabahında da zaten eşi doğum yapıyor (kurgu değil anı kitabıydı)
son durum nedir
Canim bak o kadar ağır ki 40 kemiğin aynı anda kırılıyormus gibi. Doğum sırasında vajinan kesiliyor çocuğun kafası çıksın diye ve sen o kesiği hissetmiyorsun bile
Niye böyle yorumlarla korkutuyorsunuz ya 2 günüm kaldı şurada 😂
Cevap
4Cevap
Yaşamadım ama düşününce bile kötü oluyorum 😂 ben ilerde muhtemelen sezaryen olurum
Benim kuzenim doğum yaptı 3 ay önce düşün o kadar acı çekti ki artık ailesi dedi annesini kurtarın çocuğa bir şey olmaz
Bazileri regl agrisinin 10 kati diyor bilmiyorum
Eşim pencereden atlayacaktı
Off yaa
Çok.
Sen nerden biliyorsun ya tövbe tövbe
Okumakla biliyorum, insanın kaldırabileceği en yüksek birim acıdan yüzde 25 daha fazlasını çekiyolar
Uzayda oksijen olmadığını da biliyorum
Korkuttun beni ya
Korkman gerek zaten, ama doğal bi acı, çabuk geçiyo
Umarım az kaldı benimde
Hayırlısı
Herhalde kadının vajinasından bebek çıkıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?