Bizim zaten bir tane çocuğumuz var başka çocuk istemiyorum. Eşimi kürtaj için nasıl ikna ederim?
( günah diye yobazlar yazmasın)
( günah diye yobazlar yazmasın)
Bu tek kişilik bir karar değil. Bebeği sen doğuruyor olabilirsin ama babanında bunda etkisi büyük. Otur konuş zaruri bir sebep yoksa aldırma bana kalırsa. Ama keşke korunsaydınız olan böyle daha canı bile olmayan bebeğe oluyor. Kolay gelsin şimdiden iyi şanslar
Zaruri bir sebep yok ama o pis cenini istemiyoruz
Pis cenin derken? Sen anne olduğuna emin misin gerçekten? İnşallah diğer evladınla sınanırsın ve pis dediğin cenine muhtaç kalırsın. Yazıklar olsun senin gibi kadına senin gibi anneye.
Sîktirmeseydin kendini o zaman k@şar karı Çok yaşa inşallah tez zaman da ne kadar kötü kalplisin ya ne kadar inşallah bak inşallah diyorum o evladınla sınanırsın ve pis dediğin cenine muhtaç kalırsın yarabbim inşallah
Sende çok açk yazmssn😊🙈
Ya bi git sende
Kotu bisey demedmki açk sozlsn yani direk yazmmsn
Karnımdaki benim evladım değil
Benim zaten bir tane çocuğum var
Karnımdaki *
S*ü*r*t*ü*k
İlk çocuğunu neden evladın olarak görüyorsun da bunu istemiyorsun? O bebek kocandan da bu kimsen lan?
İkinci bebek kocamdan değil tecavüze uğradığım adamdan
O yüzden istemiyorum onu
Sen takma sölenenleri en doğruyu sen bilirsn
Cevap
9Cevap
Adam ikna olmuyorsa bu saatten sonra huzurunuz kaçar
İkna olacak gibi
git kendin ol eşin emzirmeyecek ya ona niye soruyon
oturup artı eksi yönden herseyi konuşun. bilmiyorum bu tek kişiyle alınacak konu değil
İstemiyorum günahı benim boynuma de
Takma en doğru senn kararndr kimse kimsenn yasadni bilmez
Gunah deyince niye yobaz olsun? Bunu kafanizdan cikarin eger muslumansan cocuk aldirmak gunahtir
Müslüman değilim ben
Surekli bu soruyu soruyorsun daha oncede buna benzer sorular sordun bence senin ruhsal problemlerin var
Çocuğunuza iyi bir gelecek sunamayacağınızı söyle
Sen bir katilsin
Etme birak
İkna edicem
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?