İlk ya da ikinci hafta ne gibi belirtiler olur?
Hamile miyim bilmiyorum ilişkiden sonra 8. gün karnımda şişkinlik var hazımsızlık mı bilmiyorum.
Hamile miyim bilmiyorum ilişkiden sonra 8. gün karnımda şişkinlik var hazımsızlık mı bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hamilelik ilk haftalarda genelde belirti vermez. İlk belirtilerisi ise regle yakın belirtilerdir. Rahmin genişlediği için kasıklarda yoğun bir sancı olur. Göğüs hassasiyeti, uyku eğilimi ve kokuya hassasiyet başlar.
Siz sanırım stres olduğunuz için regl olamıyorsunuz veya varsa ay içinde kullandığınız ilaçlar etkiliyor olabilir. Hamile olduğunuzu düşünmüyorum.
Cevap
4Cevap
O kadar erken şişkinlik olmaz seninki psikolojik şu an
şişkinlik yazıyordu belirtilerde emin olamadım bu şişkinlik normal bebekten dolayı olan değil sindirimden dolayı karın şişer ya onun gibi
hmmmmmm
Aşırı uyku hali.. Yorgunluk.. Baş ağrısı gibi belirtiler olabilir..
Merhaba , hamilelik testi yapmalisin, kesin sonuç için kan vermelisin
Mümkün değil ilişkiden 8 gün sonra hamilelik belirtisi veremez vucut kese bile oluşmaz
1 ay beklemen gerekiyor gebelik testi için. Genelde 10 gün sonra belirleyebilir ama bu da regl dönemine yakınsa.. 1 ay beklemeni tavsiye ederim.
2 haftada test yapılır diye biliyorum
Adetten sonra 11 ve 17. Günler arasında içine boşaldıysa gebe kalırsın diğer günlerde dilediğiniz kadar yapsanız da hamile kalınmıyor, beta hcg testi yaptırabilirsin 10. Günden itibaren yükselmeye başlar eğer gebe iseniz.
6. gün?
6. gün olduysa hayır hamile değilsin, stresli günler yaşıyor olabilirsin 11. güne kadar dilediğince yapabilirsiniz :) Hemşireyim detaylı anlatabilirim
Bende 7 gün geciktim. Birkaç günce test yaptım. Negatif di ama hayla emin olamıyorum. Kesinlikle içe boşalma olmadı. Ama yinede korkuyorum bikaç güne bi test daha yapıcam. Adet olmadığım için rahat edemiyorum normalde 3 gün erken ya da geç olurdu böyle oynardı ama bi haftadır olmadm korkuyorum
Seninki daha başka bir olaya dönüşmüş aslında
Yakın zamanda mı girdiniz ilişkiye
Adetin 7 gündür başlamıyor mu yani
Yaklaşık 35 gündür adet olmuyorsun anladım,10 gün önce de ilişkiye girmişsiniz
Adetinin normal 28 günlük evresinde yaklaştığı günlerde içine girince adeti geciktirmiş anlaşılan , gebe olsan 1 aydır belli olurdu yahu gebe değilsin yani.
Bak geçen ay 17 18 gibi adet oldm. Genelde adetim de 2 3 gün ya erken ya geç oynar ama çok uzamaz. Bi 10 felsn oluyo ilişkiye girdim ama boşalma yok. Normal adetime göre 7 8 gün geciktim. Bikaç gün önce test yaptım negatif çıktı ama pek güvenemiyorum bikaç gün sonra tekrar yapıcam.
Test hemen bi kaç gün içinde belli olacak bir şey değil araştırırsan görürsünüz zaten, hamile kalmakta öyle kolay bir şey değil belirli günleri var, kesin hamilelik diyemeyiz ama ilişkiden 10 gün ve sonrasında test yaptırabilirsiniz.
Boşalma içine olmadıysa keyfine rahatlamışsınız işte o yükselmeyle gelmiş geçmiştir
Yani korumasız olsa dahi içine boşalmışsa bile adetten sonra 11 ve 17. Günler arasınsa olmalı yumurta o günlerde oluşuyor çünkü.
Normalde 14. Gün ama +3 -3 gün riski var
İlişki anında başladı diyelim devam etmesi lazımdı sancıları ağrılar vs olmadı mı diğer günlerde..
Peki ilişkiye girince çok zorladı mı yani içerisine orgazm oldun mu bilmiyorum.. sonrasında o rahatlama ile ağrılar olmayıp ileriye sarkmış olabilir
Regl zamanın yaklaşınca anlayamıyor musun ki hani duygusal olarak yükselirsin vs
Anladım bi kaç güne olman lazım yoksa adet görmeme hastalığı var ona yakalanmış değilsindir umarım
Bi kadın doğum uzmanına git istersen, hastalık değilde rahimle ilgili riskli durumlar yumurta üretilmeyince kalınlaşma olmuyor hani o atılan parçalar olmuyor adet görmemeye başlıyosun uzun süre, ve hormonlar dengeni bozuyor östrojen var kadınlarda , progesteronla beraber foliküller uyarılmıyor vs
Asıl gitmezsen daha büyük sorunlar ortaya çıkabiliyor ve tek gitsen de gizliliğini korurlar yani ,18 yaş altı çok fazla gelen oluyordu kliniklere hepte bu regl şikayetleri :/
Muayene olacağın için kayıtlara girer sanırım ilaç vs yazacağı için, kadın doğum doktorları nasıl işliyor bilmiyorum yardımcı olmak isterdim k. bakma
Merhaba bana ulaşırsanız çok sevinirim
yardimci olur musunuz
merhaba hemşireyseniz eğer bişey sorabilir miyim
Olmaz herhalde
Şu an ne durumdasın bende öyleyim:(
İshal , osurma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?