Çocuğum 7 yaşında ve babasını hiç görmedi ne yapacağım?

28 yaşındayım. 7 yaşında bir oğlum var. 7 sene önce evli bir adamla beraber oldum. Adam karısından boşanmayınca Oğlumu alıp Almanya'ya yerleştim. Oğlum 4 yaşındayken Almanya'dan döndük Türkiyeye yerleştik. Oğlumu çok seviyorum. Onunla anne oğul gibi değil arkadaş gibiyiz. Ben olgun bir kadın değilim çocuk ruhluyum bu yüzden oğluma ayak uydurabiliyorum. Hatta oğlum yeri geldiğinde benden daha olgun davranıyor. Onu çok seviyorum saçının teline kıyamam iyi ki doğurmuşum zaten hamile kaldığımda hiç aldırmayı düşünmedim o benim arkadaşım. 7 seneden beri babasını görmüyor bilmiyor bazen sevgili yapmayı düşünüyorum birine güvenip aynı evde yaşamak istiyorum oğluma abi olur diye. Oğlum 1. sınıfı bitiriyor okuma yazmayı öğrendi. Okuma bayramı olucakmis öğretmen anne ve babalarızın ismini yazın demiş. Dün yanıma geldi anne benim babam nerde dedi. İçim parçalandı bende ona ne diyeceğimi bilemedim gerçekten küçük Çocuğa kalkıp baban seni daha doğmadan reddetti mi diyicektim. Bir daha sorarsa ne demeliyim. ya da şimdi böyle alıştırırsam ilerde adam ortaya çıkıp oğluma gerçekleri anlatırsa oğlumda anne bana neden yalan söyledin derse ne yapicam?
Çocuğum 7 yaşında ve babasını hiç görmedi ne yapacağım?