Son adetim 2 nisandı. 1 haftadır kanamam oldu 3 gün önce doktora gittim gebelik yok dedi kan testi yapmak istemedim bugün test yaptım bu şekilde biri çizik biri net çizgi var hamile miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Son adetim 2 nisandı. 1 haftadır kanamam oldu 3 gün önce doktora gittim gebelik yok dedi kan testi yapmak istemedim bugün test yaptım bu şekilde biri çizik biri net çizgi var hamile miyim?
10-15 dk içinde test çizgisi belirtmediyse eğer hamilelik yok. Ayrıca daha afet gününüz gecikmemiş. 1 gün bile fark ediyor. Ben 1 hafta arayla kontrol amaçlı bakmıştım. İlk baktığımda negatif bir hafta sonra pozitifi çıkmıştı.
2 nisandan beri adet görmüyorum
Beta sonucun pozitif zaten hayırlı olsun bebişim❤️
Cevap
2Cevap
Merhaba, bir hafta kanaman yenimi oldu ? Ayrıca gorseldeki ikinci cizgi, ilk on dakika içerisinde mi belirdi yoksa daha sonra mı?
5 dk içinde
Bir hafta kanaman Nisan 2 de olan, daha sonra kanaman olmadı değil mi
2 nisandan beri olmamıştı beş gün önce oldu ama adet için çok gecikmişti
Kan testim beta hcg 61.18 çıktı 1 saat sonra tekrar kontrolüm var ama Online aldım test sonucumu
Ama regl görmüşsün dogrumu, yani 7 gün boyunca bildiğin regl kanamasi gördün
Reglm 4 gün normal de
Bu tip değişiklikler olabilir yani birkaç gün fazla ya da eksik olabilir kanaman, regl gorduysen gebelik yok demektir, ama ikinci çizgi 5 dakikada belirdi diyorsun, gebelik buna bakarak pozitif denebilir
Kan test sonucumu paylaştım biri değerin 7 haftalık olduğunu söyledi zaten doktora gideceğim bir saate inşallah doğrusunu o söyleyecek
Hcg degerin kaç peki
2. Cizginin silik olmasi bisey degistirmez. Gebesin. kanama da muhtemelen yerlesme kanamasidir.
Beta hcg 61.18 çıktı kaç haftalık oluyor hamile miyim
Beta hcg 10 dan fazlaysa gebesin demek. Seninki 61 muhtemelen 2,5 en fazla 3 haftalik hamile olman gerek. 10. Haftaya kadar kurtaj yasal. Beta hcg 10.000 olduktan sonra kurtaj yapilamaz. O yuzden hizli davranmani tavsiye ederim. Ayrica sen tam olarak neyin oldugundan emin degil gibisin. Kadin doguma gidip ultrason olursan en net cevabi sana doktor verecektir.
Knk o hamilelik değil corona testine benziyor
Komik değil ama sağol. Eczaneden test isteyince bunu verdi açmadan içerik bilemiyorum maalesef
Kesin sonuç kan tahlilinde olur test yanıltıcı olabiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?